Bilgisayar mühendisi,kurdu,bilgisayarın her zerresini bilirim diyen var mı??

pegasus89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
140
3
46
Bingöl
Arkadaşlar aranızda bilgisayarı iyi bilen tüm arızaları yaparım diyenler varmı lütfen buraya yazın çok önemli bir sorunum var :14::43:

çok saol :3: sorunum şu usb imdeki veriler bastığım yanlış bir tuş sonucu silindi bunları geri getirmenin bir yolu var mı acaba ? Ben internette biraz araştırdım bir program varmış nekadar doğru bilmiyorum data doctor recovery diye özellikle taşınabilir bellekler için tasarlanmış. Forumlarda yorum yapanlar indirdikten sonra silinen verileri getirdiğini ama onları bilgisayarlarına kaydedemediklerini belirtmiş çünkü lisanslı olmadığı ürün anahtarı olmadığı için. Siz başka bir yol biliyormusunuz geri getirmek için veya bu programlar şifresi olmadan çalışırmı veya bilgisyar tamiri yapanlarda falan böyle programlar varmıdır onlar geri getirebiliyorlar mı ??? Çok soru sormuşum kbkmayın cevaplarsanız çok sevinirim :17:

ewt anladım.ama daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadığım için çözümünüde bilmiyorum dolayısıyle.. ama beklersen eğer senin için araştırabilirim okk ?

recovery programları var sılınen dosyaları gerı getırmek için google dan aratabılırsınız müsait oldugumda kullanımını yazarm

esim bilg muhendisi ona sordum simdi. diyorki bu recovery programlardan yuklesin denesin.
ama sen sildikten sonra sakin harddiskle ugrasma yani dosya ekleme veya silme, harddiskle hic bir islem yapma. bu recovery programi dene isine yarayabilir. bilgisayarcilara goturmesin onlarin yapacagi sey de ayni, yani recovery yukleyip taramak. kolay gelsin.

merhaba çok teşekkür ederim ilginize ayrıca eşinize:) Bende bir recovery programı bulup indirdim hatta usbimdeki silinen verileri teker teker hatta klasör klasör buldu ama bunları kaydedemedim çünkü lisanslı bir program olmadığı için şifre istedi veya satın almam için başka sayfaya yönlendirdi yani benim bir ürün anahtarı bulmam lazım internette biraz araştırdım ama sanırım yok. Çok Çok teşekkür ederim tekrar ilgilendiğiniz için :3::3:

Back
X