bilgiclik taslayan insanlar

askinsureti

ya sabir
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
530
53
53
kızlar merhaba
hayatınızda böyle insanlarla karsılasmıssınızdır nasıl tahammül ediyorsunuz? alttan mı alırsınız üste mi cıkarsınız? nasıl davranırsınız?
biz sözlümle aynı is yerinde calısıyoruz bir bayanı ilgilendirmeyen isle ilgili alınması gereken karar vardı ve kendi basına aldı yani fikir aldı ama kendince uygun olanı yaptı
o bayan gelip hesap sordu...nasıl kendisinin fikri yapılmamısta vss
hala cokk sinirliyim sözlüm iyi niyetlidir bozmadı o bayanı
bende karsımak istemiyorum cünkü laf cıkıyor aramızdaki münasebet sebebiyle birbirimize destek olmamız
birsey demeyince de icimde kalıyor

merhaba :) eğer bayan sizin üstünüzse alttan almak da fayda var bence :) ama iş hayatıyla ilgili şöyle bir şey duymuştum eğer biri size çıkışıyorsa siz de haklılığınız ölçüsünde karşılık vermelisiniz yani tepkinizi göstermelisiniz. alttan alma durumları ise özel hayatta ailenizle, eşinizle, sevgilinizle vs. gerekliymiş. tabi yine duruma göre :)

tesekkür ederim haklısınız ama benm sözlüm iyi niyetlidir dememis birsey
benm üstüm değil biz aynıyız ama sözlüm onun üstü ve kendi emrinde olan bir karardı
o bayanın vermesi gerekn bir karar değildi sadece fikrini söylemisti sonra düsüncesi olmayınca böyle tepki vermesine şaşırdık

erkekler sanki bunun gibi bazı konularda bize göre sakin davranabiliyorlar zaman zaman :) ama o bayanın sözlünüze davranışı pek doğru olmamış bence sözlünüz onun üstüymüş sonuçta. kararına saygı duymalıydı.

Herkesin çevresinde vardır ahkam kesen insanlar...

Görmezden geleceksin duymazdan geleceksin muhattap almayacaksın ki kendi çaplarında mutlu olsunlar.

Ne demiş Lao Tzu ;

Bilmediğini bilmek en iyisidir.Bilmeyip de bildiğini sanmak tehlikeli bir hastalıktır.

dayanamam öyle tiplere ben olsam karşılık veririm... en çekemediğim insanlar ukala insanlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…