bilgi verin lütfenn doktora gitmek istemiyorum şu an

fatma vatansever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
14
4
3
29
arkadaşlar adetime 16 gün var kasık agrım devam ediyor acaba üşüttüm mü diye düşünüyorum ama hiç böyle olmamıstı test aldım ama negatif çıktı bana bilgi verir misiniz ? neden sağ kasığımda sancı oluyor?çok yemek yemeye başladım

arkadaşlar adetime 16 gün var kasık agrım devam ediyor acaba üşüttüm mü diye düşünüyorum ama hiç böyle olmamıstı test aldım ama negatif çıktı bana bilgi verir misiniz ? neden sağ kasığımda sancı oluyor?çok yemek yemeye başladım

Yumurtlama dönemindesin, yumurtlama sancısı çekiyorsun büyük ihtimalle, bebek istiyorsan bugünleri değerlendirin eşinle.

test 16 gün önceden sonuç vermez ovulasyon ağrısıdır yaşadıkların

Acaba kendinizi çok mu dinliyorsunuz? Anne olmayı planlıyorsanız, sürekli belirti beklediğiniz için normalde dikkatinizi çekmeyen şeyler bile dikkat çekiyor olabilir şimdi. Adetinize 16 gün varsa, yumurtlama dönemindesinizdir muhtemelen.

Yumurtluyosun çünkü canım o Yüzden

:KK43:Canim eger bebek dusunuyorsan ve ugrasiyorsaniz malesef cogu zaman psikolojik oluyor. Dusunmedigimiz zamanlardada aslinda agrilarimiz vardi ama onemsemiyorduk. Simdi hamile olmak isteyince bir goguste sizlama bile ACABA HAMILEMIYIM oluyor malesef. Insallah hamilesindir ama buyuk ihtimalle yumurtlama sancisi

Ya benim hic bi zaman boyle kasik agrim olnadi yani yumurtlama doneminde bile sadece adet oluagim zaman adet gunumde olurdu ve hastalanirdim ama bu ilginc bir de yumutlama gununden önce ve yumurtlama günlerinde esimle birliktelik pldu o yuzden

Back
X