Bilgisayardaki video

o videonun tamamı nerde ki.adı falan var mı

bu kadınlar ne yapıyor dıye bıkaç kısıde gordum vıdeoyu,sayfalrında paylaşmışlardı..bı suru arap kadın var sırasıyla çıkıp kalçalarını sallıyorlar hatta bayagı açık gıymşler altlarına ama ustlerı normal,bı adam mıkrofonla bışe soyluyor sırayla kalkıyorlar..ne yapıyorlar anlayamadım ama mıdem kalkmıştı ya,hem kapanmışlar hemde sonra bı yerlerını asıp ıgrenç şekılde kalca sallıyolar
vıdeonun adını hattırlayamıyorum,ama erkekler paylaşmştı ,genel olarak erkekler ızlıyor bu tarz şeylerı, evlı bekar farketmıyor bence...

ismihann geçmiş olsun.ben senin yerinde olsam o videodaki kadınlar gibi giyinip hatta aynı müzikle dans ederdim eşime.tepkisine göre de konuşurdum.hatta dans ederken tanıdık geldimi diye sorabilirsin.

ismihann geçmiş olsun.ben senin yerinde olsam o videodaki kadınlar gibi giyinip hatta aynı müzikle dans ederdim eşime.tepkisine göre de konuşurdum.hatta dans ederken tanıdık geldimi diye sorabilirsin.

bence hıc gerek yok,sonucda aldatma kadar kötu bır olay değil ki bu,bu tarz şeylerı ızlemeyen erkek cok azdır,o da gunah dıye bakmıyordur..onun dısında çogu erkek bakar..seksuel amaçlı bakar,mesela bıskolata reklamı cıkınca bende bakıyorum oyle yakısıklılarkı
sonucda erkeklere yonelık cok sey var etrafda,çıplak kadın resımlerı klıpler,vıdeolar reklamlar,o nedenle bakmamaları cok zor
bırakın bakmayı adamlara sanal seks bıle normal gelıyor,hatta flort etmek fılan

sanırım öyle bişey bende izlemiştim ama konu sahibinin derdi eşinin bunu benim gibi biyerde izlemesi değil cep telefonuna kayıtlı olması !!!
evet katılıyorum her erkek hatta ben bile facete yada başka bi yerde gördüğüm videoları izliyorum en azından biyere kadar neymiş bu diye merak edip bakıyoruz eşimde öyle ama kaydedilmesi sıkıntı yaratan kısmı , yani insanın aklına demekki eşim canı sıkıldıkça bunu izleyip bişeyler yapıyor düşüncesini sokuyor ve buda tahammül edilemez birşey. o yüzden eşine ufaktan bunun hesabını sorması gerektiğini düşünüyorum

ya bi de kendime soruyorum ne eksik bu adamda diye.inanın heç bişey fazlası var eksiği yok yani.neden izliyo.yarı çıplak dans eden kızları bir sürü hemde
bir çok sebepten izler.güzel geliyor olabilir.izlerken eğleniyor olabilir,vs vs vs....
hayır tabiki de.ama bu farklıydı.normal bi erkek bunu izleyip tahrik olabilir
eeeee.diyelim böyl eşeyler izlemedi aklından neler geçiyor nerden bileceksin ki.yoksa senden başkasını beğenebilir onu senden başkası tahrik edebilir düşüncesimi seni bu kadar kızdırıyor.
Tahrik olursa n'olur?
aynennnn
nolur öyle mi evli değilsin sanırım sen.
ben evliyim hemde çok yıllık.ben aştım bu tarz şeyleri hiç düşünmem bile.eşim yapmadı bu tarz bişey ama eşimle erotik film izlemişliğimiz var birlikte.hiçte gocunmadım.benim neyim eksik ki.isterse ben de öyle dans ederim kiistemesine gerek bile yok.erkekler bizim gibi değil hem gönüllerini hem gözlerini doyurmak gerekiyor.argo olacak ama onların aklı da başka yerde başka türlü çalışır çoğu zaman

aynısını yap diyorum.gizli çekimdir büyük ihtimal video paylaşım siteleri bunlarla dolu.

belki biraz rahat gelicem bazılarınıza ama o kadar dert edilecek şey varken ne bileyim.fazla abartılı geliyor bana.

