Bilgisi olan lütfen yardım

Suan kendi karisi cocugu var. Neden hala ustleniyor? Itiraf etsin mesela ugrasmasin boyle seylerle.

Peki abisi hic birsey yapmadi mi ?

Aslında suc yapanindir yani günah oluyor bu şekilde dine getirmeyi istemiyorum ama günah, aldatmaca...

Şuanda sizinde çocuğunuz aile hayatiniz vardi neden suçsuz yere yatmayı göze aliyor ve abileri neden birşey demiyor

Artik evli ve cocuklu olduguna gore ben yapmadim abim yapti diyebilir.

Gerçekten niye bu kadar yüklenildiğini anlamış değilim.Ne kadar meraklıyız yargılmaya.Cezaevinin hem yatan için hem de bekleyenler için nasıl bir cehennem olduğunu kimse yaşamadan anlayamaz.Oraya giren herkes de katil tecavüzcü şu bu değil.Hiç takma yorumları.Allah yardımcın olsun.İnşallah yeni bir yasa falan çıkarda kurtulursun bu çileden.

Gasp olsun adam evimize giriyor hirsız diye yakalaniyor ifadesi alınıp saliniyor hiç haber izlemiyormusunuz salınanları gördükce şok ustune şok yaşıyorum her seferinde
Değişik bir adalet sistemimiz var.Kime neye göre hangi kafayla ceza veriyorlar anlamak zor.Ama gasptan bu kadar ceza alınabileceğini biliyorum.

Namaz kılması suçsuz bir insan olduğunu göstermez. Hadi tövbe edip şu an çok çok iyi bir insan olsa bile geçmişte yaptığı şeyi değiştirmez bu. Ciddi bir durum var ki 16 yıl verilmiş, eşiniz üstlense bile delil yetersizliği olurdu zaten bu kadar ceza almazdı, insanların söylemeye çalıştığı bu. Sizi de anlıyorum kimse evlenip çocuk yaptığı adama bunu konduramaz. Ancak alınganlık yapmanın da lüzumu yok, ya siz eksik biliyorsunuz konuyu ya da eksik anlatıyorsunuz.

E abisi mi abisi ni anlatıp parmaklarımı yormak bile istemiyorum benim kocam saf kocam

Allah
Allah razı olsun. Gerçekten yaşamayan bilemez uzaktan konuşmak çok çok kolay hiç yorum yapmayacağım. Eşim yaptı veya yapmadı ben af söylentisi üzere konuya girdim diyorlar ki inşaallah kurtulur demem. Demeyin de inşaallah siz bu düşünceden kurtulursunuz. Ben namaz kılan suç işlemez demedim. Eşim kul hakkından korkan biri demek istedim neyse kime neyi anlatıyorum ki sıkıntımı paylaşmak için geldim daha beter oldum Allah kimseyi çaresiz bırakmasın

Af söylentileri hep oluyor ya.15 temmuzdan sonra yeni yasa çıktı işte denetimli serbestlikle bir sürü insan serbest kaldı.Cezaevlerinde ki doluluğa çözüm olmuyor bu da.O yüzden belki yeni bir düzenleme olur çıkmasa bile cezası iner.İnşallah olur.

Yargıtay bozduysa mahkeme tekrar görülür diye biliyorum.

Bilemiyorum bana eksik bir şeyler var gibi geldi. Hiç mi kamera görüntüsü yoktu. Ya hu tecavüzcüyü içerde tutmayan gasp edene mi 16 yıl verecek? Dediğim gibi eksik şeyler var sanki.

Zaten 16 yıl kağıt üstünde. 4 yıl yatacakmis. Onda da işte 1 ay yatıp açık ceza evine nakledecekler muhtemelen. Gerçi gasp bu kapsama giriyor mu bilemiyorum. Avukat da henüz bilmiyordur bence.

Geçenlerde emniyet tüm Türkiye'de kaçakları yakalamaya yönelik operasyon yaptı. Herhalde konu sahibin eşi de bu operasyonlar ile yakalandı. Zaten daha yeni af gibi bişey gelip 40 bin kişi fetocular sebebiyle serbest kalmadı mı? Konu sahibi senin esin bundan kaçak olduğu için yararlanamadi herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…