Siz iyi misiniz? Benim eşim namaz kılan kuran okuyan biri size abisi o zamanlar evli imiş o bekar. O yüzden o üstlenmiş dedim. Adamı gasp etti demedim kamera gibi birşey yok eşim üstlenmiş ben beraat kararını biliyordum yedi yıl sonra yargıtay kararı bozdu yani eşim evlendi çocuğu oldu öyle bozuldu bu zamana kadar karakol la hiçbir işi olmamış zaten. Ve gerçekten bi beddua etmediğiniz kaldı sağ olun kızlar Allah razı olsun bu arada eşim suçlu niye biliyor musunuz çok merhametli olduğu için suçlu hepinize iyi geceler
Gerçekten niye bu kadar yüklenildiğini anlamış değilim.Ne kadar meraklıyız yargılmaya.Cezaevinin hem yatan için hem de bekleyenler için nasıl bir cehennem olduğunu kimse yaşamadan anlayamaz.Oraya giren herkes de katil tecavüzcü şu bu değil.Hiç takma yorumları.Allah yardımcın olsun.İnşallah yeni bir yasa falan çıkarda kurtulursun bu çileden.Siz iyi misiniz? Benim eşim namaz kılan kuran okuyan biri size abisi o zamanlar evli imiş o bekar. O yüzden o üstlenmiş dedim. Adamı gasp etti demedim kamera gibi birşey yok eşim üstlenmiş ben beraat kararını biliyordum yedi yıl sonra yargıtay kararı bozdu yani eşim evlendi çocuğu oldu öyle bozuldu bu zamana kadar karakol la hiçbir işi olmamış zaten. Ve gerçekten bi beddua etmediğiniz kaldı sağ olun kızlar Allah razı olsun bu arada eşim suçlu niye biliyor musunuz çok merhametli olduğu için suçlu hepinize iyi geceler
Gasp olsun adam evimize giriyor hırsız diye yakalanıyor ifadesi alınıp salınıyor hiç haber izlemiyor musunuz? salınanları gördükce şok üstune şok yaşıyorum her seferindeOlay gaspa girmiş yalnız.Darp değil.
Değişik bir adalet sistemimiz var.Kime neye göre hangi kafayla ceza veriyorlar anlamak zor.Ama gasptan bu kadar ceza alınabileceğini biliyorum.Gasp olsun adam evimize giriyor hirsız diye yakalaniyor ifadesi alınıp saliniyor hiç haber izlemiyormusunuz salınanları gördükce şok ustune şok yaşıyorum her seferinde
Siz iyi misiniz? Benim eşim namaz kılan kuran okuyan biri size abisi o zamanlar evli imiş o bekar. O yüzden o üstlenmiş dedim. Adamı gasp etti demedim kamera gibi birşey yok eşim üstlenmiş ben beraat kararını biliyordum yedi yıl sonra yargıtay kararı bozdu yani eşim evlendi çocuğu oldu öyle bozuldu bu zamana kadar karakol la hiçbir işi olmamış zaten. Ve gerçekten bi beddua etmediğiniz kaldı sağ olun kızlar Allah razı olsun bu arada eşim suçlu niye biliyor musunuz çok merhametli olduğu için suçlu hepinize iyi geceler
E abisi mi abisi ni anlatıp parmaklarımı yormak bile istemiyorum benim kocam saf kocamPeki abisi hic birsey yapmadi mi ?
Aslında suc yapanindir yani günah oluyor bu şekilde dine getirmeyi istemiyorum ama günah, aldatmaca...
Şuanda sizinde çocuğunuz aile hayatiniz vardi neden suçsuz yere yatmayı göze aliyor ve abileri neden birşey demiyor
Allah razı olsun. Gerçekten yaşamayan bilemez uzaktan konuşmak çok çok kolay hiç yorum yapmayacağım. Eşim yaptı veya yapmadı ben af söylentisi üzere konuya girdim diyorlar ki inşaallah kurtulur demem. Demeyin de inşaallah siz bu düşünceden kurtulursunuz. Ben namaz kılan suç işlemez demedim. Eşim kul hakkından korkan biri demek istedim neyse kime neyi anlatıyorum ki sıkıntımı paylaşmak için geldim daha beter oldum Allah kimseyi çaresiz bırakmasınGerçekten niye bu kadar yüklenildiğini anlamış değilim.Ne kadar meraklıyız yargılmaya.Cezaevinin hem yatan için hem de bekleyenler için nasıl bir cehennem olduğunu kimse yaşamadan anlayamaz.Oraya giren herkes de katil tecavüzcü şu bu değil.Hiç takma yorumları.Allah yardımcın olsun.İnşallah yeni bir yasa falan çıkarda kurtulursun bu çileden.
Af söylentileri hep oluyor ya.15 temmuzdan sonra yeni yasa çıktı işte denetimli serbestlikle bir sürü insan serbest kaldı.Cezaevlerinde ki doluluğa çözüm olmuyor bu da.O yüzden belki yeni bir düzenleme olur çıkmasa bile cezası iner.İnşallah olur.Allah
Allah razı olsun. Gerçekten yaşamayan bilemez uzaktan konuşmak çok çok kolay hiç yorum yapmayacağım. Eşim yaptı veya yapmadı ben af söylentisi üzere konuya girdim diyorlar ki inşaallah kurtulur demem. Demeyin de inşaallah siz bu düşünceden kurtulursunuz. Ben namaz kılan suç işlemez demedim. Eşim kul hakkından korkan biri demek istedim neyse kime neyi anlatıyorum ki sıkıntımı paylaşmak için geldim daha beter oldum Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Bilemiyorum bana eksik bir şeyler var gibi geldi. Hiç mi kamera görüntüsü yoktu. Ya hu tecavüzcüyü içerde tutmayan gasp edene mi 16 yıl verecek? Dediğim gibi eksik şeyler var sanki.
Allah a havale o birşey demiyorumAbisi nasil geceleri rahat uyuyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?