• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

yok canım önemli değil :)
28 yaşındayım, eylül sonunda 2 senelik evli olucaz inşallah.
10 aydır filan da bebek olmuyo, ben de biraz takıyorum kafama galiba.
öyle işte.

Canım daha olur ya naptın hele evliliğin tadını çıkarın :)
bak demedi deme iki gezin tozun o da olur İnşaAllah sıkma canını :KK19:

Canım daha olur ya naptın hele evliliğin tadını çıkarın :)
bak demedi deme iki gezin tozun o da olur İnşaAllah sıkma canını :KK19:
:)) canım zaten 6,5 yıldız beraberiz çocuk sahibi olmak istiyorum artık, darlandım valla.
işte temmuz sonunda tatile gitcez inşallah, ondan sonra bi yoğunlaşıcam bakalım.

Bekar olunca işte böyle oluyor :KK48:
Gelsin inş yalnızlığını giderir biraz. :KK19:
insallah valla ne guzel.olur :-)

benim de fazla misafir olmaz ayda yılda bir.
en son kayınvalidemler gelip kalmıştı 1 gün o da.
bi de ben beceriksizim biraz, sağolsun kayınvalidem yardım etti hep, hiç beceriksizliklerimin lafını bile etmez , teselli eder hatta :))
annemlerle aynı yerde olunca, nadir geliyor onlar da, bir de ben de gidiyorum ya.
Sorma benimkiler de gelip kaldi gecenlerde. Kaynanam eltim falan. 2 gun kaldilar. Evleri de yakin. Ama eltim acigimi arar hep. Yuzume soylemez de arkamdan kaynanama konusur. Kaynanam laf etmez yemek su bu olaylarinda.. ama canim.cikmisti cok yorulmuatum :-) :-)

insallah valla ne guzel.olur :-)

Sorma benimkiler de gelip kaldi gecenlerde. Kaynanam eltim falan. 2 gun kaldilar. Evleri de yakin. Ama eltim acigimi arar hep. Yuzume soylemez de arkamdan kaynanama konusur. Kaynanam laf etmez yemek su bu olaylarinda.. ama canim.cikmisti cok yorulmuatum :-) :-)
senin bu eltiler de çok fena.
hem fesatlar hem de utanmadan evine gelip kalabiliyorlar yav.

Canım benim kıyamam :) Rabbim gönlünüze göre versin İnşaAllah.

amin canım inşallahh :)

@Bilgece _Verda_ _Verda_ @esmerm91 @bebem-1221 @sare_sare şükredin halinize daha aranızda evlenmeyi bile başaramamış arkadaşınız var aaa :KK34::KK34: ama şu mübarek ayın mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim inş en kısa zamanda sağlıklı hayırlı akıllı tatlı mı tatlı evlatlar nasip eder sizlere inşallah canlar. Hadi sizde bana dua edin :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ısmarlama gbi oldu buda :))

Oy oyyy öperim seni güzellik:))
Beni de unutmazmışsın duanda..
Rabbim sana da herşeyin en güzelini nasip etsin canım benim. .

Meehaba canim iyiyiz sukur sen nasilsin?? Nick degistirmissin??
Teşekkür ederim canım ben de iyiyim. uykusuzluk dışında.
Evet diğeri her yerde kullandığım kullanıcı adımdı. Üye olurken hiç düşünmeden yazıvermiştim. Burdaki farklı olsun istedim sonra. Daha iyisini bulana kadar bu olsun dedim :)

Bu arada cepten girdiğimde sayfa çok yavaş yükleniyor, tam mesaj yazarken de kapanıyor. Sizde de böyle bir sorun var mı? yoksa benim telefonumla alakalı bir durum mu? :(

Teşekkür ederim canım ben de iyiyim. uykusuzluk dışında.
Evet diğeri her yerde kullandığım kullanıcı adımdı. Üye olurken hiç düşünmeden yazıvermiştim. Burdaki farklı olsun istedim sonra. Daha iyisini bulana kadar bu olsun dedim :)

İyi yapmışsın. Hayırdır neden uykusuzsun?

Benim uykusuzluğum kronik malzesef :KK43: Sanırım fibromiyalji yüzünden. Dün gece sadece 2 saat uydum (bölük pörçük) yarın bir sürü işim var erken kalkmam lazım ama bir gr uykum yok :KK43:
Sen çalışıyor muydun?

Allah Allah ya. Papatya çayı falan mı icsen acaba? Yok canım ben çalışmıyorum

Back
X