bilgetürk bilen'e ameliyat olup memnun kalmayan var mı?

canımm nasılsınn. gidebildin mi doktora naptınn ?

İyiyim tatlım sen nasılsın aramadim ya ne zaman başlayacak onu bir ogreneyim bugün 20 gün izinli demişti kadın heralde baslamamistir daha :( Sen nasılsın canım sıkıntıların hafifledi mi biraz?? Ne zaman gideceksin kontrole ??

İyiyim tatlım sen nasılsın aramadim ya ne zaman başlayacak onu bir ogreneyim bugün 20 gün izinli demişti kadın heralde baslamamistir daha :( Sen nasılsın canım sıkıntıların hafifledi mi biraz?? Ne zaman gideceksin kontrole ??[/QUOT
Cnm bnde haftaya gitmeyi dusunuyorum ya izinden donduyse tabi

İyiyim tatlım sen nasılsın aramadim ya ne zaman başlayacak onu bir ogreneyim bugün 20 gün izinli demişti kadın heralde baslamamistir daha :( Sen nasılsın canım sıkıntıların hafifledi mi biraz?? Ne zaman gideceksin kontrole ??[/QUOT
Cnm bnde haftaya gitmeyi dusunuyorum ya izinden donduyse tabi

Bugün aradım ben canım 18 ine kadar yok dedi bilge bey

Kizlar foto yükledim demissiniz nasil bakabilirim paylastiginiz fotolara.. bende düşünüyorum bilge beyle görüşmeyi. . hatta arayacaktim tum yorumlarınızı okudum bu ayin 18 inde mi donecekmis izinden

Kizlar foto yükledim demissiniz nasil bakabilirim paylastiginiz fotolara.. bende düşünüyorum bilge beyle görüşmeyi. . hatta arayacaktim tum yorumlarınızı okudum bu ayin 18 inde mi donecekmis izinden
Canım biz instagramdan bakıyoruz buraya yüklemedik... Bilge Bey dönmüş izinden ve sadece ptesi günleri 4 e kadar muayenesi varmış...

Back
X