Bilgisi olan varmı

bebeqimyoldamrc

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Kasım 2014
3.672
3.994
333
Kızlar az önce annem aradı 15 yaşındaki kardesimi dün gece hastaneye kaldırmışlar 2,5 cm kisti varmış o patlamış. Daha bu yaştaki cocuk da kisti ne işi var anlamıyorum. Çok canım sıkıldı üzüldüm. O bizim en küçüğümüz tekne Kazıntımız. Bilgisi olan varmı böyle Durumlarda bir tehlike olur mu korkuyorum

Önemli olan ne kisti, nerede olduğu? Ayrıca buradan kimse birşey diyemez. Çünkü dr lar bile şuan orada bir şey diyemiyorken, burada niye cevap arıyorsunuz?

Patoloji ve biyopsi gibi tetkikler yapılır. Bunların da, hastaneye göre değişmekle birlikte, bir hafta ile 1 ay arasında değişir sonucu.

Tabiki buradaki yorumlar afaki. Siz doktorunuzla görüşün.

Amin canım ne kisti olduğunu bilmiyoruz daha önce bilmiyorduk kist oldugunu henüz sonuçlarla ilgili bişey de dememişler
Kardeşinizin bı kisti var patlamış acilde ama neresinde ne kisti olduğunu bilmiyorsunuz . Doktorlar ailenize söylemiştir muhtemelen patoloji sonucunu bekleyeceksiniz
Eksik bilgilerle burdan aldığınız yorum sizi çok yanlış yönlendirir
Endisenizi anlıyorum ama merak etmeyin doktorla görüşün bence

arkadaşım iki kere kisti patladı diye ameliyat oldu evlenmeden önce. kistin yaşla ilgili yok zamanında müdahale edilirse bir sorun çıkmaz inşallah. geçmiş olsun...

Kızlar kist yumurtalıklarındaymış ben burda böyle birsey yasayan varmı diye sordum bilgisi olan ameliyat falan yazıyor nette falan neyse hepinizden Allah razı olsun yinede dualarınızı eksik etmeyin

Back
X