Aşılama BİLGİSİ OLAN KADINLAR LÜTFEN BU YAZIMA YORUM YAPARMISINIZ

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fatma0711

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
16
0
1
27
Ben 6 Mart cumartesi Aşılama oldum üzerinden 10 gün geçti Adet günüme hesaplamalarıma göre daha var fakat bugün ufak ufak kahverengi şeklinde lekelemem oldu göğüslerimde inanılmaz büyüme ve damarlar çok belirgin çıktı göğüs uclarım çok açıyor ve belimde agrı dudaklarım devamlı kuruyor ilaçların etkilerinde bunlara çok benzediği için önemsemedim pek ama doktorum bukadar belirgin belirtilerin normal olmadığını soyledı adet tarıhım gelmediği için ve adetime daha olduğu için bugün gelen lekelenmeler beni korkuttu bu tarz bi olay yaşayanlar varmı ? Normal mi ara ara kasık agrım oluyor çok kıssa sürüp geçiyor

Buyuk ihtimal yerlesme kanamasi.. asilamadan genelde 1 hafta sonra olabiliyor, duydugum
Kadariyla.. benim de transferden 7gun sonra kahverengi lekelenmem olmusti ve pozitif hamilelik.. hamile olma ihtimalinizmyuksek.l

Ben 6 Mart cumartesi Aşılama oldum üzerinden 10 gün geçti Adet günüme hesaplamalarıma göre daha var fakat bugün ufak ufak kahverengi şeklinde lekelemem oldu göğüslerimde inanılmaz büyüme ve damarlar çok belirgin çıktı göğüs uclarım çok açıyor ve belimde agrı dudaklarım devamlı kuruyor ilaçların etkilerinde bunlara çok benzediği için önemsemedim pek ama doktorum bukadar belirgin belirtilerin normal olmadığını soyledı adet tarıhım gelmediği için ve adetime daha olduğu için bugün gelen lekelenmeler beni korkuttu bu tarz bi olay yaşayanlar varmı ? Normal mi ara ara kasık agrım oluyor çok kıssa sürüp geçiyor
Yerleşme kanaması olabilir. Belirtiler pozitif görünüyor 12. Gün ve 14. Günler test yapabilirsin.

Buyuk ihtimal yerlesme kanamasi.. asilamadan genelde 1 hafta sonra olabiliyor, duydugum
Kadariyla.. benim de transferden 7gun sonra kahverengi lekelenmem olmusti ve pozitif hamilelik.. hamile olma ihtimalinizmyuksek.l
Peki yerlesme kanamasından nekadar süre sonra test yaptırdınız

Merhaba canım bende 5 Mart'ta olmuştum anlattıklarının hepsi bende de vardı hatta mide ekşimesi hafif bulantı bile başlamıştı 2 gündür bugün test yaptim negatif adetime daha 5 gün var ama negatif çıktı adet sancisindan bu sancılar hep birbirine benziyor inşallah senin ki pozitif çıkar

Normalde bende adet olacağım zaman hiç böyle belirti olmaz hele ki adetime 7 gün kala lekelenme ilk defa oldu doktoruma bugün sordum hemen gel dedi gittim adet gününü bekliycez qma bu belirtiler güzel dedi

Valla canım bende hamile olduğunu yeni öğrendim kasığımda ara ara ağrı oluyordu ve lekelemem olmuştu göğüslerimde büyüme damarlarda belirginlesme ve göğüs uçlarında ciddi bir hassasiyet vardi ve hamilelik olduğunu öğrendim allahın izniyle sanirim bebeğin yolda canım lekelenmeler gayet normal ve yerleşme kalmamasıdır.icini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun:)

Valla canım bende hamile olduğunu yeni öğrendim kasığımda ara ara ağrı oluyordu ve lekelemem olmuştu göğüslerimde büyüme damarlarda belirginlesme ve göğüs uçlarında ciddi bir hassasiyet vardi ve hamilelik olduğunu öğrendim allahın izniyle sanirim bebeğin yolda canım lekelenmeler gayet normal ve yerleşme kalmamasıdır.icini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun:)
Daha önce hiç böyle bisey yaşamadım tabiki hersez çok ister evladı olsun bende haliyle çok istiyorumm bu yüzden her dk burdan bişeyler okuyorum ilk kanamam 3 damla seklınde olmustu bugün tekrarladı 2 gün ara ile ve bugün gelen lekeleme ile birlikte hafif karın agrısı gibi bir agri var ve inanılmaz derece iştahtan kesildim hiç Birsey giyemiyorum tabi bu belirti için erken farkındayım ama olan bu

Back
X