o videonun tamamı nerde ki.adı falan var mı
ya ders çalışıyodum internetten.tam kapatcaktım bilgisayarı.sol köşedeebişey gördüm.hani her bilgisayarda olur.örnek müzik örnek video falan.işte oraya eşim böyle güvercinlerin olduğu bi video falan eklemiş.onları izliyodum.bi de ayrı bi yerde arpça harflşerle yazılı bi video vardı.açtım.arap kadınlar dans ediyo.kimisi üstünü çıkarıyo falan .bir sürü kadın bu şekilde oynuyo kıvırıyo falan.2 dklık bi video.kendiliğinden gelmedi herhalde bilgisayara eşim yükledi kesin.görünce şok oldum.belki de telefonundaydı ordan yükledi. snirleirmm çok bozuldu.akşam da açıp göstercem bu ne diye.
Hissettiğini dillendirmeni istedim. Celâllenme :)nolur öyle mi evli değilsin sanırım sen.
ismihann geçmiş olsun.ben senin yerinde olsam o videodaki kadınlar gibi giyinip hatta aynı müzikle dans ederdim eşime.tepkisine göre de konuşurdum.hatta dans ederken tanıdık geldimi diye sorabilirsin.
bir çok sebepten izler.güzel geliyor olabilir.izlerken eğleniyor olabilir,vs vs vs....ya bi de kendime soruyorum ne eksik bu adamda diye.inanın heç bişey fazlası var eksiği yok yani.neden izliyo.yarı çıplak dans eden kızları bir sürü hemde
eeeee.diyelim böyl eşeyler izlemedi aklından neler geçiyor nerden bileceksin ki.yoksa senden başkasını beğenebilir onu senden başkası tahrik edebilir düşüncesimi seni bu kadar kızdırıyor.hayır tabiki de.ama bu farklıydı.normal bi erkek bunu izleyip tahrik olabilir
aynennnnTahrik olursa n'olur?
ben evliyim hemde çok yıllık.ben aştım bu tarz şeyleri hiç düşünmem bile.eşim yapmadı bu tarz bişey ama eşimle erotik film izlemişliğimiz var birlikte.hiçte gocunmadım.benim neyim eksik ki.isterse ben de öyle dans ederim kiistemesine gerek bile yok.erkekler bizim gibi değil hem gönüllerini hem gözlerini doyurmak gerekiyor.argo olacak ama onların aklı da başka yerde başka türlü çalışır çoğu zamannolur öyle mi evli değilsin sanırım sen.
ya hadibişey indirirken indi yanlışlıkla diyelim.diğer videoların arasındaydı ama.telefonu güncellicem diye aktardı bilgisayara herşeyi.bütün telefondaki herşeyini ben görüyorum şu anda bilgisayar üzerinde.bi kaç kere daha izledim. bi arap kanalı sanırım.bi kaç adam var program sunuyo gibi bi tipleri var.sonra kadınlar çıkıyo oynamaya başlıyo.sonra yavaş yavaş soyunuyolar.tangalı falan kadınlar.bi de dikkatimi çeken bu video birebir canlı değil de sanki bi televizyondan falan telefonla çekilmiş gibi.görüntüler net değil kayıyo falan. anlam veremedim.
sanırım öyle bişey bende izlemiştim ama konu sahibinin derdi eşinin bunu benim gibi biyerde izlemesi değil cep telefonuna kayıtlı olması !!!
evet katılıyorum her erkek hatta ben bile facete yada başka bi yerde gördüğüm videoları izliyorum en azından biyere kadar neymiş bu diye merak edip bakıyoruz eşimde öyle ama kaydedilmesi sıkıntı yaratan kısmı , yani insanın aklına demekki eşim canı sıkıldıkça bunu izleyip bişeyler yapıyor düşüncesini sokuyor ve buda tahammül edilemez birşey. o yüzden eşine ufaktan bunun hesabını sorması gerektiğini düşünüyorum
sanırım öyle bişey bende izlemiştim ama konu sahibinin derdi eşinin bunu benim gibi biyerde izlemesi değil cep telefonuna kayıtlı olması !!!
evet katılıyorum her erkek hatta ben bile facete yada başka bi yerde gördüğüm videoları izliyorum en azından biyere kadar neymiş bu diye merak edip bakıyoruz eşimde öyle ama kaydedilmesi sıkıntı yaratan kısmı , yani insanın aklına demekki eşim canı sıkıldıkça bunu izleyip bişeyler yapıyor düşüncesini sokuyor ve buda tahammül edilemez birşey. o yüzden eşine ufaktan bunun hesabını sorması gerektiğini düşünüyorum
ya zaten hemen bağırış çağırış kavga etmicem.sorucam sadec ben böyle bişey gördüm nedir bu diye.bunu da yapmazsam kendimi biliyorum içim içimi yer çünkü.
Ekranda açık kadına bakılmasından rahatsız olup olmama durumu duygu mu mantık mı sorusu ile oldukça ilgili galiba.
vallahi ben yapıyorum o işi yav
ben manyak mıyım :26::26:
napim peki ya bişey olamamış gibi boynuna mı sarıliim gelince.gözümün önünden gitmiyo o kareler.neler düşünerek izledi kim bilir onları.belki bana dokunurken falan da onları hayal ediyo.napcamı söyleyin o zaman.siz napardınız
bilmiyorum bana böyle bişey ters geldi hemde hiç konduramadım hiç hoş bi video değildi.beni cinsellikten eşimden bile soğutabilir bu ciddi söylüyorum ben böyleyim. evlendikten sonra bitmiştir.hatta bi yerde okumuştum bi adam ben karımla evlendikten sonra bütün kadınların cenaze namazını kıldım demiş.erkek böyle olmalı.evlenmeden ne haltın varsa ye.evlendikten sonra da çok fazla böyle şeyler bana.
niye hep bana oluyo ama.daha dün survivordakilerin kaslarına bakıyomuşum gibi sanki izletmedi.kendi şey kadınları izlicek bende aman evliliğimiz kurtulsun diye raks mı etcem yani.hiç tarzım olan bişey değil yapmam da asla111111111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?