Hanımlar iyi geceler,
Çok saçma bir durum yaşıyorum ve artık iyice canımı sıkmaya başladı.
10 sene önce, yaklaşık 4 yıl devam eden bir ilişkim olmuştu. Çok aşıktık. Üniversite yılları tabii, başımızda kavak yelleri. Sonra okul bitti, o çok uzak bir şehire atandı, bense memleketime dönüp yüksek lisansa başladım. Atandığı şehrin uzaklığı ve zor şartlar derken psikolojisinin bozulduğunu söylerek ayrılmak istedi. Ben de zaten son zamanlarındaki davranışlarından, sürekli alkol alıp gündüz bile sarhoş gezmesinden, işe bile böyle gitmesinden vs rahatsız oluyordum ve öylece bitirdik. Ama ben sonrasında bir yılda ancak toparlanabildim. Çok acı çektim arkasından. Derken yıllar sonra eşimle tanıştım. Severek evlendik ve bir bebeğimiz var. Eşimi, ailemizi gerçekten çok seviyorum.
Geleyim derdime, ben bu kişiyi ayrıldığımızdan beri çok sık rüyamda görüyorum. Bu on yıldır böyle devam ediyor. Ona karşı bir duygum kalmadığına eminim çünkü eşimi çok seviyorum. Onun ne yüzünü ne sesini doğru düzgün hatırlamıyorum. Asla stalk vs yapmıyorum veya haber almıyorum. Ben anlamıyorum bilinçaltımda mı bir problem var? Konuyla ilgili olanlar varsa, ne yapabilirim bu saçmalığı bitirmek için?