- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
tmm işte.Yok sonra cevap yazıyor ama çok zaman sonra.
önemsese hemen yazar.
seni merakta bırakmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm işte.Yok sonra cevap yazıyor ama çok zaman sonra.
Geçen gün mesaj attığımda önce cevap gelmedi,sonra tesadüfen gördüm çevrimiçi oldu ve cevap verdi.Ama bu sadece bir sefer oldu.Bilmiyorum bence bir insan hiç mi girmez Whatsapp'a.Bu kadar kafana takıyorsun madem bekle whatsappta.
Son görülmesi kapalı bile olsa ç.içi olunca ç.içi yazar.
Baktın öyle yazdığı halde sana cevap atmıyor. Umursamıyordur.
Bence bu kadar uğraşmana gerek yok ama.
Aklın yolu bir demek ki, sağolunBilinçli okumuyor senin mesajları. Seni istemiyor. Sen de yazma.
Birinin ayrıntılı fikirlerine ihtiyacım var,siz nerden bu kanıya vardınız?Bence bilerek yapıyor umursamıyor .
Sizce değil mi?? Sosyal medyada aktif diyorsun yanı tel elinde sen yazıyorsun çok sonra cvp veriyor. :)Sizce bu trip mi?
Yani öyle de,Whatssap'a mı girmiyor acaba diye düşündüm.Sizce değil mi?? Sosyal medyada aktif diyorsun yanı tel elinde sen yazıyorsun çok sonra cvp veriyor. :)
Çünkü sürekli sosyal medyada olan bir kişinin o Mesajı görmemesi imkansız . Ve sosyal medya bile değil whatsap bu sonuçta telefona gelen Mesajı mutlaka görüyoruz hepimiz . Belki de kendini önemli hissetmeniz için bu şekilde umursamıyor gibi davranıyor da olabilir .Birinin ayrıntılı fikirlerine ihtiyacım var,siz nerden bu kanıya vardınız?
Mavi tık kapalı değilNe alaka girdiğine emin olmakla?
Net açık ki çift tik oluyor.
E faceye instaya giren insan bildirim penceresinden görür mesaj geldiğini.
Ha illa diyorsan emin olmak istiyorum, bi başka nodan onu ekle whatsappa ama fotoya şöyle alımlı bi kız koy sonra ona yaz atıyorum "Hakan bu senin no dimi yanlış değldir umarım:/ bu arada ben Tuğçe:)" merak uyandıran bi mesaj olsun tuğçe kim ki ya diye bile girer bakar mavi tik olur sende emin olursun.
Gerçi belki de mavi tiki kapatmıştır.
Hiç olmadı pusuda kal bekle son görülmesi kapalı olsa bile çevrimiçi olduğunda çevrimiçi yazıyor neticede. Daha ne diyek:)
Bence de ben hiç kimseye yapamam.Boşan kurtulefsane kk yorumunu yapıyım dedim.bence bilerek okumuyor yazdığınız mesajları sizi önemsemiyor.ben bu hareketi istesem bile yapamıyom.orda mesaj durunca beni rahatsız ediyor ayıp oluyor gibi hissediyorum.bunu yapabilen insan bence kötü kalplidir.