pamukcuk için karbonatli su ile gazli bezle silmeniz gerekiyor agzini.ishal için test filan yapildimi neye göre toz filan verdi.mama mi aliyo sizimi emiyor belki bunlar dokunuyor olabilir. bu arada pamukcuk ilaclarida çok ishal yapiyor bilginizeBebegim 20 gunluk iki haftadir rahatsiz dilinde pamukcuk olusmus surekli ishali gidiyor geceleri hic uyuyamiyor doktora goturdum pamukcuk icin KENACORT kremini verdi ishal icinde toz verdi suyla karistirip icirmemi istediler veriyorum ama hic bir yarari yok daha etkili cozum yolu olan vatsa yazsin lutfen!
Emziriyorum ama agzinda pamukcuk oldugu icin emmiyorpamukcuk için karbonatli su ile gazli bezle silmeniz gerekiyor agzini.ishal için test filan yapildimi neye göre toz filan verdi.mama mi aliyo sizimi emiyor belki bunlar dokunuyor olabilir. bu arada pamukcuk ilaclarida çok ishal yapiyor bilginize
Test yapmadilar toz verdiler suyla laristirip vermem gerekiyordu ama ustunde gunde 1 lt icilmeli yaziyor bebek nasil 1 lt icecek onu da anlamis degilim zaten.Emziriyorum ama agzinda pamukcuk oldugu icin emmiyor
ishali kac gündür devam ediyorki üşütmüş olabilir yada sütünüzdeki bisey dokunuyor olabilir yediğiniz.pamukcuk ilacida ishal yapiyor ben kızımda kullanmıştım birakinca düzelmiştiEmziriyorum ama agzinda pamukcuk oldugu icin emmiyor
Doktor anlamadığınız şeyleri anlatmak için var değil mi?Test yapmadilar toz verdiler suyla laristirip vermem gerekiyordu ama ustunde gunde 1 lt icilmeli yaziyor bebek nasil 1 lt icecek onu da anlamis degilim zaten.
Evet su gibi olur yenidoganlarin kakasi, ishali nasil anladi20 günlük bebeğin kakası ishal gibi oluyor zaten. Ne farkı oluyor tam olarak?
Bence yanlış anladı.Evet su gibi olur yenidoganlarin kakasi, ishali nasil anladi
Kakasini idrar gibi yapiyor benim 3 . Cocugum digerlerinde hatirladigim kadaryla bu kadar sulu degildi.20 günlük bebeğin kakası ishal gibi oluyor zaten. Ne farkı oluyor tam olarak?
Süt alerjisi olabilir mi? Siz sut2 ürünlerini kesin, bebekte etkili bir yöntem yok sanırım küçück bebeğin ishali malesef yöntemlerle kesilmez. Basks bir doktora goturseniz gaita tahlili yapmadan neyi var nerden bilecek. Biraz büyük olsaydi yaşında tahlilde bisey cikmasa cinko veriyorlar, probiyotik vs ama şimdi bu bebeğe yöntem denemeyin.baska doktora goturun tahlik yapar .kuzucuk ya emzirin susuz kalmasin. 1 lt su değil anne sütüdür. 6 aya kadar su icirilmiyor
sorunun ne olduğunu bilmeden içirmeniz onu iyi etmezki anlatmaya çalıştığımız buToz bu 1 lt icirilecek yaziyor sordum eczaciya 20 gunluk bebek nasil vericem dedim icirebildigin kadar dedi
Siz yiyip içtiklerinize dikkat etseniz çünkü sütten geçer ona da, bol bol emzirin,ishali hemen kesmekte doğru değil zaten,bağırsak o mikrobu atmaya çalışıyor belliki,üç günden fazla ve sık sık su gibi çıkınca doktor kesmeye calismamiz daha doğru demişti,siz muz, yoğurt yiyin ve bol su icin bebise de sütünüzden geçsin ,inşallah geçer bir an önceBebegim 20 gunluk iki haftadir rahatsiz dilinde pamukcuk olusmus surekli ishali gidiyor geceleri hic uyuyamiyor doktora goturdum pamukcuk icin KENACORT kremini verdi ishal icinde toz verdi suyla karistirip icirmemi istediler veriyorum ama hic bir yarari yok daha etkili cozum yolu olan vatsa yazsin lutfen!
Birde ağızdaki pamukcuga hurma sürmekte çok iyi geliyor, hurmanin çekirdeğini çıkarıp iç kısmını ağzına süre süre silin,faydasını görürsünüzBebegim 20 gunluk iki haftadir rahatsiz dilinde pamukcuk olusmus surekli ishali gidiyor geceleri hic uyuyamiyor doktora goturdum pamukcuk icin KENACORT kremini verdi ishal icinde toz verdi suyla karistirip icirmemi istediler veriyorum ama hic bir yarari yok daha etkili cozum yolu olan vatsa yazsin lutfen!
Doktor bebenin kakasını görüp ishal demeden nasıl oluyor bu işler ben anlamıyorumEvet su gibi olur yenidoganlarin kakasi, ishali nasil anladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?