- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.541
Slm kızlarrr..
Yeni katıldım aranıza
Merhaba hos geldin, nasilsin? Kac yasindasin evli misin bekar mi? Yani kisaca kendini tanitir misin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlarrr..
Yeni katıldım aranıza
normalde 6-7 gün ama son günlerde işte kahverengi akıntı gibi.Canim mumkun degil oruc olmazdi zaten eger abdest alsaydin bile.
Ayrica sular o ladar uzun nasil kesildi ya ? Cok sinir oluyorum. En tahammul edemedigim sey su kesilmesi..
Yarin tutarsin orucunu. Ayrica canim normalde kc gun reglin suruyorsa ramazanda da oyle olmali..
normalde 6-7 gün ama son günlerde işte kahverengi akıntı gibi.
yani ben de risk alacaktım ama isu sağolsun yani :)
valla aynen ben de elektrik filan bi şekilde idare olunuyor da su çok kötü yaa.
amiinnEvet su kesintisi cok kotu. Allah susuzlukla imtihan etmesin. Sen bir gun nobet bir gun evde misin?
amiinn
canım benim çalıştığım yerde düzenli olarak değil günlerimiz ama mesela yarın nöbetteyim.
memurların yaptığı mesai saati gibi yapıyoruz biz de işte, diğer hastanelerde ve üniversitelerde durum daha farklı ama.
mesela eşim çocuk hast. asistanı, 9-10 nöbet tutuyor ayda, 1,5 senelik asistan oldu.
sabah 8de hastanede, nöbetçiyse o gece orda ertesi gün 6 gibi belki de daha geç çıkıyor.
HoşbuldummmMerhaba hos geldin, nasilsin? Kac yasindasin evli misin bekar mi? Yani kisaca kendini tanitir misin?![]()
Hoşbuldummm
Iyiyim çok şükür sen nasılsn
23 yaşındayım
Nişanlıyım nasipse ekimde evlencem
nöbetlerimi denk getirmeye çalışıyorum mümkün olduğu kadar.Peki birbirinizi gorebiliyor musunuz? Esin nobette oldugunda sen evde misin? Sen nobetteyken esin evde mi? Bunu hep merak etmisimdir.![]()
ben de 2013 eylül sonunda :)Amaaan dugune az kalmis yaa. Hadi hayirli ugurlu olsun. Ben de ekim geliniyim. 2013 ekiminde evlendim.
Ee heyecan cok var mi? Her seyi hallettiniz mi??
nöbetlerimi denk getirmeye çalışıyorum mümkün olduğu kadar.
ama listeyi ben yaptığım için yani, başkası yapsa uğraşıp da denk getirmez muhtemelen.
Nerdeyse bu topikteki evlilerin hepsi ayni vakitte evlenmisben de 2013 eylül sonunda :)
esma hoşgeldin :)
Oov hemde nasillAmaaan dugune az kalmis yaa. Hadi hayirli ugurlu olsun. Ben de ekim geliniyim. 2013 ekiminde evlendim.
Ee heyecan cok var mi? Her seyi hallettiniz mi??
Hoşbuldummben de 2013 eylül sonunda :)
esma hoşgeldin :)
Oov hemde nasill
Gelinligi hallettim nikah olcak tarihini aldık davetiyede tamam çeyizin çoğu bitti kisa sure kirada kalcam diye az mobilya alcam bu ay evi tutabilirsek bayaa bi toparlamis olcaz
Allah evliliğinizi daim etsin hep musmutlu olunn
Biz balayina gitmedik canim esimin isi dolayisiyla..Balayında nerelere gittiniz yada fikir verebileceğiniz bi yer var mı ben herzamanki gibi çok kararsızım
Hoşgeldiniz. :)Slm kızlarrr..
Yeni katıldım aranıza
Aminn canim ya çok sağollHoşgeldiniz. :)
Düğün hazırlıklarınızda Allah kolaylık versin
ay bende dahil olabilirmiyim? tünaydınn
Slm kızlarrr..
Yeni katıldım aranıza
Sevginin en güzeli seninle olsun meroRica ederimm Ablamm lafı mı olur...
Hem RABBİMİZNDE HOŞUNA GİDER AÇILAN ELLERİN BİR BAŞKASI İÇİN DUA ETMESİ
Bende teşekkür ederim o güzel sevginiz için![]()
Oyy Ablamm benim..Sevginin en güzeli seninle olsun mero
![]()