- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi tek_dilegim
-
Ciddi misiniz ya . Bu kiz simdi yeni kimlik cikartsa mi :/bu da var yani kimlik bilgisi kullanma mevzusu. Şimdi izledim haberlerde polis hırsızlıktan tutuklandı.
Birşey olmaz biraz korkutarak uyarmak istemiş bu zabıta amcalarBi cevap yok mu kizlar ya :/
bilemem canım ben olsam takılırdım yani ndn foto çekiyorsunz hakkınz yok derdim. Tc yi al yolla ya da kimliklere bak yolla yani.Ciddi misiniz ya . Bu kiz simdi yeni kimlik cikartsa mi :/
Aralarinda yakinlasma vardi tabi . Soylemedi degil de ben israr etmedim acik acik anlat diye .öncelikle bu yaşlarda olupta aynı hareketleri yapanlara şunu söyleyeyim. bir erkek ve bir kız arabada piknik yeri gibi bir yerde yalnızsa zabıtalar kimseye kimlik sormaz ama mutlaka onlara kimlik sorar. kimliği alır gbt ye bakar. kimlikleri geri verir ve onların yanlış bir şey yapmaması için uyarır. kimliklerin fotosunu çekmesi demek, bir olay olursa veya olduysa elimizde dursun diye. belki de arkadaşının sana söylemediği başka şeyler var.
Evet haklisiniz ben de takilirdim resitim ben suc islemedim ki derdim . Ama bisey diyememisler korkudan vermisler ikisi de kimlikleri tabibilemem canım ben olsam takılırdım yani ndn foto çekiyorsunz hakkınz yok derdim. Tc yi al yolla ya da kimliklere bak yolla yani.
Aklima bu da geldi ya . O yuzden zabita olduklarina emin misin dedim . Ama diyosunuz ki polis bile yapmis bunu . Bilemedim :/Bir polis ordan kızın numarasını bulup sarsataş olmuştu.
Kızı baya bunaltmisti
Zaten yorumumu yaptm konusahibine göz korkusu vermek istemişler işleri bu olmadıgı haldeişi oturan iki insanı durduk yere tehdit etmek değil ama
Evet .önlü arkalı mı çekmişler kimlik resmini?
bnm aklıma sahtecilik geldi ya..
kimseye guven yok bu devirde
Polisle vs ugrasmak istemiyolar acikcasi haliyle korkuryolarZabitanin kimlik sorma yetkisi yok, kimlik fotografi cekmek de yasal olarak suctur, zabita memurlari hakkinda şikayetçi olsunlar.
Ciddi misiniz ya :/ kiz cok korkuyor zaten bir daha bu tip yerlere gidecegini sanmiyorum da kizi rahatlatmaya calisiyodum bi nebze olsa :/Arkadaslar ,zabitanin elinde gbt cihazi yok,polise bildirmistir kimliklerini kontrol ederler ,suc olusturan bir kayitlari var mi diye,uyusturucu satici ile alici olabilirler ,Fahiselikten kaydi olabilir ,adam kadin saticisi olabilir,evden kacma ,kacirilma durumu olabilir ,
Ayrica topluma acik yerlerde tarla bayir cinsellik yasanirsa polis karakola goturup fuhustan islem yapar ,
Bayanin ailesi araniyor ,durumun fuhus degil normal sevgili iliskisi oldugunun ispati icin mahkeme yapiliyor,
Arkadasinizi uyarin lutfen bir daha boyle bir olay yasamasin ,zabita degil polis gelse bayagi basi derde girerdi
Bundan birsey cikmaz ,allahtan olay ani polis gelmemis ,Ciddi misiniz ya :/ kiz cok korkuyor zaten bir daha bu tip yerlere gidecegini sanmiyorum da kizi rahatlatmaya calisiyodum bi nebze olsa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?