• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgiye ihtiyacım var lütfen

bayankirpikk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
167
134
23
kızlar bugün ikinci konum ama bayadır girmiyordum kusura bakmayın.
annem yarın rahim ameliyatı olacak. rahminde kalınlaşma vardı ve alınması gerekiyordu. internetten araştırdım büyük ameliyat grubuna giriyor deniliyor. korkuyorum annemin çok ciddi olmasada kilosu var 2 sezeryanı şekeri ve hiper tansiyonu var. lütfen konum taşınmasın daha önce bu ameliyatı olan var mı iyileşme süreci nasıldır. ve bulunduğumuz şehirde kimsemiz yok benim yanıma geldiler ameliyat olmak için refakatçi olarak ben kalıcam neler yapmam gerekiyor. dualarınızı esirgemeyin çok çabuk atlatalım bu süreci inşallah :(

şu an da bunları düşünmeyin, çok iyide olabilir, çok kötü de,sizin her durumda güçlü olmanız gerekiyor biraz sakinleşin dinlenin güç toplayın uzun süre yapamayacaklarınızı yapın inşallah çok kolay geçer ama yaşamadan şimdiden güç tüketmeyin

şu an da bunları düşünmeyin, çok iyide olabilir, çok kötü de,sizin her durumda güçlü olmanız gerekiyor biraz sakinleşin dinlenin güç toplayın uzun süre yapamayacaklarınızı yapın inşallah çok kolay geçer ama yaşamadan şimdiden güç tüketmeyin
ilk defa ameliyat olacak ve ben ilk defa refakat edicem ona en güzel şekilde bakmaya çalışıcam inşallah herşey güzel gider

ameliyatı iyi bir doktor yaparsa sorunları en az yaşarsınız. Doktor araştırmasını iyi yapın. Gerisi zamanla yoluna girer. Ameliyat öncesi şeker vs ile ilgili ilaçlar verirler zaten. Panik yapmaya gerek Yok.
Sen de kontrol yaptır genetik olabilir

ameliyatı iyi bir doktor yaparsa sorunları en az yaşarsınız. Doktor araştırmasını iyi yapın. Gerisi zamanla yoluna girer. Ameliyat öncesi şeker vs ile ilgili ilaçlar verirler zaten. Panik yapmaya gerek Yok.
Sen de kontrol yaptır genetik olabilir
doktorumuz tanıdık askeri doktor çokta fazla araştırmadık burda başka doktor birazda ondan korkuyorum ama bu doktoru araştırdığımda olumlu yorumlar almıştım inşallah kolay geçer. teşekkür ederim

Büyük ameliyat grubuna giriyor,çünki,organ çıkarılıyor ve her ameliyatın riskleri var.Ama telaşlanmayın,inşaAllah güzel geçer ve tez zamanda eski sağlığına kavuşur anneniz.Benim bir çok tanıdığım aynı ameliyatı geçirdi,şimdi hepsi çok sağlıklı çok şükür.1haftaya kalmaz ayaklanır.Allah yar ve yardımcınız olsun,acil şifalar dilerim...

Büyük ameliyat grubuna giriyor,çünki,organ çıkarılıyor ve her ameliyatın riskleri var.Ama telaşlanmayın,inşaAllah güzel geçer ve tez zamanda eski sağlığına kavuşur anneniz.Benim bir çok tanıdığım aynı ameliyatı geçirdi,şimdi hepsi çok sağlıklı çok şükür.1haftaya kalmaz ayaklanır.Allah yar ve yardımcınız olsun,acil şifalar dilerim...
güzel dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Allah annene şifa versin. Birkaç güne toparlanır bitti gitti dersiniz inşallah. Sen de kendine iyi bak ki annene iyi bakabilesin. Çok geçmiş olsun.

Her ameliyatın bir riski vardır benim kardeşim böbrek taşı ameliyatı oldu doktorun hatası yüzünden çok çekti. O yüzden iyi düşünün iyi olsun Allah'ın izniyle sıkıntı çıkmadan atlatır. Bu arada eskiden kadın hastalıkları servisinde çalıştım genelde rahat geçiyor bu ameliyatlar.

Back
X