Bilinçaltı

• Konu Sahibi Konu Sahibi vian
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bağ kesmek çalışması şöyle bir şey: BAĞ KESME MEDİTASYON ÇALIŞMASI - Sonsuz Şifa

Psikologların da büyük kısmı yaptırır bunu. Kendinize göre uyarlayabilirsiniz tabi, internetten araştırın. Çok etkilidir kesinlikle.

Kendinizi affedememe, karşınızdakini affedememe,ikisi de birbirinin kısır döngüsü. Her ne kadar nötr olduğunuzu düşünseniz de olamamışsınız demektir. Bu tarz çalışmalar gerçekten işe yarar.

Deneyeceğim mutlaka. Çok teşekkürler. 🙏🏼

evet simdi dusundugunuzu sanmiyorum asmissinizdir ama o zamanlar haksizliga ugrayanlar ruyalarinda hallediyor meseleleri

O zaman hazır bu kadar bilenmişken bir daha rüyamda görürsem iki tane çakayım en iyisi de içim rahatlasın. 🤣

Psikoloğunuz belli ki sizi iyi tahlil etmiş. Ama işte öyle pişman olma demekle veya affet demekle olsa keşke. Bunlar biraz da yaşanan şeylerin ağırlığıyla ilgili şeyler. Bize bir şekilde zarar vermiş insanları nasıl affedeceğiz? Bunun cevabı yok bence.
Aynen öyle. Psikoloğun da yapacağı bir şey Yok bir noktadan sonra. İş bize kalıyor ve güzel bir söz vardı, acı unutulur ama acı çekmiş olmak unutulmaz diye. Gerçekten o günlerdeki şahıslar değil belki ama acı unutulmuyor

Aynen öyle. Psikoloğun da yapacağı bir şey Yok bir noktadan sonra. İş bize kalıyor ve güzel bir söz vardı, acı unutulur ama acı çekmiş olmak unutulmaz diye. Gerçekten o günlerdeki şahıslar değil belki ama acı unutulmuyor

Dilerim kısa zamanda “iyileşiriz.” İnsanlar keşke başkasını kırmadan önce ne denli zarar verebileceğini bir düşünse.

O zaman hazır bu kadar bilenmişken bir daha rüyamda görürsem iki tane çakayım en iyisi de içim rahatlasın. 🤣
aynen.. benim de var boyle ruyalarim akrabalarla vs sorunlarla ilgili haykiriyorum ruyalarimda hep.. cok cok rahtsiz etmiyor. sizi ediyorsa yardim alin ya da bulun o beyi internetten mail atin icinizdekileri dokun

aynen.. benim de var boyle ruyalarim akrabalarla vs sorunlarla ilgili haykiriyorum ruyalarimda hep.. cok cok rahtsiz etmiyor. sizi ediyorsa yardim alin ya da bulun o beyi internetten mail atin icinizdekileri dokun

Evliyim, ona bir şey yazmam mümkün değil. Doğru bulmuyorum. Hem belki o da evlenmiştir yani ne eşimi böyle bir duruma sokmak ne de kimseyi huzursuz etmek istemem. Yine de teşekkür ederim. 🙏🏼 Önce kendim deneyeceğim, olmazsa yardım alacağım bakalım.

Bağ kesmek çalışması şöyle bir şey: BAĞ KESME MEDİTASYON ÇALIŞMASI - Sonsuz Şifa

Psikologların da büyük kısmı yaptırır bunu. Kendinize göre uyarlayabilirsiniz tabi, internetten araştırın. Çok etkilidir kesinlikle.

Kendinizi affedememe, karşınızdakini affedememe,ikisi de birbirinin kısır döngüsü. Her ne kadar nötr olduğunuzu düşünseniz de olamamışsınız demektir. Bu tarz çalışmalar gerçekten işe yarar.

Farkli biseye benziyor. Ve aslinda mantikli.
Ama bi kismi var oradan emin olamadim.
Zihinizde seni seviyorum diyin/ sarilin gibi direktiklerde mecbur olmali mi?
Onu sevmiyorum, ve o benim icin el oldu evlendi gitti, elin adamina neden sariliyim?

