• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Sen zeytinyagini canakkaleden nerdrn aliyorsun acaba? Numarasi falan var mi? Bir drneyecegim. Eve gionderiyorlar mi? Benimki bitince bi seninkini deneyecegim, neden bosu bosuna litresine 40 lira vereyim ya saka gibi :KK70::KK70:orda geyikten gitmeuelim diye yazmadim.
canım ben eskiden babakaleden alıyodum sanırım gönderiyor eve uran motel diye aratırsan adam kendi yapıp gönderiyor, geçen hafta şehitlik gezisinde bigalı köyüne gittim ordaki kadınlardan aldım onların gönderme şansı yoktur. ama ikiside çok lezzetli ve 15 tl litresi

zeytinyağının litresine 40 lira mı veriyorsunuz :KK57::KK57::KK57:
valla canim esimin birnahbabinin tavsoyesi uzerine ordan akmaya basladik. Esim biliuor orayi. Arayip gonderiyorlar.anlamadim ki. Bir daha almam sanmiyorum :-) :-)

canım ben eskiden babakaleden alıyodum sanırım gönderiyor eve uran motel diye aratırsan adam kendi yapıp gönderiyor, geçen hafta şehitlik gezisinde bigalı köyüne gittim ordaki kadınlardan aldım onların gönderme şansı yoktur. ama ikiside çok lezzetli ve 15 tl litresi

Tamam o dedigin yeri arastirayim canim. Sagol

zenginlik böyle bişi :)
kiz ne zenginligi benim esim bu konularda cok hassas. Birileri referans verdi mi tamamdir onun icin Ondan. Ama aldirtmam artik ordan :-) :-)

zenginlik böyle bişi :)

valla canim esimin birnahbabinin tavsoyesi uzerine ordan akmaya basladik. Esim biliuor orayi. Arayip gonderiyorlar.anlamadim ki. Bir daha almam sanmiyorum :-) :-)

kiz ne zenginligi benim esim bu konularda cok hassas. Birileri referans verdi mi tamamdir onun icin Ondan. Ama aldirtmam artik ordan :-) :-)
alabiliyosanız egenin zeytinyağları çok güzeldir hemde 40 lira falan değil makul fiyatlarla :D

sen bi araştır bakalım olmadı ben alırım yollarım sana ama babakaleye gitmem bayram sonrasını bulur :KK22:

Şimdi abla deyince de bir tuhaf oldum :KK45:

:-)
30 lu yaşlar sendromu sanırım :KK69:
aman lafı gelişi be kuzum :-) :-)

Ah ah nerde o gelinlik yapicam diye, aynı evin içinde 6 yıl dili lâl olan kadınlar... :rolleyes:

Büyüğünün karşısında başı eğik duran erkekler
Valla nerde bilmiyorum :-) :-) onların nesli tükenmekte hahahahah

hı nerde @Bilgece sen söyle :KK70::KK70::KK70:
Burda değiller :KK70:

Back
X