Son düzenleme:

kayıtlı olsa ne olur olmasa ne olur.izlenmiş bir kere.adam demek ki böyle şeyleri beğeniyor.hem hangi erkek güzel bir kadını raks ederken izlemek istemez ki.olayın içinde sekspalite olsun diye soyunma var.eee dünyanın sonumu geldi.ben de yaparımmm :)

aynen canım tam olarak anlatmk istediğim buydu.bakması değil telefonuna da kaydetmiş olması

ya zaten hemen bağırış çağırış kavga etmicem.sorucam sadec ben böyle bişey gördüm nedir bu diye.bunu da yapmazsam kendimi biliyorum içim içimi yer çünkü.

Esın de özür dilerim bir daha olmaz mı diyecek? Biraz gerçekçi olmakta fayda var

napim peki ya bişey olamamış gibi boynuna mı sarıliim gelince.gözümün önünden gitmiyo o kareler.neler düşünerek izledi kim bilir onları.belki bana dokunurken falan da onları hayal ediyo.napcamı söyleyin o zaman.siz napardınız

vallahi ben yapıyorum o işi yav
ben manyak mıyım :26::26:
Ekranda açık kadına bakılmasından rahatsız olup olmama durumu duygu mu mantık mı sorusu ile oldukça ilgili galiba.
Eşim klip kızı görse, magazin güzeli görse erotizmli firikik görse ne olabilir diye düşününce
duruma realist bir yaklaşım gelişiyor kendiliğinden.

Çekinmeden, adonisli baklavalı şuh bakan abilere bakıyorum mesela Arşivim yok, ama denk gelince gözümü alamayabiliyorum.

Adamlar da çekinmeden bakıyorlar. Bakıyorlar da geceli gündüzlü sabahlı akşamlı habire gördüklerini düşünüp bizden mi uzaklaşıyorlar.
Anlık meğil, belki köpüren hisler, bitti gitti sonra.

Erkek, dişi gibi duygusal yaklaşmıyor. Onun derdi zevkini memnun etmek. Duygusal baktığımız için onun da öyle hislendiğini düşünüyoruz.
Duygu kısmı öfkelendiriyor bizi.
Erkek karısına karşı bile duygu ile yaklaşmazken :)

bilmiyorum bana böyle bişey ters geldi hemde hiç konduramadım hiç hoş bi video değildi.beni cinsellikten eşimden bile soğutabilir bu ciddi söylüyorum ben böyleyim. evlendikten sonra bitmiştir.hatta bi yerde okumuştum bi adam ben karımla evlendikten sonra bütün kadınların cenaze namazını kıldım demiş.erkek böyle olmalı.evlenmeden ne haltın varsa ye.evlendikten sonra da çok fazla böyle şeyler bana.

ben söyledim ama bu sefer daha ılımlı yazayım.
ismihann önce sakinleş.evet eşim hoş bir şey yapmadı.ne ilk ne de son hatta yaptığı.ama ona kızarak hiç birşey elde edemezsin.eşinin yüzüne vurmakla iyi yapmazsın.çünkü bundan sonra daha çok ve gizli yapma olasılığını arttırmış olursun.eşinin o ve benzeri videolar izliyor olması.ciddi sorunların habercisi değil.sırf eğlencesine izlemiş olabilir.diyelim işin boyutu farklı zevk için izledi.peki sen ne yapabilirsin hiç bir şey.bunu kabullen.onu kısıtlasan ve diyelim ki bu konuda tartıştın o'da sana söz verdi.nerden bileceksin yapmıyor.hem izlemese bile adamın hayal kurma yetisi yok mu??
eşin demek ki bu tarz şeyleri seviyor.o zaman sende onun hoşuna gideni yapmalısın.en azından denemelisin.arada raks etsen incilerin dökülmez.evlilik kolay bir şey değil kendinden ödün vermediğin sürece huzur ortamını zor yakalarsın.bu ödünü 2niz için veriyorsun bunu da unutma.sen onun gönlünü hoş tut ki o'da seninkini hoş tutsun.en azından çaba harcamış olarak yarın sen daha güçlü olursun.benim sana vereceğim akıl budur.yanlış anlaşılmakta istemem ama inan kimlerin ne dertleri var.ve ödün verme işini aslada abartma.hep o hep o olmamalı dengeyi kurmalısınız bunu da anca tatlı dille konuşarak yapabilirsiniz.esenlikle kalın.

