• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Ay canim ya. Cok sukur elimizden geldikce vaktimizi degerlendirmeyi istiyoruz. Sana da guzel olur insallah. Ama ben demesem esim hayatta yerinden kalkmaz. Zorla goturuyorum ramazanlarda :KK70::KK70:

Sultanahmet'e gittik. Kucuk çocuklar ki kesin kardesler, her biri termos almis cay satıyorlar. Bardagi 2 lira. Ve ciddi alicisi var. Ana baba gibi orasi. Gunde 200 tane cay satsalar gunluk 400 lira eder. Ayda eder 12bin lira. Valla super para. Esimle oturduk konustuk. Dedi ki bak bunlara iste gelecegin tüccarlari bunlardir diyor.
Esim de zamaninda hep boyle isler yapmis. Ve su an 28 bucuk yasinda isini gucunu eline almis. Allahin yardimiyla tabiki.
Ara tatillerde yaz tatillerinde biz de cocugumuzu calistirmak istiyrouz eger bir evladimiz olursa :-). Atik olsun, kendine guveni olsun. Gorsen o cocuklar nasil canliydilar masallah :-) oyle bi anlatayim dedim :KK70::KK70:

İyi yaptın canım. :-)
Kız ben mi gelip satsam, anaaammm çok iyi para bee :KK53:
Ayyy maşaAllah eşine, Rabbim :KK46:çifter çifter nasip etsin İnşaAllah.

@Bilgece Canım hayırlı sabahlar diliyim, zira ezan da okundu. :))
Biz henüz gidemedik Sultanahmet'e.. Ramazanlarda vazgeçilmezdir benim için orası..
Ramazan ayının geldiğini en iyi anladığımız semt, ramazan ruhunu her köşesinde hissediyosun.

Âmin canım, şu an iyiyim sonrası ne olur bilemiyorum. Sen nasılsın? :KK200:
aman maşallah canım Allah daha iyi etsin bende kızımı yazlığa gönderdim ananesiyle hasretlik çekiyorum :( Allah izin verirse hafta sonu 1 hafta izne çıkcam o zman yanına gitcem o yokken cüze başladım bende onun peşine koşmaktan işten güçten vakit bulamıyordum iyi oldu ramazana bitimine kadar bitirmeyi planlıyorum Allahın izniyle

aman maşallah canım Allah daha iyi etsin bende kızımı yazlığa gönderdim ananesiyle hasretlik çekiyorum :KK43: Allah izin verirse hafta sonu 1 hafta izne çıkcam o zman yanına gitcem o yokken cüze başladım bende onun peşine koşmaktan işten güçten vakit bulamıyordum iyi oldu ramazana bitimine kadar bitirmeyi planlıyorum Allahın izniyle

Allah kabul etsin canım. Ne güzel yapmışsın. Ne iyi oluyoooo böyle anneanneler, özlem olsa da dinleniyor insan. Gurbette çok zor çocuk büyütmesi, bazı güzelliklerden mahrum kalıyoruz. Rabbim kavuştursun İnşaAllah. :KK46::KK68:

Allah kabul etsin canım. Ne güzel yapmışsın. Ne iyi oluyoooo böyle anneanneler, özlem olsa da dinleniyor insan. Gurbette çok zor çocuk büyütmesi, bazı güzelliklerden mahrum kalıyoruz. Rabbim kavuştursun İnşaAllah. :KK46::KK68:
aynen canım Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi dediğin gibi dinleniyor insan çünkü bir süre sonra yorgunluktan çocuga kızmaya başlıyorum sonra üzülüp vicdan azabı duyuyorum pişman oluyorum :( Rabbim kimseyi evladından mecburi ayırmasın evladıyla sınamasın inşallah:KK68:
Sen ne yaptın eve geçtin mi var mı bir değişiklik

aynen canım Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi dediğin gibi dinleniyor insan çünkü bir süre sonra yorgunluktan çocuga kızmaya başlıyorum sonra üzülüp vicdan azabı duyuyorum pişman oluyorum :KK43: Rabbim kimseyi evladından mecburi ayırmasın evladıyla sınamasın inşallah:KK68:
Sen ne yaptın eve geçtin mi var mı bir değişiklik

Amin canım âmin. Eşim gelecek ev tutup eşya alıcaz ama bayramı bulur kendi evimize yerleşmemiz. Duygu olarak bir değişiklik olmasa da kendimi zorluyorum.

Amin canım âmin. Eşim gelecek ev tutup eşya alıcaz ama bayramı bulur kendi evimize yerleşmemiz. Duygu olarak bir değişiklik olmasa da kendimi zorluyorum.
hayırlısı olsun kuzum kendini yıpratma en azından ciddiyetini anlamıştır diye düşünüyorum kopartma kendini tamamen yabancılaşırsan çok zor olur sonra

Haklisin canım, öyle yapıyorum, dua et benim için. :KK19:
inşallah canım tüm kalbimle ediyorum merak etme sen Rabbim büyüktür sen de olumsuz bakma ki hep hatalarını görmeyesin eşinin erkekler maalesef bir şeyi söylemeden akıl edemiyorlar ona hep tatlı dille sıkıntı duydugun yönlerini anlat çözülecek farkedecektir merak etme senin güzel kalbin onunda bazı seylerin farketmesini sağlayacaktır inşallah sen hiç üzülme

inşallah canım tüm kalbimle ediyorum merak etme sen Rabbim büyüktür sen de olumsuz bakma ki hep hatalarını görmeyesin eşinin erkekler maalesef bir şeyi söylemeden akıl edemiyorlar ona hep tatlı dille sıkıntı duydugun yönlerini anlat çözülecek farkedecektir merak etme senin güzel kalbin onunda bazı seylerin farketmesini sağlayacaktır inşallah sen hiç üzülme

İnşaAllah canımmmmm, çok teşekkür ederim. :KK68:
:KK60: :KK19:güzel yurekli insan...

İnşaAllah canımmmmm, çok teşekkür ederim. :KK68:
:KK60: :KK19:güzel yurekli insan...
sen öylesin canım bnm hissediyorum ben çok fazla o yüzden mutlu olmanı istiyorum :KK200::KK200: huzurunu kavuşmanı inan bütün kalbimle istiyorum Allahın izniylede herşey çok güzel olacak zor günler de muıtlu günler gibi bizim için ;)
kızın napıyo o nasıl fındıkk:KK37:

Back
X