Bilinçli olarak mı yapılıyor bu bayanlara?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
İş çıkışı arabamla eve gidiyordum, ışıkların olmadığı bir ana yoldaydım. Hızım da çok yüksek değildi ama yine vardı 60-70. Dümdüz gidiyorum ileride de göbek var, ben göbeğe yaklaşmadan arabaların bazıları geçti ama tam göbeğe yaklaştım düz gideceğim bir araba dönmek için basıyor gidiyor. Ben durmasam o durmasa mutlaka çarpışacağız yani. O kadar sinirlendim ki kornaya sonuna kadar bastım iki kere uzun uzun bastım adam durdu ama bana o kadar kızgın bakıyor ki anlatamam size. Sanki suç benimmiş gibi tepki gösteriyor arabanın içinde. Ben mi kuralları bilmiyorum yoksa gerçekten kendini şoför zannedenlerle mi karşılaşıyorum anlamıyorum. Hata bende mi? Allah aşkına birisi söylesin burada hatalı olan ben miyim? Böyleleriyle karşılaşan var mı? Tepkiniz Nasıl oluyor sizin?
Kavşak fotoğraftakine benzer arkadaşlar.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 340
Son düzenleyen: Moderatör:
Trafikte çok sinirli olmamak lazım
Karşı tarafın ne kadar psikopat olduğu bilinmez.
Öyle ama o an o kadar sinirleniyor ki insan. Bu kadar mı kolay yani tehlikeye atmak insanları?

Trafikteki türk erkeklerinin yüzde sekseni manyak diyorum
Aman bulaşma kızım diyorum
Ne yaparsa yapsın, sen kendini koru diyorum
Evet sen haklısın ama karşındaki buna saygı duyacak kadar insan değil diyorum

Sonra da kendi kendime evet haklısın canım diyorum. O esnada o manyak uzaklaşmış oluyor. Ben radyodaki müziğimi dinleyip altımda ne güzel bir araba var diye şükrederek evime ulaştığımda kavuşacağım kızlarımı düşünüyorum.

Trafikteki türk erkeklerinin yüzde sekseni manyak diyorum
Aman bulaşma kızım diyorum
Ne yaparsa yapsın, sen kendini koru diyorum
Evet sen haklısın ama karşındaki buna saygı duyacak kadar insan değil diyorum

Sonra da kendi kendime evet haklısın canım diyorum. O esnada o manyak uzaklaşmış oluyor. Ben radyodaki müziğimi dinleyip altımda ne güzel bir araba var diye şükrederek evime ulaştığımda kavuşacağım kızlarımı düşünüyorum.
Tepki vermek istemiyorum aslında ben de bu kadar ama gerçekten sinirleniyorum o an. Yani kendi canını, benim canımı tehlikeye atıyor bile bile.

Yok ya onlar her yerde var merak etme .

Ne yapıyorsun dersen ?

Basıyorum kornayı . Baktım el kol yapıyor , bende yapıyorum.

Eşim hep der seni ne zaman karakoldan toplayacam merakla bekliyorum diye :rolleyes:

Işıklı bir göbekse muhtemelen senin dönüşün yavaş gelmiştir , senden sonra kırmızıya yakalanmamak için geçmiştir.

Ha doğru mu değil .

Ama yapılıyor mu evet .

Yok ya onlar her yerde var merak etme .

Ne yapıyorsun dersen ?

Basıyorum kornayı . Baktım el kol yapıyor , bende yapıyorum.

Eşim hep der seni ne zaman karakoldan toplayacam merakla bekliyorum diye :rolleyes:

Işıklı bir göbekse muhtemelen senin dönüşün yavaş gelmiştir , senden sonra kırmızıya yakalanmamak için geçmiştir.

Ha doğru mu değil .

Ama yapılıyor mu evet .

Işık da yoktu o yolda ne benim önümde ne onun önünde ışık yoktu iki tarafta da. Ama o göbekten dönüyordu. Çok bastım kornaya ama gerçekten çok sinirlendim o an. Adam da sinirli bir halde bana bakıyordu sanırım bir şeyler de söyledi. Eğer aniden durabilecek bir hızda olsaydın dururdum ama fren yapıp anında durabilecek bir durumda da değildim. İki defa uzun uzun kornaya bastım. Adam da çok sinirlendi ama yanlış mı biliyorum kontrolsüz şekilde geçebilir mi o göbekten. Sağına bakıp araba gelip gelmediğini kontrol etmesi gerekmiyor mu bu şahsın? Hep tepki göstermeyeceğim diyorum ama elimde olmadan o an kornaya basıyorum.

