- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.041
bencede bozma insanın içi rahat etmiyor öyle.Bugün tam gün aslında ama 1-2 gün oynayabiliyor. en iyisi tam gelene kadar bozmayayım ya. daha önce hiç böyle olmazdı direk başlardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede bozma insanın içi rahat etmiyor öyle.Bugün tam gün aslında ama 1-2 gün oynayabiliyor. en iyisi tam gelene kadar bozmayayım ya. daha önce hiç böyle olmazdı direk başlardı
günaydınn :) hoşgeldin nasılsın :)Günaydın herkese...![]()
hoşbulduk teşekkürler.. siz nasılsınızz :)günaydınn :) hoşgeldin nasılsın :)
bende iyiyim :))hoşbulduk teşekkürler.. siz nasılsınızz :)
sarecim gunun gelmisse olmuasundur. Eli kulagindadirkızlar bana bi el atı verin.affınıza sığınarak bişi danışmak istiyorum. dün akşam sahurdan önce wcye gittim, reglim başlamış gibi geldi yani tam kırmızı değil, koyu sarı turuncu gibi 1 damla. neyse sahura kalktım yinede ama çok yemedim tabi. şuan uyanalı neredeyse 1 saat oldu yine çok az koyu sarımsı turuncunumsu var tam olarak olmamışım ama karnım ve belim ağrıyor. bozmadım orucumu napsam tam olmasını mı beklesem?
Merhaba, gunaydin nasilsiniz?? Kimsiniz??Günaydın herkese...![]()
Gunaydin, nasilsin??günaydınlarr
başladı başladı, bu ayda hamile değilim iyimi :)sarecim gunun gelmisse olmuasundur. Eli kulagindadir
Merhaba, gunaydin nasilsiniz?? Kimsiniz??
Gunaydin, nasilsin??
çok iyiydim ama şuanda tam bir demoralize oldum cok kotuyum tarıfsız yanı tatilde ailemin yanına gıdıcektım ılk bayramımdı evlendıkten sonra ama işverenim izin vermedi olan bana bıde bıletlerımıze oldu malesefsarecim gunun gelmisse olmuasundur. Eli kulagindadir
Merhaba, gunaydin nasilsiniz?? Kimsiniz??
Gunaydin, nasilsin??
bayram iznin yok mu?çok iyiydim ama şuanda tam bir demoralize oldum cok kotuyum tarıfsız yanı tatilde ailemin yanına gıdıcektım ılk bayramımdı evlendıkten sonra ama işverenim izin vermedi olan bana bıde bıletlerımıze oldu malesef
maalesef suanda ısverenım bayram tatılınde burda kal demesıyle tatıl matıl yokbayram iznin yok mu?
iyide canım o senin yasal hakkınmaalesef suanda ısverenım bayram tatılınde burda kal demesıyle tatıl matıl yok![]()
ya ıste bende oyle dedım persembe yarım gun du bende dedım kı bılet var persembe yarım gun de de gelmesem olur mu dedım ıste bana bayram tatılınde burda kalırsan sevınırım dedıiyide canım o senin yasal hakkın
hayirlisi canim uzulme, olur insallah..başladı başladı, bu ayda hamile değilim iyimi :)
bayramda nasil iznin yok ya? Cok ilginc..çok iyiydim ama şuanda tam bir demoralize oldum cok kotuyum tarıfsız yanı tatilde ailemin yanına gıdıcektım ılk bayramımdı evlendıkten sonra ama işverenim izin vermedi olan bana bıde bıletlerımıze oldu malesef
öyle işte anlattıgım gibi iznim yok malesef suan cok kotuyumhayirlisi canim uzulme, olur insallah..
bayramda nasil iznin yok ya? Cok ilginc..
öyle işte anlattıgım gibi iznim yok malesef suan cok kotuyum
Günaydın.
İyi diyelim iyi olalım. Sizler nasılsınız?Gunaydin nasılsın? ?