TSK ederim Allah kimseyi böyle sınamasın.Allah feraha çıkartsın. Avukat arkadaşlar umarım sizi aydınlatırlar.
Bunlar yedi yıl önce amcasının barinda çalışmış eşim o zaman küçükmüş 19 yaşlarında. Neyse bi turist yemiş içmiş para vermemiş sarhoş olmuş bayağı. Karttan hesabı almış bunlarda eşimin abisi de bi vurmuş adama abisi evli eşim almış adamın elini yüzünü yıkamış günahtır demiş adam şikayetçi olmuş yani gasp a giriyor mekan kapanmış amca oğlu da sinirlenip bunların evimi göstermiş bunlardı diye eşim de abisini almasınlar diye o bendim demiş adam sarhoş tanımıyor zaten. Öyle işte beraat yedi bir yıl yattıktan sonra evlendi ama bozuldu dosya şimdi biz böyleyizCezasi neydi.
Gecmis olsun umarim kapsar.Abisi sucu daha sonra ustlenmeyip ortalikta nasil gezdi.Bunlar yedi yıl önce amcasının barinda çalışmış eşim o zaman küçükmüş 19 yaşlarında. Neyse bi turist yemiş içmiş para vermemiş sarhoş olmuş bayağı. Karttan hesabı almış bunlarda eşimin abisi de bi vurmuş adama abisi evli eşim almış adamın elini yüzünü yıkamış günahtır demiş adam şikayetçi olmuş yani gasp a giriyor mekan kapanmış amca oğlu da sinirlenip bunların evimi göstermiş bunlardı diye eşim de abisini almasınlar diye o bendim demiş adam sarhoş tanımıyor zaten. Öyle işte beraat yedi bir yıl yattıktan sonra evlendi ama bozuldu dosya şimdi biz böyleyiz
Olay gaspa girmiş yalnız.Darp değil.Bi darptan 16 yıl falan verilmez kimse kusura bakmasın. Adam öldürenlere bile bu kadar vermiyorlar. Bence konu başka!
Allah yardım etsin size ama cezası hakkında bir şey diyemem. Rabbim kimseyi şaşırtmasın.
Olay gaspa girmiş yalnız.Darp değil.
arkadaşın dediği gibi gasp. Bugün gasp cezası 19 yıla kadar çıkıyor izinsiz kredi kartı kullanma gasp ve bunlar iki üç kişi olduğu için nitelikli yağmaBilemiyorum bana eksik bir şeyler var gibi geldi. Hiç mi kamera görüntüsü yoktu. Ya hu tecavüzcüyü içerde tutmayan gasp edene mi 16 yıl verecek? Dediğim gibi eksik şeyler var sanki.
arkadaşın dediği gibi gasp. Bugün gasp cezası 19 yıla kadar çıkıyor izinsiz kredi kartı kullanma gasp ve bunlar iki üç kişi olduğu için nitelikli yağma
Şaka gibi. Tekrar diyorum Allah kimseyi şaşırtmasın yani insan neden başkasını gasp eder? Peki sen 16 yıl bu adamı mı bekleyeceksin?arkadaşın dediği gibi gasp. Bugün gasp cezası 19 yıla kadar çıkıyor izinsiz kredi kartı kullanma gasp ve bunlar iki üç kişi olduğu için nitelikli yağma
Valla o kadarını bilmiyorum da gasp cezası yüksek gerçekten.Ben 20 yılla yargılanan birini duymuştum. Bizim adalet sistemini akıl almaz zaten.Bilemiyorum bana eksik bir şeyler var gibi geldi. Hiç mi kamera görüntüsü yoktu. Ya hu tecavüzcüyü içerde tutmayan gasp edene mi 16 yıl verecek? Dediğim gibi eksik şeyler var sanki.
Cezasını tamamen çekmemiş.Beraat kararı verilmiş.Sanırım tutuksuz olarak yargılama devam etmiş ve ceza kararı verilmiş.Konu sahibi, basindan beri size eksik bilgi verildigini dusunuyorum. Gasptan yatmis cikmis bi daha almislar. Demek ki baska seyler var.
Ayrica kimse kusura bakmasin gaspci biri icin "ay insallah kurtulur" demeyecegim. Insanlarin malina kastetmek kolay degil cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?