- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
- Konu Sahibi HafizHafsa
-
Testinizin resmi varmıSelam aleyküm herkese 2 yıllık evliyim 8 aydır çocuk düşünüyoruz eşimde varikosel var benim her şeyim güzel vir sıkıntı yok esime bitkisel kürler yaptırdık varikoseli eridi bu ayda bütün yumurtlama günlerini hatta sonrasını bile değerlendirdik kasıklarda ağrı oldu arada göğüs ağrısı felanda oldu bel ağrısı da oldu 2 kere kahverengiye donuk sarı akıntı geldi sık idrara çıktım hala çıkıyorum bı kabız oldum bı ishal daha da bir şey olmadı cuma günü regli olmam lazımdı olmadım test yaptım tek çizgi moralim bozuldu şimdi acaba bugünde olmazsam yarın yani Pazartesi kan vereyim mi sizce aranızda böyle olan oldu mu herkesten Allah razı olsun bu benim ilk sorumdu Allah'a emanet olun.
Merhaba bende soru sormak istiyorum sabah uyandığımda gebelik testi yaptım adetime 1 gün var ikinci çizgi silik çıktıTestinizin resmi varmı
Evet çizginiz var hayırlı olsunMerhaba bende soru sormak istiyorum sabah uyandığımda gebelik testi yaptım adetime 1 gün var ikinci çizgi silik çıktı
Bitane daha yaptım emin olmak için onda çıkmadı var mı yok mu ben emin olamadım üzüldüm kimisi yol diyor kimisi var diyor kafam çok karıştıEvet çizginiz var hayırlı olsun
Testinizin resmi varesim yok kendisi var isterseniz çekeyim ama sabah namazında yaptım üstünden 7 saat gecti
O testin resmî var mıBitane daha yaptım emin olmak için onda çıkmadı var mı yok mu ben emin olamadım üzüldüm kimisi yol diyor kimisi var diyor kafam çok karıştı
Ben bunda cizgi goremedim maalesefMerhaba bende soru sormak istiyorum sabah uyandığımda gebelik testi yaptım adetime 1 gün var ikinci çizgi silik çıktı
Acaba sabah uyandığımda ilk idrarımla yaptığım testte çıktı ya diğerinde ilk idrar olmadığı içinmi görünmemiş??O testin resmî var mı
Canım dikkatli baktığında görünüyorBen bunda cizgi goremedim maalesef
Birde kuruma çizgisi dediler gittim su damlattım çizgi hala duruyor gitmedi yaniO testin resmî var mı
Bi atın siz yine de
Ben goremedimCanım dikkatli baktığında görünüyor
Ben goremedimZaten silik cizgi bile daha belirgin oluyor normalde
Sabah ilk idrarla yaptığım test sonucu bu sizce gebelik varmıdır?Sabah ilk idrarla yapmak daha net sonuç veriyor hcg hormonu biriktiği için gün içinde yaptığınız testler çok net sonuç vermiyor
Bide ben bişey sormak istiyorum ben bu testi sabah uyandığımda ilk idrarla yaptım ozaman baktım tek çizgiydi sonra tek çizgi yine diye üzülüp uyudum sonra uyandığımda gittim baktım silik çizgi vardı diğer arkadaşlar kuruma çizgisi olabilceğini söylediler sonra bende gittim ona su damlattım ama çizgi yine gitmedi hala duruyorBana var gibi geldi istersen kan ver kesin sonuç alırsın benim de böyle çıkmıştı
Birde emin olmak için bidaha test yaptım ama o ilk idrar olmadığı için yok gözüktü ama ilk yaptığımda çizgi var benimde kagam karıştı ve var mı yok mu kararsızım belirsizzlik içinde kaldımBana var gibi geldi istersen kan ver kesin sonuç alırsın benim de böyle çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?