Bilginize yardımınıza ihtiyacım var

ozgurruzgar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
733
498
103
35
Merhaba bayanlar,nasıl baslayım bilemedim.eşim şoför akşam eve geleceğe yakın polisler rutin kontrol amaçlı evraklar falan bakılmış promil ölçere üflemiş ve 0.29promil çıkmış ve ceza 1002tl kesmişler ayrıca ehliyetini almışlar.bidaha üfleyim demiş bikere oluyo demişler izin vermemişler.sunu belirteyim eşim sigara kola kahve meyve suyu içmez.ordaki soför arkadaslar bile biz içeriz o asla içmez demişler ama tabikide güzel ülkemin güzel sistemi böyle işliyor.hemen kan tahlili yaptırdı kan temiz tabikide sabah gitti karakola ispatlamak için malesef ehliyeti vermiyolar ayrıca cezayıda ödücez inanınki para umrumda değil ama o ehliyet ekmek paramız bizim ayrıca bi hastalığımdan dolayı eşim sürekli beni başka bi ile tedaviye götürüyo.şimdi arkadaslar bizim nasıl bi yol izlememiz gerekiyor?nekadar süre sonra ehliyeti alabiliriz?illa 6 ay mı yoksa suçsuz olduğu gibi verirlermi mahkeme kararıyla.magdur edildik diye dava acabilirmiyiz yardımcı olursanız sevinirim

Alkol kullanıyor mu? Zira o alet kahveyi, kolayı değil alkolü ölçüyor.

tamam eksik okumuşum.kah tahlili sonucunu muhakkak saklayın karakola götürün ekstra bir onay gerekiyorsa üzerine bassınlar.emniyet müdürlüğünde izlemesi gereken yolu söylemediler mi? Mahkemede hemen verirler ehliyeti geri.O cihazlar yanlış ölçebiliyor yaygın bir şey hem de.Ödediğiniz cezayı da geri alırsınız mahkeme sonunda

Şöyle söylediler cezayı ödücek ehliyete 6 ay vermiyolarmış eğer mahkeme sırası gelirse sucsuz olduğu için erken alırmış dedik parayı ödeyim suçsusuz tamam parada kalsın ama ehliyeti almamız lazım sucsusuz sonuçta hayır diyolar bekleyin.merak ettigim canuk sıra gelirmi acaba 6 aydan önce .

Alkol kullanıyor mu? Zira o alet kahveyi, kolayı değil alkolü ölçüyor.
Asla içmedi içmezde hatta şöyle söyleyim içen biri varsa kokusu geliyosa midesi kötü kokusundan.kola kahve derkende herkes soruyo onu içtimi bunu içtimi kolanya sürdümü sigara içtimi üflemeden önce ne yedi oyuzden yazmıstım.

o mahkemedeki yoğunluğa bağlı.hangi mahkemeyse gidip bir konuşun ne zaman sıra gelir vs diye.

Çok üzüldüm ya kan vermesi çok akıllıca hakkınızı arayın tazmin edin zararınızı
Bizde cok üzüldük canım ekmek kaynağımz en önemlisi sürekli beni hastaneye getirip götürüyo tedavim için şimdi hayırlısı inşallah hemencik alırız.kanıda zaten polis femiş kan yaptr hemen diye inş faydasını çabuk görürüz

İnşllah zararınızı söke söke alırsınjz geçmiş olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…