- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.721
Selamunaleykum dostlar
nasılsınız?
A.selam hanımefendi nasilsiniz? Nerelerdesiniz ?? Gozumuz yollarda kaldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamunaleykum dostlar
nasılsınız?
saol canım ben de yaptım şükür. geldim yine buraya :)Oh orucumu actim cok şükür. Sana da afiyet olsun Allah kabul etsin.
aleyküm selamm :)Selamunaleykum dostlar
nasılsınız?
saol canım ben de yaptım şükür. geldim yine buraya :)
aleyküm selamm :)
benden iyilik sağlık seni sormalı :)
hoşbulduk canım.Hos geldin. Ee evde misin? Ne yapiyosun? Su iftardan sonra bir agirlik cokuyor sofrayi daha kaldirmadim![]()
hoşbulduk canım.
bugün eşim nöbetçi ben de anamdayım o yüzden :)
bana da rehavet çöktü bi, çay içesim var ama :)
A.selam hanımefendi nasilsiniz? Nerelerdesiniz ?? Gozumuz yollarda kaldi![]()
saol canım ben de yaptım şükür. geldim yine buraya :)
aleyküm selamm :)
benden iyilik sağlık seni sormalı :)
Ayy ne guzel. Ben de annemlere gitsem keske. Ama esim sahur yapmaz ben evde olmazsam o yuzdrn cok zor olur diye gitmiyorum hicbir yere. Annemler uzak. Iftardan sonra eve donemem o yuzden gidemiyorum.
Benim de canim kahve cekti. Bi de yuruyus. Ya evime yakin bir bahce var kocaman. Bizim Dukkanin karsisinda. Icinde neler neler var satis stantlari lunapark atlar her şey. Keske gitsem yururum ama esim bu satte evden cikmami istemiyor. Ben olmadan cikamazsin diyor maalesef.
Çok şükür iyiyim ben de. Yurt dışından halam gelmişti, ordaydım. Ben de sizleri özledim lakin interneti gelip bağlamadılar bir türlü. O yüzden giremedim orda. Biraz önce geldim eve hemen bi bakayım dedim.![]()
Eee ne var ne yok bakalım.![]()
Yok be canim valla esim hastalandi gecen gun cok kotu oldu o yuzden korktum gidip alirsak daha fena olabilir. Aclik rahatsiz ediyor onu. Acliga dayanamiyor o yuzden yerinden kalksin istemiyorum. Zaten yeterince yoruluyor. Bekar Ablam gelirse getirsin diyorim ama bakalim..Yeğenlerini getirmedin mi canım?
Iyilik saglik tatlim valla oruca basladim elhamdulillah. Guzel gidiyor.
Ben de tatile girdim bugün
Eşim gelirse gidip ev tutacaz, fırsatları değerlendirmek lâzım.
Yok be canim valla esim hastalandi gecen gun cok kotu oldu o yuzden korktum gidip alirsak daha fena olabilir. Aclik rahatsiz ediyor onu. Acliga dayanamiyor o yuzden yerinden kalksin istemiyorum. Zaten yeterince yoruluyor. Bekar Ablam gelirse getirsin diyorim ama bakalim..
Ayy ne guzel. Ben de annemlere gitsem keske. Ama esim sahur yapmaz ben evde olmazsam o yuzdrn cok zor olur diye gitmiyorum hicbir yere. Annemler uzak. Iftardan sonra eve donemem o yuzden gidemiyorum.
Benim de canim kahve cekti. Bi de yuruyus. Ya evime yakin bir bahce var kocaman. Bizim Dukkanin karsisinda. Icinde neler neler var satis stantlari lunapark atlar her şey. Keske gitsem yururum ama esim bu satte evden cikmami istemiyor. Ben olmadan cikamazsin diyor maalesef.
Çok şükür iyiyim ben de. Yurt dışından halam gelmişti, ordaydım. Ben de sizleri özledim lakin interneti gelip bağlamadılar bir türlü. O yüzden giremedim orda. Biraz önce geldim eve hemen bi bakayım dedim.![]()
Eee ne var ne yok bakalım.![]()
Ayyygeçmiş olsun canım, hayırlısı o zaman ne diyelim.