Son düzenleme:
niye hep bana oluyo ama.daha dün survivordakilerin kaslarına bakıyomuşum gibi sanki izletmedi.kendi şey kadınları izlicek bende aman evliliğimiz kurtulsun diye raks mı etcem yani.hiç tarzım olan bişey değil yapmam da asla111111111

lafta o namazı hepsi kılıyor:))) benim eşimde benden başkasının ona haram olduğunu söyler.umarım hep bu fikirde kalır.ama sırf video izledi diye evliliğin cenaze namazını kılmaya ne gerek var.eğer başka sorunlarda varsa kesin aldatma,şiddet uygulama işte o video tuz,biber olur ama yoksa evliliğe neden acılar katılsın dimi.

ikinizde kıskançsınız biraz dengeleyin birbirinizi yoksa çok yıpranırsınız. eğer evliliğini bir video yüzünden bitirmeyi düşünebiliyorsan ki o videoda eşim yok.ve sana eşine raks etmek bu kadar zorsa.bende sözler biter.

Böyle şeyler olabilecek şeyler bu kadar üzme kendini..
Telefonunda kayıtlı olmasına,yani bir defa bakıp kapatmak değil onun orada bir süredir duruyor olmasına sinirlenmişsin daha çok sanırım..Böyle bir şey olmamalı tabii,aman nasıl olsa her erkek yapıyor deyip seni bu kadar rahatsız eden bir şeyi içine atma,büyüyüp daha fazla kafanı kurcalamasındansa durumla yüzleşmek istiyosun,haklısın da..İçin içini yiyeceğine konuş eşinle..Ama sakince..Dediğim gibi olabilecek şeyler bunlar sonuçta bir çok erkek yapıyordur..Ama kimsenin sana kendini eksik hissettirmeye hakkı yok canım unutma..Eşin bile olsa senin rahatsız olabileceğini düşünmeliydi..Eveti,belki olayı bu kadar dramatikleştirmeye gerek yok ama içinde kalacağına usulünce rahatsızlığını anlat bence..
Direk söylemek istemiyorsan da yanyana otururken al eline bilgisayarı nokia suiti falan gösterip "aa ne attın ki bilgisayara" deyip o an telaş yapıyor mu,bakmanı engellemeye çalışıyor mu ya da gayet rahat tepkisiz mi kalıyor buna göre de ne yapacağına karar verebilirsin.
Ben olsam dalga geçerdim onunla gülerek konuşurdum sanki alay ediyomuş gibi önce..Çok rahatsız olduysam ama yatarken ona dönüp "ben sana yetemiyor muyum rahatsız oldum yapma bir daha lütfen" der kapardım konuyu..Arap bir kız isteseydi bulurdu emin ol,Seninle evli sonuçta unutma

ne hissettiğimi biliyo musun şu anda bazılarına basit gelebilir ama ben babam gibi güveniyorum öyle görüyodum eşimi.babamın şefkatini sıcaklığını onda görüyodum zaman zaman.böyle bişey izlemiş bakmış olaması beni çok sarstı anlatabildim mi.gözlerim doluyo şu anda.erkekler bu kadar uçkur düşkünü olmamalı lanet olsun.bişeyin önünü ardını düşünmeli.kadının da bi gururu olduğunu.bırak izlemeyi öyle bişey düşünmesi bile beni yaralar.farklı bi duyguyla bağlıydım ben eşime gözümden düştü

evlilikte bu kadar basit olmamalı o zaman tamam mı herşey cinsellik,başka bi kadının poposu göğsümü.nasıl oynadığı nasıl zevk verdiğimi.ben daha fazla yazamıcam.gözyaşlarımı tutamıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…