Bebek İkinci El bilgisi olan beni aydınlatsın lütfen

emotion_emotion

_Herşeyimm Eylül'ümm_
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
178
9
68
Zonguldak
bazen burda ikinci el bişey almak istiyorum ama kargo ödeme olayı nasıl oluyor bilmiyorum,mesela biri bebek arabası satıyor farklı bir ilde ya ben arabanın ücretini gönderirsem ama o arabayı göndermezse ya da tam tersi? bu güven olayı nasıl sağlanıyor?

Irtibatta ol bence guven tabi gorusmelere ben urun satıyorum kargolyrum.bılmıyrum aramızda kotu nıyetlı bırı var mı???

tamamen güvene bağlı canım, bende ürün sattım burda ilk önce parasını aldım ürünü o şekilde gönderdim.karşı tarafla telefonda görüştük satış esnasında, sanırım güven oluşturunca sorun kalmıyor.burda şimdiye kadar hiç kötü birşey yazan görmedim o yüzden bu foruma güveniyorum her zaman.

araştırmak gerekiyor hangi konularda neler yazmış face varmı nasıldır diye bence ben bu işi yaklaşık 4-5yıldır yapıyorum çok şükür ki çocuklarımın boğazından haram lokma geçirmedim rabbimde geçirtmesin facede ve burda satış takasta yapıyorum facede sayfamda var..bi kaç takas işinde hüsrana uğradım ama büyük hasara yakalanmadım çok şükür bi de kapıda ödeme yapmıştım kadın almamış 2kere kargo parası verdim şimdide posta çek hesabım var oraya yatırıyorsunuz aynı gün kargoluyorum isteyene burdan msjla isteyene telle ulaşıp bilgileri veriyorum...rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırmasın risk her işte olduğu gibi bunda da var tabii kii...

Ben satmadim hic ama bi kac kez aldim farkli kisilerden..once ben parayi gonderdim onlar sonra kargo yaptilar..ben guvendim karsimdakine ve allaha sukur bi zarara ugramadim..

Benimde sattığım ürün çok oldu.Satan arkadaşlar için en mantıklısı eft sonrası gönderim sanırım.Kapıda ödeme konusunda bende 2 kez mağdur oldum.Kandırıldığımı düşündüm açıkçası.Alıcı arkadaşlara tavsiyemde telefon ile mutlaka irtibat kursunlar...

bende forumdan bi üye arkadaştan ürün sattın aldım kargo konusu karşı tarafa göre değişir bende acaba kandırılırmıyım diye düşündüm ama ürünü aldığım kişi ile telde görüştüm bana çok güven vermişti tereddütsüz parayı yollamıştım.

Back
X