Cidden hepsi aynibu erkekler hepsi aynı ya :)
benim koca da öyle gece gece çıkmayacakmışım :) zaten tek evde durmamı da istemiyor pek, benim de işime geliyor.
bizim burda da sahilde çok güzel yürüyüş yeri var, geçen sene babamlarla hep çıkardık, bugün de bi gitmeye niyetlendik ama kaldı öyle.
tvde kiralık aşk'ı izliyorum, çok sevdim yaa :))
benden iyilik sağlık canım.
bazen biraz bunalıma giriyorum ama napalım.
bu erkekler hepsi aynı ya :)
benim koca da öyle gece gece çıkmayacakmışım :) zaten tek evde durmamı da istemiyor pek, benim de işime geliyor.
bizim burda da sahilde çok güzel yürüyüş yeri var, geçen sene babamlarla hep çıkardık, bugün de bi gitmeye niyetlendik ama kaldı öyle.
tvde kiralık aşk'ı izliyorum, çok sevdim yaa :))
Al birini vur ötekine e evde tek durmani neden istemiyor. Sıkılıyorsun diye her halde :)
benden iyilik sağlık canım.
bazen biraz bunalıma giriyorum ama napalım.
ablan doğum yağmamış olsaydı gelirdi senin yanına, zaten işten dolayı hep yalnızsın yoldaş olurdunuz.Sagolsain canim. Ayy hafi insallah hayirlisiyla honlune gore ev tutarsiniz. Yeni ev yeni ask kipirtilari olsun hadi bakalim
Cidden hepsi ayniama ben memnunum bundan. Benim.ailem yakin degil.maalesef o yüzden gidemiyorim surekli
bekar ablam var gel.diyorum nasil geleyim diyor. Diğer ablam dogum yapti ona yardim ediyor. Gecen sene de ramazani tek gecirdim.ne yapayim
![]()
Neden Canım?
Sagolsain canim. Ayy hafi insallah hayirlisiyla honlune gore ev tutarsiniz. Yeni ev yeni ask kipirtilari olsun hadi bakalim
Cidden hepsi ayniama ben memnunum bundan. Benim.ailem yakin degil.maalesef o yüzden gidemiyorim surekli
bekar ablam var gel.diyorum nasil geleyim diyor. Diğer ablam dogum yapti ona yardim ediyor. Gecen sene de ramazani tek gecirdim.ne yapayim
![]()
ablan doğum yağmamış olsaydı gelirdi senin yanına, zaten işten dolayı hep yalnızsın yoldaş olurdunuz.
ama bazen yalnızlık da çok güzel oluyor bence :)
ya bebek meselesini biraz kafaya takmaya başladım da![]()
Amin, İnşaAllah. Yoksa öteki türlü çekilmiyor.
Zor olur ya anlıyorum çünkü ben de genelde tek tutuyordum. Kız gelsin ablan, biraz da sen de kalsın.
ablan doğum yağmamış olsaydı gelirdi senin yanına, zaten işten dolayı hep yalnızsın yoldaş olurdunuz.
ama bazen yalnızlık da çok güzel oluyor bence :)
ya bebek meselesini biraz kafaya takmaya başladım da![]()
Keske gelseee ama nerdee. Diger ablam diyor ben tek nasil bakicam. Annem de kendi evinden ramazan diye cikmak istemiyor![]()
belki ramazanin sonuna dogru gelir..
Evet zaten oyle anlasmistik. Ama dedigin gibi yanlizlikta guzel. O ladar cok kisi agirliyamiuorumkendi ailem gelince rahatim sadece. Cunku onlar kafalarina gore mutfakta falan istediklerininalirlar ederler bana yardim ederler. Ama baskasi oyle.degil
![]()
yok canım önemli değil :)Konuştuk mu hiç seninle hatırlamıyorum. Nolur kusuruma bakma. Kaç yaşındasın, kac yıllık evlisin ki?