• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan lütfen yazsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi clber
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

clber

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
87
10
18
31
Ben devlette tüp bebek yaptırdım yaptırmadan önce rapor çıkardım ve tüp bebek oldu sonuç hep olumsuz oldu. Şimdi özele gitmek istiyorum ama kafama takılan şu rapor artık yok tekrar rapor çıkartsam sadece ilaçları raporla alsam olur mu. Bu sistem her özle klinik için geçerli olurmu yapanları duydum ama değişiyormu. Ben bugün bir özel klinikle görüştüm bizim ilaçlar raporları kapsamıyor dedi. Yapanlar nasıl yapıyor Allah rızası için yazın neolur

sgk anlaşması olan kurumlar var bazıları kendileri de raporu çıkarabiliyor bazıları da dışarından çıkarılan raporu da kabul ediyor. Her tüp bebek işlemi için yeniden rapor çıkarmanız gerekiyor. Özel bir yere gidip Sgk anlaşması olmasa bile sen ilaçları raporlu alabiliyorsun diye biliyorum. Yani o yer de Sgk geçmese bile üzerinde raporun göründüğü için ilaçları Sgk karşılıyor. Burada bir kaç kişiden böyle yaptığını görmüştüm ancak tedavi yaptırmayı düşündüğünüz kliniğe bir sorun onlar size daha doğru bilgi vermiş olur😇

Ben devlette tüp bebek yaptırdım yaptırmadan önce rapor çıkardım ve tüp bebek oldu sonuç hep olumsuz oldu. Şimdi özele gitmek istiyorum ama kafama takılan şu rapor artık yok tekrar rapor çıkartsam sadece ilaçları raporla alsam olur mu. Bu sistem her özle klinik için geçerli olurmu yapanları duydum ama değişiyormu. Ben bugün bir özel klinikle görüştüm bizim ilaçlar raporları kapsamıyor dedi. Yapanlar nasıl yapıyor Allah rızası için yazın neolur
Hangi devlet hastanesine gittiniz ilaçlar o kadar pahalı ki tüp bebek parası kadar ilaca para gidiyor

Back
X