- Konu Sahibi meister-nisa
-
arkadaşlar içimizde evli olanlar daha iyi bilir diye size soruyorum, deneyiminiz vardır..
ilişkinin üzerinde 30 gün geçmiş ve kanda gebelik testi yaptırılmış, doktor da ultrasonla kontrol etmiş, herhangi bi anormallik yok demiş. test negatif, zaten tam bişey de olmamış. ancak kendini kötü hissediyo, işte adet gecikmesi var 2 gün falan, kasık ağrısı, mide bulantısı vs.. yani gebelik pozitif olup da testte çıkmaması gibi bi durum olabilir mi?
cevaplarınız için çok teşekkür ederim benim için değil ama yine de çok endişelendiğim biri için.. umarım psikolojiktir..canım tam olarak bilemiycem tabi ama kan testinin güvenirliği çok yüksektir.Dokotlrda bişey yok demiş.Bence senin yaşadığın adet gecikmesi bulantı falan bana psikolojik gibi geliyo.yine de tam emin olmak için eğer hala adet görmezsen kan testini yenile.Umarım her şey istediğin gibi olur
kan testi yaptirmalisin... en kesin sonucu kan testi verir..eger kanda pozitif veriosa ama ultrasonda gebellik yok ise dis gebeelik olabilir.. cunku geebelikin her turlusu kanda gozukur bildigim kadariyla..hatta bugun arkadasimin basina geldi kadin gebe oldugunu bilio testler de pozitif hatta ultrasonda bakiolar sadece gebelik kesesi var...megerse dis gebeelikmis.. cook usuldu ztn hamile kalamiodu. doktorunla gorsumelisin ...belkide psikolojiktir ama benim aklima dis gebelik geldi..gecmis olsunn..hersey istedgin gibi olsun
kan testi yaptirmalisin... en kesin sonucu kan testi verir..eger kanda pozitif veriosa ama ultrasonda gebellik yok ise dis gebeelik olabilir.. cunku geebelikin her turlusu kanda gozukur bildigim kadariyla..hatta bugun arkadasimin basina geldi kadin gebe oldugunu bilio testler de pozitif hatta ultrasonda bakiolar sadece gebelik kesesi var...megerse dis gebeelikmis.. cook usuldu ztn hamile kalamiodu. doktorunla gorsumelisin ...belkide psikolojiktir ama benim aklima dis gebelik geldi..gecmis olsunn..hersey istedgin gibi olsun
Sanırım kan testi yapılmış ultrasonda da gözükmüyomuş bence dış gebelik değildir.Çünkü bildiğim kadarıyla dış gebelik de olsa kan testinde çıkıyo
Allah sabır versin inş. arkadaşına. hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inş..ben bugun cok etkilenmisim galiba arkadasimin basina gelen dis gebeelik olayindana.s
buarada evt kan testindede cikio ...
meister-nisa sanirim pskolojik :sm_confused:
yok mu arkadaşlar :1no2: senağlama
arkadaşlar içimizde evli olanlar daha iyi bilir diye size soruyorum, deneyiminiz vardır..
ilişkinin üzerinde 30 gün geçmiş ve kanda gebelik testi yaptırılmış, doktor da ultrasonla kontrol etmiş, herhangi bi anormallik yok demiş. test negatif, zaten tam bişey de olmamış. ancak kendini kötü hissediyo, işte adet gecikmesi var 2 gün falan, kasık ağrısı, mide bulantısı vs.. yani gebelik pozitif olup da testte çıkmaması gibi bi durum olabilir mi?
arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim cevaplar için. inşaallah öyledir
peki istanbulda önerebişeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? yalnız pek pahalı olmasa :1no2:
çok teşekkür ediyorum.. uzun zamandan beri de araştırıyorum, ben biraz sorunluyum da bu açıdan.peki sare hanımın yeri nerede acaba o da mı meltem hastanesinde?. tekrar teşekkür ediyorum.a.s.a.s.haznedarda meltem hastanesında NURAY hanıma gıdebılırsın tatlım ama muayenehana olupta 100 mılyonu gozden cıkarırsan kendı doktorumu onerebılırım a.sSARE DAVUTOGLU tel.0212 441 47 01 a.sben cok memnunum tatlım tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?