Bilgisayardaki video

inşallah sizlerden biri böyle bişeyle karşılaşmaz.olursa da siz kendi söylediklerininzi uygulayın lütfen.ben hiç de abartmıyorum.

bazıları diye belirttiğin benim.bana basit gelmiyor ama evliğini bu denli sarsacak bir şey görmüyorum ortada.hiç kimseye kendinden fazla güvenmemen gerekir.erkek zihniyetinin farklı çalıştığını yazdım önce ki yorumlarımda.bizim önemsediklerimizi onlar önemsemez bile.sen tepkini koymakta serbestsin ama alacağın cevaplar
1-çok abarttın aşkım,
2-bir daha yapmam(inanmak sana kalmış)
3-hiç haberim yoktu arkadaşındır(yine inanmak sana kalmış)
4-gözüm senden başkasını görmez ki
5-o kadınlar zaten çok çirkin
6-vs vs vs
ben seni kırmak için yazmıyorum yada moral bozmak için değil.yorumlarımı soğukkkanlılıkla okursan beni daha iyi anlayacağını düşünüyorum.kırılan kalp tamir olmaz.bu kırgınlığı ömür boyuda taşıyabilirsin ama evliliğine zarar vermeye değer mi değmez mi ?? tabi ki evlilikte huzur için kendini parçala demiyorum ama elinde olmayan bir şey içinde kendine zarar verme kardeşim.hem merak ettim yaşın kaç ve ne zamandır evlisin,

eşin sapık ruhu taşıyor belli
hem evli olup hem böyle şeylerle ilgilenmesi hiç normal değil
o zaman sende kaslı erkeklerin üst çıkarma videolarını ekle teline bakalım nolucak
bence ona iyi bir ders vermelisin

esas kızdıran şey de ben normalde çok severim böyle fantazik şeyleri ama o gelir gelmez bilgisayara oturur. böyle şeyler yapmak istesem de ne gerek var falan var benden bekemiyo gibi durur ama demek ki başkasını izlemek ayrı bi zevkmiş

Son düzenleme:
Ya ben çok anormalim, yada erkeklerin bu tür videolar izlemesine siz çok tepki gösteriyorsunuz. Eşinize bu videoları mı izliyorsun deseniz nolcak

Evet izledim ne var bunda diyecek. Yada
Aaaa benim haberim yok nerden gelmiş onlar diyecek.

Her erkek gizlide olsa açık açıkda olsa izler bu tür videoları. İzlemedim diyen erkeğe yalancı derim ben.

Kendi şahsi fikrim ortada büyütülecek, sinirlenecek bir şey yok bence...

23 yaşındayım.iki yıllık evliyim çocuğum yok daha
benim evlendiğim yaştasın.ne güzel gençsiniz evlilik hem güzel hem zordur.umarım bu ve buna benzer sorunları atlatır ömür boyu mutlu olursunuz.

hayır böyle düşünme.başkasından izlemek değil.yada belki sen yapmazsın diye bak az önceki yorumunda asla yapmam dedin.belki senden böyle bir şeyi talep edemiyor.ah bu erkekler.ama sen kendini daha fazla yıpratma.konuşmadan rahat edemiyeceksin belli.tavrı koy ama ılımlı olmaya çalış bir kaç arkadaş yapılabilir şeylerden bahsetmiş ama ateşe sakın körükle gitme hele ki misilleme sakın yapma işin boyutu değişir.
ağlamada tamam mı??? beni genel olarak yanlış anladığını biliyorum ama biz geçtik bu yollardan senin ve evliliğinin en az zararla bu olaydan çıkması içindir o yorumlarım.şimdi sıcak bir banyo yap başka şeylere ver aklını.sonrasında eşin gelince güzelikle konuş onun tepkisine göre devam edersin.

hicmı hıc sınırlenmeyın..
daha oncedende varsa boyle bırşey konuşmanız bırşey degıştırmez..
yaptıgı gıbı yıne gızlı ızleyecektır..
yuz goz olmayın derım ben..
tabı yınede sız bılırsınız sonuc alacaksnız eger..

ben çok hassas kırılgan biriyim bu tarz şeyleri hemen unutamam .ama konuşucam yine de sakin bi şekilde.

bence de kızman çok normal ama mümkün olduğunca sakin bi şekilde gel bişey izleticem sana diyin açın videoyu bakalım ne tepki verecek sonra da konuşun bi daha olmasın diyin

Kendimi senin yerine koydum da, ben de ayni senin hissettiklerini hissettim, Ismihan. Basima gelse boyle bi olay bende susup bisey olmamis gibi devam edemezdim. Mutlaka acardim konuyu. Eger ona rahatsizlik duydugumu ve hislerimi anlatmadan bu konuyu kapatsam, kendime olan saygimi kaybederim bir sure sonra. "Erkektir, dogasinda var, baksa ne olacak "dusunceleri bana da ters geliyor. Ben nasil ki aklimdan esimden baskasini gecirmiyorsam, kocamdan baskasina erkek gozuyle bakmiyorsam, oda nefsini terbiye etmeli, aklindan bile gecirmemeli boyle seyleri. Dinimiz boyle konularda "yapmayin" demiyor "Zinaya yaklasmayiniz" diyor. Yani zinaya sebep olacak olaylara baslamadan sakinin diyor. Tabiri caizse "Hirsizlik bir lokmayla, k.... bir opmeyle baslar" demis atalarimiz. Ben bu konuda asiri hassasim belki ama benim sadakat anlayisim bu. akliyla gozuyle sadik olmadiktan sonra ne yapayim ben oyle sadakati...

