- Konu Sahibi Nightingale
-
Kızlar ben diyet yaparak 30 kilo vermiştim. Ama senelerdir süren ve zayıfladıktan sonra aşırı artan demir eksikliğine bağlı kansızlığım var. İlaç alıyorum ama o da iştahımı açıyor tekrar kilo almaya başladım. Bunu yaşayan, üstesinden gelmek için bir yöntemi olan var mı? Pekmez daha faydalı dedi doktor, pekmez iştah açar ya da kilo aldırır mı?
Kuru dut,kuru üzüm,pekmez,keçi boynuzu ,kuşburnu marmelatı falan bunların iyi geldiğini biliyorum ama bide ne yersen ye bünye tutmuo öyle de oluo inşallah sana kan can olur.Bide çay çok tüketiosanız kesin bide yemeklerden 1 saat sonra çay içilmeli diye okumuştum .geçmiş olsun
Allah kolaylık versin canım... Evet şeker oranı oldukça yüksek olduğu için aldırır.. Yeşil çay içebilirsiniz.. İştahınızı bastırmak için bir avuç beyaz leblebi yada meyve yiyerek bu açlık duygusunu bastırabilirsiniz..
kansizliginiz varsa gunde en az bi kofte kadar et yemelisiniz
pekmezden falan meded ummmayin
ispanak deseniz kasayla yemeniz lazim
en kisa yol et, ( balik kofte tavuk ne severseniz )
Bende de kansizlik var hatta cildim baya solmustu.Yaklasik 2 haftadir dut pekmezi yiyorum sabahlari (bir tatli kasigi) kilo almadim henuz ve yuzume renk geldi tavsiye ederim...
Aynı sorundan dolayı harnup pekmezi kullanıyorum ama burada marka vermek yasak galiba
Kullandığım markadan son derece memnunum, bu 3. yılım hiç ilaç almadım. İlaçlar pekmezden daha çok iştah açıyor, üstelik harnup pekmezi ile bronşitimi de epeyce kontrol altına aldım. İştahının açılmasını istemiyorsan sabah kahvaltıdan sonra iç, geçmiş olsun
Bendede var demir eksikliği,ben bir haftadır çiğ ıspanağın üzerine üç kaşık yoğurt ekleyip yiyorum.sanki faydası oldu gibi
özellikle aşırı dökülen saçlarımın dökülmesi azaldı.
pekmez kilo yapıyor ama sabah,akşam bir yemek kaşığı içerseniz kilo yapacağını sanmıyorum[/QUOTE
Aslında ilaç da kilo yapmıyor ama iştah açıyor. Pekmez de iştah açar mı diye korkuyorum arada içiyorum gerçi. Ispanak iyi fikir gibi. Benim de saçlarım da dökülme var son zamanlarda. Teşekkür ederim çok.
Vallahi öyle bir iştahım oluyor ki yemek yerken beni gören 10 gün bir şey yememiş derÇok sağol canım deneyim bunu da.
Çok teşekkür ederim canım. Bir satıcı her sene çalıştığım okula gelip satıyor. Ya tokken ya da açken iç iştahın açılmaz demişti. Unuttum onu, tokken içiyorsun sanırım sen. Ne kadar içiyorsun günde? Marka mesajla da mı atılmıyor acaba?
Kırmızı eti beyaz eti de çok severim ama her gün düşünmemiştim çok teşekkür ederim canım deneyim bunu.
Bendede var demir eksikliği,ben bir haftadır çiğ ıspanağın üzerine üç kaşık yoğurt ekleyip yiyorum.sanki faydası oldu gibi
özellikle aşırı dökülen saçlarımın dökülmesi azaldı.
pekmez kilo yapıyor ama sabah,akşam bir yemek kaşığı içerseniz kilo yapacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?