Bilginiz varsa yardimci olur musunuz

öncelikle bu yaşlarda olupta aynı hareketleri yapanlara şunu söyleyeyim. bir erkek ve bir kız arabada piknik yeri gibi bir yerde yalnızsa zabıtalar kimseye kimlik sormaz ama mutlaka onlara kimlik sorar. kimliği alır gbt ye bakar. kimlikleri geri verir ve onların yanlış bir şey yapmaması için uyarır. kimliklerin fotosunu çekmesi demek, bir olay olursa veya olduysa elimizde dursun diye. belki de arkadaşının sana söylemediği başka şeyler var.

Bi cevap yok mu kizlar ya :/
Birşey olmaz biraz korkutarak uyarmak istemiş bu zabıta amcalar

Birde o kimlik kayıtlarını kayıp ilanlarıyla diğer olaylardaki faillerle vs karşılaştırmak için alıyorlar
Tedbir gibi

Aralarinda yakinlasma vardi tabi . Soylemedi degil de ben israr etmedim acik acik anlat diye .

bilemem canım ben olsam takılırdım yani ndn foto çekiyorsunz hakkınz yok derdim. Tc yi al yolla ya da kimliklere bak yolla yani.
Evet haklisiniz ben de takilirdim resitim ben suc islemedim ki derdim . Ama bisey diyememisler korkudan vermisler ikisi de kimlikleri tabi

Bir polis ordan kızın numarasını bulup sarsataş olmuştu.
Kızı baya bunaltmisti

önlü arkalı mı çekmişler kimlik resmini?
bnm aklıma sahtecilik geldi ya..
kimseye guven yok bu devirde

Zabitanin kimlik sorma yetkisi yok, kimlik fotografi cekmek de yasal olarak suctur, zabita memurlari hakkinda şikayetçi olsunlar.

Arkadaslar ,zabitanin elinde gbt cihazi yok,polise bildirmistir kimliklerini kontrol ederler ,suc olusturan bir kayitlari var mi diye,uyusturucu satici ile alici olabilirler ,Fahiselikten kaydi olabilir ,adam kadin saticisi olabilir,evden kacma ,kacirilma durumu olabilir ,
Ayrica topluma acik yerlerde tarla bayir cinsellik yasanirsa polis karakola goturup fuhustan islem yapar ,
Bayanin ailesi araniyor ,durumun fuhus degil normal sevgili iliskisi oldugunun ispati icin mahkeme yapiliyor,
Arkadasinizi uyarin lutfen bir daha boyle bir olay yasamasin ,zabita degil polis gelse bayagi basi derde girerdi

Ciddi misiniz ya :/ kiz cok korkuyor zaten bir daha bu tip yerlere gidecegini sanmiyorum da kizi rahatlatmaya calisiyodum bi nebze olsa :/

Zabıta kim ya?! (kendilerini ahlak zabıtası sanıyorlar belli ki!)

Polis olsa da, kimliğine bakıp reşit old gordukten sonra bi sey yapamaz. Gayri resmi uyarip, burada durmayin gidin derler en fazla. Bence fotoğraf çekmeleri korkutmak istemelerinden. Başka bi sebebi olamaz. İstedikleri de olmuş.

Zabita kimligimi istese vermem heralde var mi oyle bir yetkileri ben hic bilmiyorum.

Bir şey olmaz bence zabıt tutulmamış da bence arkadaşınız oyle yerlere gitmesin hele o durumlara düşmesin ne acelesi varmis hemde 19 yaşında ,sonra burada bana tecavüz etti konu başlığı açtırır

-t
Ciddi misiniz ya :/ kiz cok korkuyor zaten bir daha bu tip yerlere gidecegini sanmiyorum da kizi rahatlatmaya calisiyodum bi nebze olsa :/
Bundan birsey cikmaz ,allahtan olay ani polis gelmemis ,
Siz arkadasiniza olabilecekleri anlatin,bir daha yapmasin,korusun kendini ,
Isin en kotu tarafi polis ,aileyi ariyor ,cagirip aileye teslim ediyor ,cebindeki para icin bile fuhus icin alindi diye kayit tutuluyor ,
Iftira kadar kotu bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…