Bilgisi olan akıl verebilir mi? Su faturası sorusalı:(

Buzluğunda yiyecek varsa asla şalteri indirmeni tavsiye etmem. O eriyenlerin kokusu sittin sene çıkmıyor buzluktan çünkü. Zaten klima sürekli soğutmuyordur evin seviyesi belli ısıya gelince daha az çalışır.
Doğru, buzluğu hiç düşünmedim. :/ iyi ki indirtmemişiz dalgınlıkla. Bir de onunla uğraş sonra.

Lokanta işletmecisi tanıdık bi ablamiz var sabah 6dan akşam 11e kdr su nerdeyse kapanmiyor ve aylık sizinki kdr bile gelmiyor inanın. Nasıl o kadar fatura gelmiş :/ ? Bence bir daha baktirin sayaca eğer yine aynı ise odemekten başka çare yok.

hiçbir yer açık değil, bir de çok düşük ısıda da değil neyse ki. :KK70: şalteri indirtebiliriz ama güvenlik kamerası kapanır diye eşim faturaya razı. :d. Bize de seninki gibi gelir muhtemelen bibi.
Benim dediğim şalter sadece klimaya ait elektrikçiler bilir sadece onu kapatırsınız diğerlerine zararı olmaz.

Lokanta işletmecisi tanıdık bi ablamiz var sabah 6dan akşam 11e kdr su nerdeyse kapanmiyor ve aylık sizinki kdr bile gelmiyor inanın. Nasıl o kadar fatura gelmiş :/ ? Bence bir daha baktirin sayaca eğer yine aynı ise odemekten başka çare yok.
Onların ki iş yeri tarifesi olabilir böyle birsey var diye biliyorum.

Benim dediğim şalter sadece klimaya ait elektrikçiler bilir sadece onu kapatırsınız diğerlerine zararı olmaz.
Yok yok onu anladım ben. :) ama onun yerine bi cihaz alıp telefondan klimayı kontrol etmeyi düşünüyoruz. Klimanın kumandasını cihaza tanıtıp.

dilekçe verdim gelip inceleyecekler sayacı eğer hala aynıysa ödenecek mecbur , bende bu kadar olur diye düşünmemiştim

Hem işyeri diye daha ucuzdur hemde saat 6 11 arası bu arkadaşın 24 saat açık kalmış :silah:

Hem işyeri diye daha ucuzdur hemde saat 6 11 arası bu arkadaşın 24 saat açık kalmış :silah:
İs yeri diye ucuz olacağını zannetmiyorum canım bir de arkadaş 3 haftadan ben 1aydan bahsediyorum yani yine az. Bilmiyorum belki de gerçek bir faturadir. Mesela ben boşa su masrafı yapmam zaten çoğu zaman evde değiliz ama niyeyse hep sabit fatura geliyor sanki diyorlar amaan bunların değişmiyor faturası diye. Bazen sayac okuyanlar işgüzar davranış sergiliyor maalesef.

Back
X