Bilgisi olanlar cevaplasin lutfen!!!

İnsallah ! Tesekkur ederim .

Gaita tahlili yapilmiş olsaydi belki mikrop var mı yok mu anlaşılırdı
Başka dr a muhakkak gidin

Ama bundan önce 3 günde öğrenebilirsiniz alerji ise ve 3 gün dolmadan kesilir ishal

Süt ve süt ürünleri ( peynir,yogurt vs.)
Kuru yemiş
Dana eti
Paketli gıda
Yumurta akı
Bunlari bu 3 gün boyunca tamamen çıkarın hayatinizdan
Bir lokma, bir dilim ,bir adet bile yemeyin

Inanin alerji ise sorun 2.gün bile anlarsiniz geçtigini

20 günlük bebeğe her şeyi veremezsiniz zaten bol bol emzirin. Pamuklu bir bezi karbonatlı suya batırıp parmağınızla pamukçuk olan alanı silin. Doktorun verdiği tozu da kullanın.

20 günlük bebeğe her şeyi veremezsiniz zaten bol bol emzirin. Pamuklu bir bezi karbonatlı suya batırıp parmağınızla pamukçuk olan alanı silin. Doktorun verdiği tozu da kullanın.
Tozda 1 lt suyla icilsin yaziyor ya canim o kadar suyu kucucuk bebege nasil icirecegim.

İcilecek yaziyordu eczaneden alirkn sordum adam icilmesi gerekiyor icirebildigince icir dedi. Bebek daha bir aylik olmadi ilk 6 ay anne sutu disinda verilmemeli biliyorum ama su icirin denildi anlamadim

İcilecek yaziyordu eczaneden alirkn sordum adam icilmesi gerekiyor icirebildigince icir dedi. Bebek daha bir aylik olmadi ilk 6 ay anne sutu disinda verilmemeli biliyorum ama su icirin denildi anlamadim
İlaç aldığı dönemlerde ben de su icirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…