Bilinçli olarak mı yapılıyor bu bayanlara?

Dört yol dediğimiz kavşakta geçiş sağdaki araca ait
Döner kavşakta ise kavşağın içindekine ait

ben de böyle biliyorum +
ayrıca eksisözlükte de şunu okumuştum

1) kavşağa giren araç yoluna devam eder, geç geldiysen bekle içerdeki geçsin.
2) başkasıyla aynı anda anda kavşağa vardıysan ve o senin sağındaysa yol onun. aksi takdirde yol senin.

bu arada göbek dediğiniz dönel kavşak ise kavşak içindeki araç önceliklidir
o döner geçişini tamamlar sonra düz geçecekler geçer
Bahsettiğim bölünmüş yol. Bu bölünmüş yolun ilerisinde bir göbek var dönüş yapanlar için, yol devam ediyor düz gidenler için bu göbekten geçenler mi geçiş üstünlüğüne sahipler?

Merak ettim, sol şeritten giderken göbekte dönmedn karşıya mı geçecektin?
Hayır sol şeritten ana yolda dümdüz gidiyorum ben. Işıklandırma ya da uyarı levhaları yok. Düz giderken göbekten geçenleri mi beklemeliyim?

Bi kağıda çizip fotoğrafınız çekip buraya yüklesenize
Çok merak ettim şu kavşağı :KK70:
mesela siz dümdüz gidiyorsunuz giderken solunuzda bir göbek var fakat siz dönmeyeceksiniz dümdüz yolunuza devam edeceksiniz. Göbekteki kişinin sağını kontrol edip boşsa, gelen araba yoksa dönmesi gerekmiyor mu?

Bahsettiğim bölünmüş yol. Bu bölünmüş yolun ilerisinde bir göbek var dönüş yapanlar için, yol devam ediyor düz gidenler için bu göbekten geçenler mi geçiş üstünlüğüne sahipler?
ana yoldakiler geçiş üstünlüğüne sahip bildiğim kadarıyla
şimdi kafamda canlandıramadım ya yolu tam :/

mesela siz dümdüz gidiyorsunuz giderken solunuzda bir göbek var fakat siz dönmeyeceksiniz dümdüz yolunuza devam edeceksiniz. Göbekteki kişinin sağını kontrol edip boşsa, gelen araba yoksa dönmesi gerekmiyor mu?
O gelen göbeğe nerden geliyor? Benim karşı istikametimden mi geliyor? Göbeğe girip L şeklinde benim sağımda olan bir yola mı girecek veya U dönüşü yapıp benim gittiğim yola mı girecek?
O zaman sizde diye düşünüyorum yol hakkı

Çoğu zaman kadın-erkek bilmeden yapılıyor çünkü sürücüye değil araca bakılıyor.
Yalnız uzun uzun kornaya basanlar nedense hep kadın sürücüler oluyor:)
Camı açıp bağıramıyorum bari kornayla protesto edeyim diye mi nedir.Ben hiç bu yola başvurmam,gereksiz korna çalmaya karşıyım.
Otoparktan çıkacağım,trafik zaten sıkışık ama kadın yol vermiyor.Yolu alınca zaaart korna,ne demekse artık.
Kabul edelim etmeyelim,bir kadın sürücü tribi var.

Çoğu zaman kadın-erkek bilmeden yapılıyor çünkü sürücüye değil araca bakılıyor.
Yalnız uzun uzun kornaya basanlar nedense hep kadın sürücüler oluyor:)
Camı açıp bağıramıyorum bari kornayla protesto edeyim diye mi nedir.Ben hiç bu yola başvurmam,gereksiz korna çalmaya karşıyım.
Otoparktan çıkacağım,trafik zaten sıkışık ama kadın yol vermiyor.Yolu alınca zaaart korna,ne demekse artık.
Kabul edelim etmeyelim,bir kadın sürücü tribi var.

Bence kadın erkek diye ayırmayalım
Karakteri oturmamış, olgunlaşamamış, egosu yüksek kişiler diyelim. İçlerinde kadınlar da var, erkekler de

O gelen göbeğe nerden geliyor? Benim karşı istikametimden mi geliyor? Göbeğe girip L şeklinde benim sağımda olan bir yola mı girecek veya U dönüşü yapıp benim gittiğim yola mı girecek?
O zaman sizde diye düşünüyorum yol hakkı
Siz dümdüz anayolda giderken solunuzdaki göbekte bekleyen araçların geçmesini bekliyor musunuz? Ya da aynı şekilde dümdüz gideceksiniz solunuzda göbek var dönüş yapacak araçlar bekliyor, siz durup onların geçmesini mi bekliyorsunuz?

