bilgisi olan yardımcı olabilir mi

aybanu2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
10
0
36
Karaman
kızlar baya sıkıntı ettiğim bir konu var tam olarak bir bilgiye de ulaşamadım.benim kardeşim mühendis ankarada.kız arkadaşı da fizik tedavi rehabilitasyon mezunuydu,şimdiki atamalarla kütahya ya atandı.evlenmeyi düşünüyorlar fakat eş durumu nasıl sağlıkçılarda bilemiyoruz.şimdi nikahları yapılsa,göreve başladıktan sonra 1 sene orda çalışması mı lazım.yoksa eş durumu tayinleri açıldığında çalışma süresine bakmaksızın tayin isteyebiliyorlar mı?
bu konuda bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.evlilikleri de zaten çok zor olacak gibi de bir de bu çıkınca sorun oluyor.kızın ailesi açısından.

canım valla amcamla yengem evliyken 1 sene ayrı yaşadılar nikahlı oldukları halde tayini gelememişti yengemin :S

canım valla amcamla yengem evliyken 1 sene ayrı yaşadılar nikahlı oldukları halde tayini gelememişti yengemin :S

sağlık sektörü mü peki canım.gerçi hepsi aynıdır.mesela öğretmenlikte de stajyerliğin kalkmadan eşinin yanına gelemiyorsun.1 seneyi,hatta daha fazlayı buluyor.belki dedim,sağlıkçılar daha kolay atanıyordur.ama onlar da aynı galiba

Bildiğim kadarıyla Gittiği ile göre değişiyor orada açık varsa bölgeler a grubu b grubu diye ayrılıyor ataması hemen olabiliyor eğer doluysa bekliyor. Gitmeden önce bakanlığa danışmakta fayda var

Bi'tanıdığım hemşire onlar da nikahtan sonra 1 yıl falan galiba ayrı kaldılar tayin hemen çıkmadı kız doğuda kaldı bir yıl:31:

Back
X