ne hissettiğimi biliyo musun şu anda bazılarına basit gelebilir ama ben babam gibi güveniyorum öyle görüyodum eşimi.babamın şefkatini sıcaklığını onda görüyodum zaman zaman.böyle bişey izlemiş bakmış olaması beni çok sarstı anlatabildim mi.gözlerim doluyo şu anda.erkekler bu kadar uçkur düşkünü olmamalı lanet olsun.bişeyin önünü ardını düşünmeli.kadının da bi gururu olduğunu.bırak izlemeyi öyle bişey düşünmesi bile beni yaralar.farklı bi duyguyla bağlıydım ben eşime gözümden düştü
benim evlendiğim yaştasın.ne güzel gençsiniz evlilik hem güzel hem zordur.umarım bu ve buna benzer sorunları atlatır ömür boyu mutlu olursunuz.23 yaşındayım.iki yıllık evliyim çocuğum yok daha
esas kızdıran şey de ben normalde çok severim böyle fantazik şeyleri ama o gelir gelmez bilgisayara oturur. böyle şeyler yapmak istesem de ne gerek var falan var benden bekemiyo gibi durur ama demek ki başkasını izlemek ayrı bi zevkmiş
ya hadibişey indirirken indi yanlışlıkla diyelim.diğer videoların arasındaydı ama.telefonu güncellicem diye aktardı bilgisayara herşeyi.bütün telefondaki herşeyini ben görüyorum şu anda bilgisayar üzerinde.bi kaç kere daha izledim. bi arap kanalı sanırım.bi kaç adam var program sunuyo gibi bi tipleri var.sonra kadınlar çıkıyo oynamaya başlıyo.sonra yavaş yavaş soyunuyolar.tangalı falan kadınlar.bi de dikkatimi çeken bu video birebir canlı değil de sanki bi televizyondan falan telefonla çekilmiş gibi.görüntüler net değil kayıyo falan. anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?