Herşeyde bir hayır vardır bilgecim, bak bu vesileyle derli toplu olmuş tüm çeyizciklerin, güzel mutlu ve huzurlu günlerde kullan hepsini canım benim
Ben de bir ara yeni başlık açıcam hazirana doğru, her sayfada aldıklarımı ayrı ayrı ekledim
Şu ilk sayfa güncellemesini öğreneydim iyiydi ama
Aldıklarınızı güle güle kullanın. hepsi çok güzeller. zevklerimizin birbirine yakın olduğunu farkettim. Misafir ve günlük catal bıçak takımlarımız marka ve model olarak aynılarını seçmişiz. her ikisini de çok beğenerek almıştım. Beyaz nevresim takımınız Taç'ın evlilik seti ise ben de aynını aldım. tek kelime ile müthiş güzel bir ürün.
güzeller Allah herkese nasip etsin
hepsi harika,sağlıklı huzurlu günlerde kullanırsın inş, döküm tencerelerine bayıldım
güle güle kullanın yatak örtünüzü nereden ve ne kadara aldınız acaba karacac home olduğunu biliyorum fakat mağazaları hakkında bilgim yok ?
herşeyin çok güzel canım güle güle kullan,huzurla,mutlulukla,aşkla kullan..
bana göre en güzellerini aldım,plastikleri bile nasıl seçiyorum bi saatte görsen ölürsün gülmekten :) ama birini alsam öteki kalıyor,herşey çok pahalı...Allahtan bi evin bi kızıyım,anamın başka kızı olsa napardı bilmem..sana da Allah kolaylık versin çok zormuş valla:)
Çok güzeller canım güzel günlerde kullanın
canım yeni topiğin hayırlı olsun çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel ve şık aşkla kullan inş.
sonundaaaaaa topiğin hayırlı olsun güle güle kullan canım cicilerini maşallah bayağı almışsındevamını bekliyoruz
güle güle kullan canım.. nar kürdanlıktan bende de var :=)
heepside süpeeeer güle güle kullan sevdiceğinle canım allah nazarlardan saklasın
Güzel günlerde huzurla kullan inşallah canım çeyizciklerini
Hepsi çok şık ve güzeller.güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?