- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.881
Hoş geldin canım naber??
0 iyiym çok şükür canım benim sen nasılsın dieyecktmde olanları okudum pek iyi deilsiindirDua et @Bilgece m ortalık fena karışık..
O kadar canım sıkkın ki,
Olayları özet geçiyorum, üzerine yaşanan şeylerde var.
Rabbim beni eltimin şerrinden korusun ..
3 senedir sustum sustum artık olaylar patlak verdi.. Evet eltim o kadar saçmaladı ki anlatamam..Abisini filan çağırdı benim eşimle karşı karşıya geldiler.Erkekleri karıştırdı olayların içine. Abisi o benim bacım filan dedi. Eşim de senin bacında bizim neyimiz. Namusumuz, ama yalancı hatasını da söylemeyelim mi dedi. Eltimin abisini zor attık evden dışarı. Resmen evimizi bastı.. Akşam abisiyle konuştu benim eşim. Allahtan sinirlenmeden konuştular..Kaynımda eltim ne diyosa onu diyo.. Karısının haksızlığını kabullenmiyo. Olaya annesini çekti abisinin karısını çekti abisini çekti anlatamam yani.. Geçen gün olayları kapattık yüzleşme oldu dedim ya dün tekrardan bana bağırıyo filan, bak dikkat et sözlerine dedim, bağırmadan hiç. Sonra ben de şarteller attı eve çıktım kayınvalidemdeydim tabi ki. Pazar ya eşimin evde olduğunu da biliyo olay çıkarıyo. Eşim dedi hayırdır bir şey yok dedim.. İndi annesinin evine. Eltim olacağa "sen karışma ben annemle konuşucam" demiş. O da ben niye karışmıyorum ki demiş. Eşimde "sen yalancısın haddini bil sus" demiş.. Neyse yengesiyle yüz göz olmak istemedi. Yenge dediğime bakma yüzüne hayatta hiç yenge demedim. Yaşıtız çünkü eşim ben o aynı yaşlardayız ama bizden sürekli ona yenge dememizi bekledi o ayrı bir konu. Ben de indim eşim sinirli sinirli inince aşağı dedim yukarı çıkalım. EŞim dedi "hadi anne bize çıkalım konuşalım.." Eltim de kayınvalideme o esnada, "ömür boyu konuşmam eğer gidersen" dedi. Kayınvalide tabi ki oğlunu seçti. . Çıktık eve. Konuştuk baya.. En başından beri eşimle bana yaşattığı sıkıntıları anlattı. Kadın gelinini hiç suçlamadı. Resmen benim eşimin gözleri doldu, sesi titriyo anne sadece bana haklısın de yeter diyo. Bak yoksa ben buradan taşınıcam huzurum yok diyo. Kadın dönüp hiçbirşey demiyo taştan ses çıkıyo ondan çıkmıyo...