canım inşallah yoktur birşey ama bence bunun için kavga etme huzurunu bozmaya değmez ama bunu unutmada yalnışlıkla olmuştur komik video diye indirmiştir ya dünyanın 1001 türlü hali var tatlı canını üzmeye değmez

günaydın kızlar.her sabah eşim gidince tekrar uyurdum ama.uyuyamadım bu sabah.dün akşam geldi yemek yedik falan.tabi ben keyifsizim sordu noldu falan diye.açtım bilgiasyarı videoyu da açtım izlettim gülmeye başladı gıcık gıcık.ne bu kapat falan dedi bende kapatmıcam sen izlemişsin ya bi de birlikte izleyelim dedim.hala gülmeye devam ediyo ama sonunda kapattı izlemeden.ne bu dedim niye izledin dedim.izlediğimi nerden biliyosun dedi gülerek.bende izlediğin belli telefonundan aktarılmış bu dedim.kapat konuyu saçmalayıp durma dedi.iyice sinir oldum bende mi öyle oyniim onu mu istiyosun hiç de istiyo gibi davranmıyosun ama dedim.ne alakası var istediğimden falan değil bu konuda konuşmucam niye izlediysem izledim dedi ama baya sinirlendi üste çıkmaya çalıştı ve kıpkırmızı oldu suratı.birza daha üstne gitsem acayip kavga edecektik.bişey demedim bende gittim uzandım koltuğa.bi kaç saat hiç konuşmadık.sonra benle konuşmaya falan çalışıyo diziye yorum yapıyo falan.uyumusum ben koltukta.yatmaya giderken çağırdı.hadi burda uyuma diye.bende tam hatırlamıyorum ama beni sevmiyo musun dedim.o da seviyorum ama kızdırma beni böyle saçma sapan şeylerle dedi.kalktık yattık ben sırtımı döndüm tabi.sarıldı arkadan elimi tuttu falan.sabah da konuşmaya çalışıyo yüzüme bakıp durdu.bişey demedim bende beni öpmicekmisin.bi uğurlasaydın dedi.bişey demedim bende çıktı gitti.ama söylediğime de biraz pişman oldum sakin kafayla düşününce çünkü iyice sinir oldum böyle.keşke bi takip etseydim başka bişeyler daha izliyo mu diye.sabahta telefonuna baktım yoktu o video.ya sildi ya da bilmiyorum noldu.ama benim izlediğim yerde bilgisayrda hala duruyodu onu da ben sildim şimdi iyice sinirim bozuluyo bilgisayarı her açtığımda.hala da kedme gelebilmiş değilim.öpesim sarılasım hiç gelmiyo.soğudum sanki bi anda.

bi de dün adetim olmuştu kaç gündür huzursuzdum belki de bu dönemde biraz hassas olduğum için bu kadar etkilendim.

Kendimizi suclu hissetmenizi saglamis
ozlediysem izledim sanane ne demek evlilikte..

Canım düşündümde ben böyle bişeye şahit olsam sorardım ama çokta uzatmazdım hele bazıları tiksiniyorum senden bilmem ne diye kavga çıkarıyo çok yanlış çünkü bu akşam veya yarın konuşmaya devam etceksin kendi kendine küstüğünle kalcaksın sonuçta bi boşanma sebebi değil.
Ben böyle bişeye şahit olmadım ama internette takılırken bazen zırt diye açılıyo eşim aa ne çıktı diyo bende bakıyorum tabi izlemiyoruz kapatıyoruz ama kıskanmıyoruz bizdemi manyaklık vardır nedir:)
Sen yine sormakla iyi etmişsin en azından yakalandığını öğrenmiş oldu bende nokia pc suite kullanıyorum bilmeden atamaz o videoyu pcye aktarıp öyle silmiştir ama pcde kalmasını istemiştir bu kadar meydanda bırakması ya senden çekinmediğinden yada kötü niyeti olmadığından birde başka bişe için internete girdiğinde bilmeden indirmiş olabilir tel.e ama tel açmaz videoyu sonrada bu ne diye pcye atıp bakmış silmemiş olabilir ama rahatsız olduğunu belli etmişsin almıştır mesajı.
Yalnız çok üstüne gitmesen daha iyi olurmuş yani ben olsam gülerek böyle şeymi izliyosun ben sana oynarım hayatım sileyim bunu falan derdim konu kapanırdı kalsın diye çırpınmaz zaten eşinde ayrıca izlicek olan adamı durduramazsın başka pcden izler yine izler.

bilmiyorum ya ilk defa oldu böyle bişey daha önce hiç yakalamamıştım ama içimden bişey gelmiyo ona karşı.

bi de ben bi yerde okumuştum erkekler eşlerinden beklemezlermiş çoğu zaman böyle şeyleri çünkü onları bi eş anne olarak görürlermiş.ama basit kadınlarda izlemeyi tercih ederlermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…