Edit: soylemeden edemeyecegjm. O sitede ki amatormu amator resimler neydi yaaa.
Hele oyle bi resim var ki, Cavit bey yuzunuzu resmen 1500% zoomlayip koymanizda ki sebep neydi?

Bağ kesme çalışması nedir acaba?
Kişisel gelişim bölümünde vardır internette arama motoruna yazsan da çıkar. O kişiyi hayal edip özür diliyosun, sana kattıkları için teşekkür ediyosun ve sevgiyle yerine uğurlayıp arandaki bağı kesiyosun hayal gücünle.

Travma geçirmilslniz bence ta o zamanlar o yüzden rüyalarınıza giriyor
psikologlar onu halleder birkaç seansta

Mesajınızı okurken bir şey dikkatimi çekti. “Canımı yakan” kişileri görüyorum demişsiniz ya, gerçekten benim de o zaman çok canım yanmıştı. Belki ben de bilinçaltımda affedemedim. Psikolog doğru yere değinmiş sanırım, benim durumum da böyle bir şey olabilir. Ama diyelim ki öyle, ben onu affedip affetmediğimi bile düşünmüyorum ki yani nasıl olacak o affetme kısmı, bir şey söyledi mi bu konuda psikoloğunuz? Siz de bu kişileri günlük hayatınızda düşünmeden sadece rüyanızda mı görüyorsunuz?
Psikolog hem yorum sahibesi hem de sizin icin dogru bi noktaya deginmis. İnsanlar gider ama haksızlıga ugradım duygusu kolay kolay gitmez bazen.

Adamı bi sembol gibi düsünün; kırgınlıgın, kızgınlıgın, sarsılan adalet ve güven duygusunun somut şekli sizin için o adam.

Uykuda öğrenme süreci ile ilgili bi yazı okumuştum. Bizi derinden sarsan olayları ve insanları rüyamızda tekrar tekrar görmemizin sebebi bu olaylarla ve insanlarla baş etmenin bi yolunu bulmak için bilinçaltımızın durumu tekrar tekrar incelemesi olabilirmiş.

Bi çeşit oyunla öğrenme süreci gibi düsünün, beyniniz oyunun en zor bölümünü tekrar tekrar açıyor ve hadi bakalım bu sefer geçelim şu bölümü ve bu olumsuz duygularla tekrar muhatap olmayalım, gecen sefer nerede yanlış yapmıştık, bu hatamızdan ne öğrenebiliriz diyor size.

O nedenle de affedebilmek önemli. Çünkü bu beyninize bu artık ders alınacak bi hata değil, bu aktif olarak stres ve kaygı yaratacak ve baş etmen gereken bi durum değil, süreci bitir artık demenin bi yolu. Tüm o sarılın, teşekkür edin, özgür bırakın durumunun altındaki gerçek beyninize artık orada incelenmesi gereken bi sey kalmadıgını gösterebilmek icin.

Ah size de çok üzüldüm. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum bu. İnsan kendini sorguluyor yani her şey iyi giderken, mutluyken neden diye soruyor. Ben de çok sorguladım. Dediğiniz gibi başkasından duysam ben de unutamamıştır derdim direk ama öyle değil gerçekten. Beni anlamanıza sevindim ama aynı şeyi yaşamanıza üzüldüm daha çok.

Birkaç arkadaşın yorumu bu kişiyi bilinçaltında affetmeme durumuyla ilgiliydi, ki ben affedip affetmediğimi de bilmiyorum yani çünkü hayatımda artık hiçbir yeri olmayan bir insan. Ama düşününce mantıklı geldi. Biz unutuyoruz bazı şeyleri ama zihnimiz unutmuyor demek ki.

