• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Oooo daha neymiş kız çok şanslısın, ramazandan sonra hiç vakit kaybetme, ben bile heveslendim.

Canım ben düz bacağı severim, orantılı olcak, ayak bileğim ince ama neye yarar üst bacaklarım kalın olduktan sonra, emin ol tavuk bacağı gibi duruyor. :KK70::KK70::KK70:
Egitim gibi sporda şart. Kız tepemde ne yazdım bilmiyorum. Allah bir çene vermiş. Kime çekti bu yav?

:KK70::KK70::KK70: ama ust alta gore biraz fazla olmali bence. Esit olamaz ki. Bilek cok onemli bence ya. Zayif olmasi cok guzel. .
Ne anlatıyo senin kiz oyle?? :-):-)

selam kızlar nasılsınız?
bugün ben de nöbetteyim.
acıkmadım ama susadım biraz.
iftarı yapabiliriz inşallah :)

Selam canim ben de temizlik yapiyorum. Simdiden biraz susadim bakalim :-) temizligi bitirdikten sonra duş alır yatarim diyorum boylece iftar gelir :KK70::KK70:

Selam canim ben de temizlik yapiyorum. Simdiden biraz susadim bakalim :-) temizligi bitirdikten sonra duş alır yatarim diyorum boylece iftar gelir :KK70::KK70:
kolay gelsin Bilgece'cim, zaman geçiyor en azından :)
biz de dün kayınvalideme gittik, dönüşte eşim biraz kötü olunca ben sürdüm arabayı, 1'i geçiyordu eve geldiğimizde.
baya yorulmuşuz valla.

kolay gelsin Bilgece'cim, zaman geçiyor en azından :)
biz de dün kayınvalideme gittik, dönüşte eşim biraz kötü olunca ben sürdüm arabayı, 1'i geçiyordu eve geldiğimizde.
baya yorulmuşuz valla.

Sagol canim. Kayinvalidenler sana uzak mi? Ben de bu temizligi bugun bitireyim yarin kaynanama iftara gideyim diyorum. Ya da eger iftardan once bitirirsem bugun giderim guzel olur, sevdigim yemekleri yapar :KK70::KK70:

Sagol canim. Kayinvalidenler sana uzak mi? Ben de bu temizligi bugun bitireyim yarin kaynanama iftara gideyim diyorum. Ya da eger iftardan once bitirirsem bugun giderim guzel olur, sevdigim yemekleri yapar :KK70::KK70:

1,5 saat trafik yoksa, ama trafiğe takıldık mı bitmiyor yol bir türlü :)
hahah her türlü kardasın sen yine, anneye gitmenin avantajı zaten :)
kayınvalidem de sarma yapmış, sağolsun verdi dönerken, iftarda indiricem mideye :)

1,5 saat trafik yoksa, ama trafiğe takıldık mı bitmiyor yol bir türlü :)
hahah her türlü kardasın sen yine, anneye gitmenin avantajı zaten :)
kayınvalidem de sarma yapmış, sağolsun verdi dönerken, iftarda indiricem mideye :)

Ayy sarmaya bayilirim. Gecen markete gittim ama uzum yapragi bulamadim. Ben sariyorum buzluga atiyorum canim istedikce cikarip pisiriyorum. Esim de cok seviyor sarmayi hemen bitiyor :-) :-)

Ayy sarmaya bayilirim. Gecen markete gittim ama uzum yapragi bulamadim. Ben sariyorum buzluga atiyorum canim istedikce cikarip pisiriyorum. Esim de cok seviyor sarmayi hemen bitiyor :-) :-)
ben hiç yetenekli değilim valla :(
anca işte kayınvalideme gittikçe :)
yaprakları da kendi bahçesinden çok güzel, sert değil ve ekşi :)
ayyh canım çekti :)))

ben hiç yetenekli değilim valla :KK43:
anca işte kayınvalideme gittikçe :)
yaprakları da kendi bahçesinden çok güzel, sert değil ve ekşi :)
ayyh canım çekti :)))

Cok canim cekti :kk77::kk77: olsa da yesek hahaha.. Benim.kaynanam oyle pek yemek yapip bize gondermez. Annem yapar genelde bu isi. Annemin yemekleri dillere destandir. Memleketten gelen akrabaalr ilk bize gelirler ki annemin yemegini yesinler :KK70::KK70:

Back
X