- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
ilk defa ameliyat olacak ve ben ilk defa refakat edicem ona en güzel şekilde bakmaya çalışıcam inşallah herşey güzel giderşu an da bunları düşünmeyin, çok iyide olabilir, çok kötü de,sizin her durumda güçlü olmanız gerekiyor biraz sakinleşin dinlenin güç toplayın uzun süre yapamayacaklarınızı yapın inşallah çok kolay geçer ama yaşamadan şimdiden güç tüketmeyin
çok teşekkür ederim sağolunSezeryan da büyük ameliyat grubuna giriyor. Bir çok amelyat o grupta zaten. Hatta neredeyse hepsi.
Bir çok kişi oldu çevremde bu amelyatı. Hepsi sağlıklı.
Geçmiş olsun.
ilk defa ameliyat olacak ve ben ilk defa refakat edicem ona en güzel şekilde bakmaya çalışıcam inşallah herşey güzel gider
sağolun teşekkür ederimbilgim yok ama geçmiş olsun
doktorumuz tanıdık askeri doktor çokta fazla araştırmadık burda başka doktor birazda ondan korkuyorum ama bu doktoru araştırdığımda olumlu yorumlar almıştım inşallah kolay geçer. teşekkür ederimameliyatı iyi bir doktor yaparsa sorunları en az yaşarsınız. Doktor araştırmasını iyi yapın. Gerisi zamanla yoluna girer. Ameliyat öncesi şeker vs ile ilgili ilaçlar verirler zaten. Panik yapmaya gerek Yok.
Sen de kontrol yaptır genetik olabilir
güzel dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Büyük ameliyat grubuna giriyor,çünki,organ çıkarılıyor ve her ameliyatın riskleri var.Ama telaşlanmayın,inşaAllah güzel geçer ve tez zamanda eski sağlığına kavuşur anneniz.Benim bir çok tanıdığım aynı ameliyatı geçirdi,şimdi hepsi çok sağlıklı çok şükür.1haftaya kalmaz ayaklanır.Allah yar ve yardımcınız olsun,acil şifalar dilerim...
teşeşkkür ederim inşallah sağolunAllah annene şifa versin. Birkaç güne toparlanır bitti gitti dersiniz inşallah. Sen de kendine iyi bak ki annene iyi bakabilesin. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?