Bilinçaltı aptaldır canım. Mesela şöyle,bazi muzikler vardır,o muzigin altında "sex sex sex" sözü vardır biz duymayiz dinlerken ama öyledir. Ya da bir klip izleriz. Orada değişik seyler vardir,şövalye,at kafası, ya da yüzü boyalı kadinlar,maskeli adamlar. O an onu anlamayız ama verdigi mesaj akıllara zarardır aslinda 🥰
Bir de affedememe olayı soyle. Son zamanlarda affedin rahatlayın vs gibi seyleri cok goruyoruz gerek sosyal medyada,gerek kitaplarda,kisisel gelisimciler vs .. Bence affetmek insanin kendine uzaklasmasidir. Affetmek te Allah a mahsustur. Hani derler ya bu kin sana zarar verir öyle birsey yok.
Bu dünya bir oyun alani. Hayatımıza birileri girer çıkar ve bize birseyler öğretir,dersini gorevini tamamlayinca da gider. Böyle düşün:)
Ama affetme. Mesela sen sabah uyandiginda bu kisiyi mi düşünüyorsun yoooo. Gece yatarken düşünüyor musun yoo. Farzi misal bir yerde görürsen ancak aklina gelir. Bu gayet normal birsey.
Bilincaltiyla alakasi olsa da aslinda ruya apayri ele alınması gereken birsey ve burada yazarsam dini yoruma girer ve banlanirim🤣
Yani benim bilincaltimda bu mu var zihnimde acaba ruyama giriyor diye düşünme.
Ben birini affedince kendi kul hakkima gireceğimi düşünürüm. Dusunsene o zamanlar ben cok üzülmüşüm yıpranmışım,simdi cok mutluyum hayatim yolunda . Ben o kisiyi affetsem neye yarayacak ? Gecmis degisecek mi? Unutacak miyim yaşadıklarimi. Yooo. Yani tamam o kisiye intikam plani kurma ama affetme. Benim mottom😁

Hanımlar iyi geceler,

Çok saçma bir durum yaşıyorum ve artık iyice canımı sıkmaya başladı.

10 sene önce, yaklaşık 4 yıl devam eden bir ilişkim olmuştu. Çok aşıktık. Üniversite yılları tabii, başımızda kavak yelleri. Sonra okul bitti, o çok uzak bir şehire atandı, bense memleketime dönüp yüksek lisansa başladım. Atandığı şehrin uzaklığı ve zor şartlar derken psikolojisinin bozulduğunu söylerek ayrılmak istedi. Ben de zaten son zamanlarındaki davranışlarından, sürekli alkol alıp gündüz bile sarhoş gezmesinden, işe bile böyle gitmesinden vs rahatsız oluyordum ve öylece bitirdik. Ama ben sonrasında bir yılda ancak toparlanabildim. Çok acı çektim arkasından. Derken yıllar sonra eşimle tanıştım. Severek evlendik ve bir bebeğimiz var. Eşimi, ailemizi gerçekten çok seviyorum.

Geleyim derdime, ben bu kişiyi ayrıldığımızdan beri çok sık rüyamda görüyorum. Bu on yıldır böyle devam ediyor. Ona karşı bir duygum kalmadığına eminim çünkü eşimi çok seviyorum. Onun ne yüzünü ne sesini doğru düzgün hatırlamıyorum. Asla stalk vs yapmıyorum veya haber almıyorum. Ben anlamıyorum bilinçaltımda mı bir problem var? Konuyla ilgili olanlar varsa, ne yapabilirim bu saçmalığı bitirmek için?
Eşinizle aranız nasıl?

Hanımlar iyi geceler,

Çok saçma bir durum yaşıyorum ve artık iyice canımı sıkmaya başladı.

10 sene önce, yaklaşık 4 yıl devam eden bir ilişkim olmuştu. Çok aşıktık. Üniversite yılları tabii, başımızda kavak yelleri. Sonra okul bitti, o çok uzak bir şehire atandı, bense memleketime dönüp yüksek lisansa başladım. Atandığı şehrin uzaklığı ve zor şartlar derken psikolojisinin bozulduğunu söylerek ayrılmak istedi. Ben de zaten son zamanlarındaki davranışlarından, sürekli alkol alıp gündüz bile sarhoş gezmesinden, işe bile böyle gitmesinden vs rahatsız oluyordum ve öylece bitirdik. Ama ben sonrasında bir yılda ancak toparlanabildim. Çok acı çektim arkasından. Derken yıllar sonra eşimle tanıştım. Severek evlendik ve bir bebeğimiz var. Eşimi, ailemizi gerçekten çok seviyorum.

