• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Tesekkur ederim. Sana da afiyet olsun. Benim esim bugun sahurda yemek istedi o yuzden cay yok :-)

Biz cocuklugumdan beri hic sahurda yemek yemeyiz. Genelde hamurisi kahvaltılık vs oluyor . yemek yiyenleri duydugumda şaşırdığım zamanlar bile olmuştu:KK45:
Ellerine sağlık:)

Biz cocuklugumdan beri hic sahurda yemek yemeyiz. Genelde hamurisi kahvaltılık vs oluyor . yemek yiyenleri duydugumda şaşırdığım zamanlar bile olmuştu:KK45:
Ellerine sağlık:)

Biz de hep kahvalti yapariz aslinda. Fakat esim arada yemek istiyor. Yesin ya cok calisiyor yorgun dusmesin ;)

Selamlar güzellikler :) naslsnızz ben çok kötüyüm yani fecii baş ağrım var nbetteym yine acayip yoğun şükür şimdi birazcık sakinleştik @Bilgece eşin nasl oldu canım? @Enyalios eltinle durumlar ne alemdee Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben yaşıyonmu kıızz Feraceli Feraceli ablan gitti mi canm? Nasılsın Acizane kul Acizane kul nasılsın canm benim? Yeğenimiz ne yapıyor bakalm? Aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldinizz @Bilgece nin tadını alan bırakamazz :)) ❤❤❤

Selamlar güzellikler :) naslsnızz ben çok kötüyüm yani fecii baş ağrım var nbetteym yine acayip yoğun şükür şimdi birazcık sakinleştik @Bilgece eşin nasl oldu canım? @Enyalios eltinle durumlar ne alemdee Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben yaşıyonmu kıızz Feraceli Feraceli ablan gitti mi canm? Nasılsın Acizane kul Acizane kul nasılsın canm benim? Yeğenimiz ne yapıyor bakalm? Aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldinizz @Bilgece nin tadını alan bırakamazz :)) ❤❤❤
Ooo gideli çok oldu 2 güncük kaldı zaten iyiyim çok şükür kitabımla kahvemle yaşayıp gidiyorum :D

canım canım canımmm :KK60:
giremiyorum bebeğim ramazandan dolayı işlerden dolayı girdiğimde de okuyup çıktığım çok oluyo gözüm üstünüzde yani :oops:

bu arada herkese günaydıııınnn

kızlar bana bi el atı verin.affınıza sığınarak bişi danışmak istiyorum. dün akşam sahurdan önce wcye gittim, reglim başlamış gibi geldi yani tam kırmızı değil, koyu sarı turuncu gibi 1 damla. neyse sahura kalktım yinede ama çok yemedim tabi. şuan uyanalı neredeyse 1 saat oldu yine çok az koyu sarımsı turuncunumsu var tam olarak olmamışım ama karnım ve belim ağrıyor. bozmadım orucumu napsam tam olmasını mı beklesem?

kızlar bana bi el atı verin.affınıza sığınarak bişi danışmak istiyorum. dün akşam sahurdan önce wcye gittim, reglim başlamış gibi geldi yani tam kırmızı değil, koyu sarı turuncu gibi 1 damla. neyse sahura kalktım yinede ama çok yemedim tabi. şuan uyanalı neredeyse 1 saat oldu yine çok az koyu sarımsı turuncunumsu var tam olarak olmamışım ama karnım ve belim ağrıyor. bozmadım orucumu napsam tam olmasını mı beklesem?
düzenini sen bilirsin sarecim normalde öyle mi başlıyo? bide zamanın geldi mi?
bence bozma biraz daha bekle benim içim rahat etmiyor öyle durumlarda.

düzenini sen bilirsin sarecim normalde öyle mi başlıyo? bide zamanın geldi mi?
bence bozma biraz daha bekle benim içim rahat etmiyor öyle durumlarda.
Bugün tam gün aslında ama 1-2 gün oynayabiliyor. en iyisi tam gelene kadar bozmayayım ya. daha önce hiç böyle olmazdı direk başlardı

Back
X