- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.761
noldu canımm?
E bize dil çıkarıyon hem de ne oldu diyon :)
Hayırlı sahurlar yazarken aklıma niye hıyarlı sahurlar geldi acep?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noldu canımm?
Bizde davulcu yokSizin de davulcunuz öksürüyo aksırıyo ve tıksırıyo mu? :/
E bize dil çıkarıyon hem de ne oldu diyon :)
Hayırlı sahurlar yazarken aklıma niye hıyarlı sahurlar geldi acep?![]()
Yav kizlar telefonum.kafayi yedi. Bellegi cok dolmua. Ne alinti yapabiliyroum ne dogru duzgun girebiliuorum. O yuzden bu kadar gec cevap veriyorum. Neyse heoinizi optum. Hayirki sahurlar sizlere canlarim
Ne de dogru duzgun yazabiliyorum anlayacaginiz uzere yazilar berbat :-(
ahahah bilmem ki canın çekmiştir belkimyaptın mı sahuru kız
Yok kız bugün tatile girdimama gideyim de bir hıyar yiyeyim.
canım uygulamalardan kk'yı bulup verileri temizlesen belki kendine gelir. bi ton şey yüklemiştir şimdi tıpkı instagram youtube snapchat gibi.. gereksiz verileri temizlemiş olursun öyle yaparsan
telefonun android mi canım? tam olark her telefonda nasıl olduğunu bilmiyorum ama telefon ayarları kısmı var ya. orda hani depolama pil falan oluyo orda uygulamalar diye de bi kısım var. oraya gel orada tüm uygulamalar listelenecek. kadınlar kulübü uygulamasını bul ona gir altta önbelleği temizle de canım. üstünde kaç mb yük oldugu da yazar zaten. mümkünse youtube falan kullanıyosan onlarda da aynı işlemi uygula canımaylleen o masil oluyor tatlim? Nasil uygulamalardan kkyi bulacagiz? Anlamadim
Bu arada telefon ayarlarına orta tuşun solundaki 3 çizgi (aadını bilmiyorum android telefonlarda olan şey)aylleen o masil oluyor tatlim? Nasil uygulamalardan kkyi bulacagiz? Anlamadim
Aminnn bi hurmeti taha ve yasin amin@Bilgece @Enyaliosesmerm91 @bebem-1221 @sare_sare şükredin halinize daha aranızda evlenmeyi bile başaramamış arkadaşınız var aaa
ama şu mübarek ayın mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim inş en kısa zamanda sağlıklı hayırlı akıllı tatlı mı tatlı evlatlar nasip eder sizlere inşallah canlar. Hadi sizde bana dua edin
ısmarlama gbi oldu buda :))
Aminn canım benim inşallah inşallahMaderzad canim Rabbim senin de sevdigine kusmayi nasip etsin hayirlisihla insallah.
Kizlar dert etmeyin o kadar. Allah buyuktur. Rabbim hayirlisini hayirli zamanda versin. Her seyin bir zamani var. Dert etsek de etmesek de o bebek vakti dolunca gelecek. Hic strese girmemek en iyisi..
ne güzel dua ettin canm benim Aminn inşallah çok tşk ederimAminnn bi hurmeti taha ve yasin amin
Rabbm sanada hayrli tam kalbine göre bi es nasip etsn insallah öyle mutlu olun ki herkes size bakarak evlilige özensin insallah
Bende seni öperimOy oyyy öperim seni güzellik:))
Beni de unutmazmışsın duanda..
Rabbim sana da herşeyin en güzelini nasip etsin canım benim. .
Bu arada telefon ayarlarına orta tuşun solundaki 3 çizgi (aadını bilmiyorum android telefonlarda olan şey)ona basarak sistem ayarları diyerek giriyorum ben
Aminn canım benim inşallah inşallah![]()
Hahahahah resmen sevdigine kusmayi nasip etsin demisim.yaa saka gibi![]()
telefonun azizligi iate. Kafayi yedi telefonum
![]()
![]()
virüs falan mı bulaşmış acaba format şart olabilir..Canim hallettim ama yine ayni maalesef..
virüs falan mı bulaşmış acaba format şart olabilir..
Geldi canım iyiym çok mutluyumS..a.. Nasılsın canım ablan geldi mi??