Geleyim derdime, ben bu kişiyi ayrıldığımızdan beri çok sık rüyamda görüyorum. Bu on yıldır böyle devam ediyor. Ona karşı bir duygum kalmadığına eminim çünkü eşimi çok seviyorum. Onun ne yüzünü ne sesini doğru düzgün hatırlamıyorum. Asla stalk vs yapmıyorum veya haber almıyorum. Ben anlamıyorum bilinçaltımda mı bir problem var? Konuyla ilgili olanlar varsa, ne yapabilirim bu saçmalığı bitirmek için?
onun son halini merak ediyor beynin...bence netten bakıp, ne yapıyor , ne ediyor şöyle bir bakıp, bilinç altının merakını gider, sorun hallolur..

Farkli biseye benziyor. Ve aslinda mantikli.
Ama bi kismi var oradan emin olamadim.
Zihinizde seni seviyorum diyin/ sarilin gibi direktiklerde mecbur olmali mi?
Onu sevmiyorum, ve o benim icin el oldu evlendi gitti, elin adamina neden sariliyim?

Edit: soylemeden edemeyecegjm. O sitede ki amatormu amator resimler neydi yaaa.
Hele oyle bi resim var ki, Cavit bey yuzunuzu resmen 1500% zoomlayip koymanizda ki sebep neydi?

Buna ben de katılıyorum. Ben de ona sarılmak vs istemiyorum zihnimde bile olsa. 🙄 Bu kısmı atlayarak deneyeceğim bakalım.
Ve evet, resimler efsane. 😄

Kişisel gelişim bölümünde vardır internette arama motoruna yazsan da çıkar. O kişiyi hayal edip özür diliyosun, sana kattıkları için teşekkür ediyosun ve sevgiyle yerine uğurlayıp arandaki bağı kesiyosun hayal gücünle.

Deneyeceğim, umarım işe yarar. 🙏🏼

Aramız gayet iyi eşimle. Uyumlu bir çiftiz. Bebeğimiz de olunca daha da yakınlaştık.
Anlıyorum. Bilinçaltı gün içinde onu hatırlatacak verileri algılıyordur siz farketmiyorsunuzdur. Zamanla düzelir bence bu durum

Rüyada gördüğüm için kafama takıyorum, taktığım için yine rüyamda görüyorum. 😒 kısır döngüye girdim sanırım.
Benimde iki arkadasim var. Bir liseden biri uniden. Biri kiz digeri erkek. Hic düşünmediğim halde arada ruyama girerler. Baskalarinida goruyorum ama bunlar dikkatimi cekti. Tuhaf. İkisiylede samimiyetim yoktu diyebilirim. Konusuyordum ama .

Anliyorum sizi kafaniza takmayin. Sebebini bende merak ediyorum :)

Ah beyin. 🤦🏻‍♀️ En muhteşem, en gizemli organımız. Demek ki aslında kırgınlığımla baş edememişim. Yazık beyincağızım da on yıldır deniyor. Ne düşünsem bilemedim şimdi. Bu kişi bende sandığımdan daha fazla yara açmış anlaşılan. Şu anda ona karşı iyi veya kötü herhangi bir duygum yok. Bu yüzden bu affetme deneyimini gerçekleştirmeye çalışacağım.

Anlıyorum. Bilinçaltı gün içinde onu hatırlatacak verileri algılıyordur siz farketmiyorsunuzdur. Zamanla düzelir bence bu durum

Çok teşekkürler, umarım düzelir. İnsan beyni, psikolojisi çok karmaşık gerçekten.

Back
X