Bilginize yardımınıza ihtiyacım var

Evet evet 15 dk içinde gitti verdi sonuçta 1saate çıktı dediğim gibi eşim soför hheryere yakın olduğu için küçük yer olduğu için hemen verdi

Hakkınızı arayın. Çok derine inmeyeceğim ama bu tip şeyler trafik cezalarında da yapılıyor.

Evet evet 15 dk içinde gitti verdi sonuçta 1saate çıktı dediğim gibi eşim soför hheryere yakın olduğu için küçük yer olduğu için hemen verdi
O zaman bir sorun yok. Siz bir an önce sağlık raporunun bir örneği ile (internette itiraz dilekçesi ve örnekleri var) bir dilekçe yazıp hep ilçe emniyete hem de savcılığa başvurun. Çok geçmiş olsun kolay gelsin.

biraz ugrasacaksiniz evet. basamak basamak anlatan bi sayfa bulmustum internette yeniden bakicam bulunca size atarim, okursunuz. bi cok insanin basina gelmis. rabbim kimseyi haksizliga ugratmasin.
Amin inşallah sizdende Allah razı olsun sanki piyango kime denk gelirse gibi kurmuşlar aleti bayram üstü

İnşallah öyle yapıcaz hemen ehliyeti alamazsak mağdr edildik işsiz kaldı diye açabiliriz heralde dimi
Bence magdur oldugunuz icinde bununla ilgili gerekli bilgiyi adliyeden alip ona gore bir dava acarsiniz. Cunku bundan ekmek yiyosunuz bunuda vereceginiz dilekcede belirtirsiniz magduriyetinizin calismadigi gunlerin hakkini da isteyin.

Sulh ceza hakimliğine idari işleme karşı itiraz dilekçesi verin hemen . dilekçe ekine tahlil sonuçlarını da ekleyin. Dediğiniz gibi hastaneden heöen alınmış doktor raporu varsa ceza iptal olur mahkeme tarafından. Dilekçe şablonları internette var googleda aratırsanız çıkar

Bence magdur oldugunuz icinde bununla ilgili gerekli bilgiyi adliyeden alip ona gore bir dava acarsiniz. Cunku bundan ekmek yiyosunuz bunuda vereceginiz dilekcede belirtirsiniz magduriyetinizin calismadigi gunlerin hakkini da isteyin.
Evet öyle bişey okumuştum hemen bi ayı bırakın bigün bile calışmasa büyük kayıp Bizim için

Ilk defa boyle bir sey duydum..Umarim ehliyeti geri alabilirsiniz. Ne kadar yazik bayram oncesi ugras dur,ne olursa olsun meblagda dusuk bir butce degil. Valla yazik bu guzelim ulkenin garip hallerine..

Tama çok sağolun eşim gelir gelmez konusucam

Önemli değil cezayı veren yerin bağlı olduğu sulh ceza hakimliğine verilecek. Hangi il ya da ilçede yazdılarsa orası. Eğer siz farklı yerde oturuyorsanız buldunduğunuz yerdeki sulh ceza hakimliğinden de oradaki hakimliğe gönderebiliyorsunuz.

Ilk defa boyle bir sey duydum..Umarim ehliyeti geri alabilirsiniz. Ne kadar yazik bayram oncesi ugras dur,ne olursa olsun meblagda dusuk bir butce degil. Valla yazik bu guzelim ulkenin garip hallerine..
Aynen öyle canım yazık çok yazık.inanınki ceza parasında değilim hemencik ehliyetimizi alalım kazandığı parayı 6 ayla carpınca ceza parası hiç gözümde gözükmüyo ama tabiki hakkımızı arıcaz

Eşim dilekce yazmıştı bugun tekrardan yazıcam baska demişti

Limiti bilmiyorumda bi kac kere bende kontrole denk geldim ama o cihazlara guvenmedigim icin korkarim hep ayrica alkollu de kullanmam
Bir keresinde 2 kere ufletmisti polis memuru 1 kere diye bisey yok o insiyatif bence giciklik yapmjslar gibi
Benimki dusuk cikti diye ufletmisti mesela

alkol alsa tahlılde cıkardı zaten tahlıl temızmıs
dava acmanız gerekecek

ehlıyete el koymak ıcınde 0.50 promıl olması gerekmıyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…