Bence kadın erkek diye ayırmayalım
Karakteri oturmamış, olgunlaşamamış, egosu yüksek kişiler diyelim. İçlerinde kadınlar da var, erkekler de
Yani sonradan öyle tepki verdiğime pişman oldum. Uygun olmadı belki o kadar uzun kornaya basıp tepki göstermek ama gerçekten hem kendi canını hem karşısındakinin canını tehlikeye atıyorlar.

Siz dümdüz anayolda giderken solunuzdaki göbekte bekleyen araçların geçmesini bekliyor musunuz? Ya da aynı şekilde dümdüz gideceksiniz solunuzda göbek var dönüş yapacak araçlar bekliyor, siz durup onların geçmesini mi bekliyorsunuz?

Saat 22:58 oldu, benim kafa artık çalışmıyor
Siz bir çizseniz ancak anlarım ben

Daha gençler var burada, onlar yardımcı olsun. Yaş 40. Benim pil bitti :KK70:

İş çıkışı arabamla eve gidiyordum, ışıkların olmadığı bir ana yoldaydım. Hızım da çok yüksek değildi ama yine vardı 60-70. Dümdüz gidiyorum ileride de göbek var, ben göbeğe yaklaşmadan arabaların bazıları geçti ama tam göbeğe yaklaştım düz gideceğim bir araba dönmek için basıyor gidiyor. Ben durmasam o durmasa mutlaka çarpışacağız yani. O kadar sinirlendim ki kornaya sonuna kadar bastım iki kere uzun uzun bastım adam durdu ama bana o kadar kızgın bakıyor ki anlatamam size. Sanki suç benimmiş gibi tepki gösteriyor arabanın içinde. Ben mi kuralları bilmiyorum yoksa gerçekten kendini şoför zannedenlerle mi karşılaşıyorum anlamıyorum. Hata bende mi? Allah aşkına birisi söylesin burada hatalı olan ben miyim? Böyleleriyle karşılaşan var mı? Tepkiniz Nasıl oluyor sizin?
ya bilinçli olarakka neler yapmıyorlar bugün adamın teki bilerek resmen elime vurdu elimde kahve varken ve elim yandı şu an hala kıpkırmızı
niye vuruyorsunuz beyfendi diye sinirlendim bağırdım siz çarptınız diyor görmesem yaşamasam inancam yani bir de nasıl gülüyor pis pis
böyleler zevk alıyorlar kadınlara karışmaktan huzursuz etmekten ...:/

Hayır sol şeritten ana yolda dümdüz gidiyorum ben. Işıklandırma ya da uyarı levhaları yok. Düz giderken göbekten geçenleri mi beklemeliyim?
Birbirinize t şekilde gidiyorsunuz değil mi? Öyleyse haklısınız. Ama malum bizde herkes kendini ana yolda sanır. :KK70: En iyisi temkinli olmak, kavşaklarda hız kesmek.

ben de böyle biliyorum +
ayrıca eksisözlükte de şunu okumuştum

1) kavşağa giren araç yoluna devam eder, geç geldiysen bekle içerdeki geçsin.
2) başkasıyla aynı anda anda kavşağa vardıysan ve o senin sağındaysa yol onun. aksi takdirde yol senin.
Araç benim solumda ben o göbekte dönmek için beklerken, sağından dümdüz geçiyorum. Onun benim geçmemi bekledikten sonra dönmesi, o yola girmesi gerekmiyor mu ?

ya bilinçli olarakka neler yapmıyorlar bugün adamın teki bilerek resmen elime vurdu elimde kahve varken ve elim yandı şu an hala kıpkırmızı
niye vuruyorsunuz beyfendi diye sinirlendim bağırdım siz çarptınız diyor görmesem yaşamasam inancam yani bir de nasıl gülüyor pis pis

gerizekalı herif
:/

Birbirinize t şekilde gidiyorsunuz değil mi? Öyleyse haklısınız. Ama malum bizde herkes kendini ana yolda sanar. :KK70: En iyisi temkinli olmak, kavşaklarda hız kesmek.
O ana yola çıkacak göbeğe giriyor dönmek için. Benim dümdüz gittiğim yol anayol. Ben göbekteyken anayoldan yani sağımdan gelen araçların geçmesini bekledikten sonra geçiyorum. Sadece ben değil göbekteki tüm şoförler sağa bakıp ana yoldan geçen araçlar geçtikten sonra dönüyor ya da düz gidiyor.

Sonra da Türk kadınları közbönnnnnn.......bi bitseler ya cidden bir bitseler. Ya da su tipler evlenseler yabancilarla da bize musallat olmasalar. Iykkk

Back
X