bilgisayardan anlayan...

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
arkadaslar benım bı netbookum var ve ınternete baglanınca sık sık baglantı kopuyo ınternete
baglanılmıyor yazısı cıkıyor
2 3 dakıka sonra ınternet gelıyor ama devamlı gıt gel yasıyor bılgısayar
bılenler bı fıkır verse nasıl duzeltırım acaba...

komsumla ortak kablosuz kullanıyorum ama önceden gayet ıyıydı bır ayda pc ye bısey oldu ama hattan degıl bılgısayarın kendısınden
dıye dusunuyorum cunku annemede goturdum ordda aynı şıkayet

Bu pc den değilde ağdan olabilir.Son zamanlarda komşunuz telekom tarafından dsl hattının hızını yükseltmiş mi.Özellikle telekomdan arıyorlar bunun için.Eğer bulunduğunuz bölge örneğin 2 bit i kaldırırken 8 bite yükselttiklerinde hatta kopmalar yaşanıyor.

Ya da virüs yediniz tarama yaptırdınız mı

Wireless algılayıcınıza yeniden program yüklemek gerekebilir yada direk wireless algılayıcınızdaki bir arızadan dolayı çekiş gücü azalmış olabilir. Bilgisayarınıza format attınız mı?

Son düzenleme:
arkadaslar benım bı netbookum var ve ınternete baglanınca sık sık baglantı kopuyo ınternete
baglanılmıyor yazısı cıkıyor
2 3 dakıka sonra ınternet gelıyor ama devamlı gıt gel yasıyor bılgısayar
bılenler bı fıkır verse nasıl duzeltırım acaba...

Modemınızle alakalı olabılır yada resett attırın pc ya ınternet ag baglantılarınızı yenıletebılırsınız ya da

Ben bilgisayar programcılığı okuyorum.
Az çok bilgim var.
Öncelikle bilgisayarınızda güvenli modda virüs taraması yaptırın.
Virüs yoksa başka bir bilgisayardan aynı ağ üzerinden internete bağlanmaya çalışın.
Eğer aynı sorun onda da devam ederse ağda sorun var demektir.
Eğer başka bilgisayardan bağlandığınızda sorun yoksa sizin ethernet kartınızda bir problem olabilir. :34:

cnmm bilg.ını virüs tarattırması yap
ama ilk önce başka bir bilgisayarlada dene bağlanmayı aynı mesafeden

bunları yapmana rağmen eğer bağlantın kopuyorsa ... internet hızını yükseltmiş olabilir, ttnet in yeni numarası fazla para almak için kaldırmayacağını bile bile daha hızlı internet için üye toplamaya çalışıyorlar.... ttnet i arayarak çözebbilirsinzi.... onlar bu tür şikayetleri çok aldıklarından hemen hızını düşürtüyorlar... normale dönüyor :34: birşey indirirken netten bakın orada kaç mp ile indirdiği yaazar :34:

Arkadaşım aynı sorun bizde de vardı net bağlantımız 2 dk geliyorsa 5 dk gidiyordu sorun hatlardan çıktı virüs falan çıkmadı sizde öncelikle isterseniz bir virüs taraması yaptırın daha sonra gerekli yerlere başvuru yapın peki ortak kullandıgınız komşunuzda da aynı sorun varmı?

canım aynı sorunu bende yaşıyorum modemle veya pc ile ilgisi olmayan birşey müşteri hizmetlerini arıyorum arıza var giderilcek diyorlar fakat hep aynı düzelen bir şey yok.

Back
X