bilgisi olanlar yardım etsin lütfen !!

Dolguyla olmayan şey mi var. Bence Ankara’nın tanınmış doktorlarının reklamları heryerdedir zaten. Biraz paraya kıyıp veya borç alıp iyi bir doktora dolgu yaptırarak gayet güzel toparlanırsınız. Şimdiye dek keşke yaptırsaydınız
revizyon oldum ama düzelmedi ve inanın biraraba alınırdı o revizyon parasıyla. çok fazla kıkırdak çıkartılmış.

revizyon oldum ama düzelmedi ve inanın biraraba alınırdı o revizyon parasıyla. çok fazla kıkırdak çıkartılmış.
Keşke en başta işinin ehli birine gitseydiniz. Estetik cerrahlar ustalaşana kadar denek gibi kullanıyor hastalarını. Aslında keşke yandan ve önden çekip buraya yükleseniz. Çevrenizdekişer bizim kadar tarafsız olamaz kırılmayın üzülmeyin diye susmaz kk kadınları bilirsin :KK48:

özelden atıyorum.
Burnunun sol kısmı dolguyla halledilince fıstık gibi olur. Kalkıklığı yerinde yapmış kibar bir burnun olmuş. Sol kısmı çökmüş evet haklısın ama dolguyla bir arkadaşıma çene yaptılar yuh dedim. O soldaki çöküklüğü dolguyla hallederler, süper olur 🤩

Gordum.. isin dogrusu burnun gayet yuzune uygunmus oncedende. Simdide sacin toplu olan ilk fotoda sanirim tam duz durmadigin icin birazcik yamuk gibi duruyor.. ama cokme filan yok gibi.
o attığım profesyonel makineyle çekildi. ikinci ameliat olacağım klinikte. o kadar çok geniş duruyordu ki burun bütün fotolarımı sildim . profosyonel makineler burnu daha ufak gösteriyor . normalde aşırı genişti. burun ucu yamuk değildi. ne yazık ki burnum amhvoldu

bu şu ünlü heykeltıraş geçinen doktor değil di mi? onun yaptığı burunların düştüğünü söyleyen birisi vardı.. aklıma o geldi.

Back
X