Işık da yoktu o yolda ne benim önümde ne onun önünde ışık yoktu iki tarafta da. Ama o göbekten dönüyordu. Çok bastım kornaya ama gerçekten çok sinirlendim o an. Adam da sinirli bir halde bana bakıyordu sanırım bir şeyler de söyledi. Eğer aniden durabilecek bir hızda olsaydın dururdum ama fren yapıp anında durabilecek bir durumda da değildim. İki defa uzun uzun kornaya bastım. Adam da çok sinirlendi ama yanlış mı biliyorum kontrolsüz şekilde geçebilir mi o göbekten. Sağına bakıp araba gelip gelmediğini kontrol etmesi gerekmiyor mu bu şahsın? Hep tepki göstermeyeceğim diyorum ama elimde olmadan o an kornaya basıyorum.

Bu arada göbeğin içindeki taşıtın geçiş önceliği vardır

Ana yolda düz giden araç, göbekten dönecek aracı beklemeli mi diyorsunuz yani?

Yani ben ehliyeti alalı 21 sene oldu, o zaman öyle öğrenmiştim.
Eğer değiştiyse de yandım, çünkü hala o zamanki öğrendiklerime göre araba kullanıyorum :KK31::KK70:

Erkek sürücüler trafikte kadin sürücüleri bi şekilde taciz etmekten zevk aliyorlar.
Her zaman bütün haklari kendilerinde görüyorlar.
Ne yazik ki bu her yerde böyle..

İş çıkışı arabamla eve gidiyordum, ışıkların olmadığı bir ana yoldaydım. Hızım da çok yüksek değildi ama yine vardı 60-70. Dümdüz gidiyorum ileride de göbek var, ben göbeğe yaklaşmadan arabaların bazıları geçti ama tam göbeğe yaklaştım düz gideceğim bir araba dönmek için basıyor gidiyor. Ben durmasam o durmasa mutlaka çarpışacağız yani. O kadar sinirlendim ki kornaya sonuna kadar bastım iki kere uzun uzun bastım adam durdu ama bana o kadar kızgın bakıyor ki anlatamam size. Sanki suç benimmiş gibi tepki gösteriyor arabanın içinde. Ben mi kuralları bilmiyorum yoksa gerçekten kendini şoför zannedenlerle mi karşılaşıyorum anlamıyorum. Hata bende mi? Allah aşkına birisi söylesin burada hatalı olan ben miyim? Böyleleriyle karşılaşan var mı? Tepkiniz Nasıl oluyor sizin?

kavşaklarda göbeklerde insanlarımız ne yapacağını bilmediğinden oluyo bunlar
herkes geçiş üstünlüğü kendinde sanıyor

Merak ettim, sol şeritten giderken göbekte dönmedn karşıya mı geçecektin?

Geçen bir tanesi ters yönden geliyor, önümü kesiyor. Ben de yol vermedim. Bıraktı geçtim. Neyse otobanda birkaç yüz metre ötede biri selektör yapıyor.
Baktım aynı adam, sapık gibi peşimden geliyor.
Az yavaşladım, arabanın içinden bana bağırıyor or.spu, bilmem ne yapayım seni, sokak sü.tüğü falan diyor bana.
Arabada tek değilim komşum var.

Valla zaten işe gidiyordum. Adamın plakasını aldım, komşuyu da götürdüm.
Şikayetçi oldum.
Duydum, sana döne telefonumu arıyor. Özür dileyecek.
Yürüü taş arabası dedim ben de. Oh olsun.
Az bile.

Daha önce bana çarpmışlardı da. Katlanamıyorum bu ülkedeki insanlara.

Yani ben ehliyeti alalı 21 sene oldu, o zaman öyle öğrenmiştim.
Eğer değiştiyse de yandım, çünkü hala o zamanki öğrendiklerime göre araba kullanıyorum :KK31::KK70:
Biz direksiyon derslerinde de kavşaklara(göbeklere) geldiğimizde sağdaki araçların geçmesini bekliyorduk. Nasıl oluyor anlamadım şimdi kurslarda yanlış mı gösterdiler? Eğer öyleyse yanlış yapanın ben olduğum anlamına geliyor bu. Şehir merkezinde hiç işaretlendirme olmayan göbekten dönerken de sağdaki araçların geçişini bekliyoruz. Ülkece yanlış biliyoruz sanırım

Biz direksiyon derslerinde de kavşaklara(göbeklere) geldiğimizde sağdaki araçların geçmesini bekliyorduk. Nasıl oluyor anlamadım şimdi kurslarda yanlış mı gösterdiler? Eğer öyleyse yanlış yapanın ben olduğum anlamına geliyor bu. Şehir merkezinde hiç işaretlendirme olmayan göbekten dönerken de sağdaki araçların geçişini bekliyoruz. Ülkece yanlış biliyoruz sanırım
Dört yol dediğimiz kavşakta geçiş sağdaki araca ait
Döner kavşakta ise kavşağın içindekine ait

Back
X