Bilinçli olarak mı yapılıyor bu bayanlara?

O ana yola çıkacak göbeğe giriyor dönmek için. Benim dümdüz gittiğim yol anayol. Ben göbekteyken anayoldan yani sağımdan gelen araçların geçmesini bekledikten sonra geçiyorum. Sadece ben değil göbekteki tüm şoförler sağa bakıp ana yoldan geçen araçlar geçtikten sonra dönüyor ya da düz gidiyor.
sende geçiş hakkı
tali yoldan gelen anayoldan gidene yol verir

en azından ben böyle öğrenmiştim

sende geçiş hakkı
tali yoldan gelen anayoldan gidene yol verir

en azından ben böyle öğrenmiştim
İşte ben gelecekken o geçmek için zorluyor aniden fren de yapamazdım o durumda. Sinirle kornaya yüklendim ama yakıştıramadım sonradan kendime. Bir anlık sinirle öyle hareket ettim ama.

Sonra da Türk kadınları közbönnnnnn.......bi bitseler ya cidden bir bitseler. Ya da su tipler evlenseler yabancilarla da bize musallat olmasalar. Iykkk
Bayan olduğumu gördükten sonra mı yaptı yoksa sağa bakmak aklına bile gelmedi mi bilmiyorum. Ben normal hızda dümdüz gidiyorum o göbekte geçmek için zor ediyordu. Ben geçtikten sonra sağını kontrol edip geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Ben öyle yapıyorum en azından. Ama hem kendi canını hem benim canımı tehlikeye atıyor. Hiç sağına bakmadan dönmeye çalışıyor.

G
Onu atladım,erkekler taksi kullananlar oluyor.Uzun korna duyunca taksi değilse kesin kadındır diyorum hep öyle çıkıyor:)
Gerçekten hoş değil tabi ama bir anlık sinirle yükleniyor insan kornaya. Çünkü bakmıyor bile sağına araba geliyor mu gelmiyor mu diye. Bir an önce geçmek için acele ediyor.

Bayan olduğumu gördükten sonra mı yaptı yoksa sağa bakmak aklına bile gelmedi mi bilmiyorum. Ben normal hızda dümdüz gidiyorum o göbekte geçmek için zor ediyordu. Ben geçtikten sonra sağını kontrol edip geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Ben öyle yapıyorum en azından. Ama hem kendi canını hem benim canımı tehlikeye atıyor. Hiç sağına bakmadan dönmeye çalışıyor.
Benim ehliyetim yok bilmiyorum açıkçası doğrusunu yanlışını ama adamın yaptığı kabalik bence.

Saat 22:58 oldu, benim kafa artık çalışmıyor
Siz bir çizseniz ancak anlarım ben

Daha gençler var burada, onlar yardımcı olsun. Yaş 40. Benim pil bitti :KK70:
O biraz karışık olmuş çok pardonKısacası siz göbektesiniz döneceksiniz sağınıza bakıp araçları kontrol edip öyle mi geçersiniz yoksa hiç bakmadan dönüş mi yaparsınız?

O biraz karışık olmuş çok pardonKısacası siz göbektesiniz döneceksiniz sağınıza bakıp araçları kontrol edip öyle mi geçersiniz yoksa hiç bakmadan dönüş mi yaparsınız?

Normalde tabi ki anayola çıkacaksam ben kontrol ederim. Yol müsaitse geçerim.

Yol hakkı göbeği dönenindir ben öyle biliyorum dönerken evet sağıma bakıyorum çünkü yol benim olduğu halde bunu takmayıp hızla gelen araçlar olabiliyor

Yanı bu ülkede yaşanmıyor kadın olarak hele hiç
Ben de az önce daracık yoldan yol zaten dar bir de sağlı sollu park edilmiş geçiyorum.karşıdan gelen hayvanda en ufak sağa kayma yok, ben kayabikeceğim kadar kaymışım zaten kör müsün sağda park etmiş koca servis aracının üstüne mi çıkıyım, velhasıl hem yol veriyorum ayıya hem de geçerken hayvsn gibi kornaya basıyor

Geçen bir tanesi ters yönden geliyor, önümü kesiyor. Ben de yol vermedim. Bıraktı geçtim. Neyse otobanda birkaç yüz metre ötede biri selektör yapıyor.
Baktım aynı adam, sapık gibi peşimden geliyor.
Az yavaşladım, arabanın içinden bana bağırıyor or.spu, bilmem ne yapayım seni, sokak sü.tüğü falan diyor bana.
Arabada tek değilim komşum var.

Valla zaten işe gidiyordum. Adamın plakasını aldım, komşuyu da götürdüm.
Şikayetçi oldum.
Duydum, sana döne telefonumu arıyor. Özür dileyecek.
Yürüü taş arabası dedim ben de. Oh olsun.
Az bile.

Daha önce bana çarpmışlardı da. Katlanamıyorum bu ülkedeki insanlara.
Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun. Gerçekten çok zor insanın sinirlerine hakim olması. Çok doğru bulmuyorum aslında kornaya yüklenmeyi ama gerçekten o anlık sinirle iki kere uzun uzun bastım. Sağına bakıp araç geçmiyorsa dönmesi gerekiyorken hiç bakmadan dönmeye çalışıyordu aceleyle ışık filan da yok ki yetişmeye çalıştı diyeyim. Sonradan kendime çok kızıyorum öyle kornaya basınca ama işte o an kendime hakim olamıyorum.

Erkeklerin trafikte verdiği rahatsızlık ayrı bi konu. Ama burda karşı taraf haklıymış bence

Yanı bu ülkede yaşanmıyor kadın olarak hele hiç
Ben de az önce daracık yoldan yol zaten dar bir de sağlı sollu park edilmiş geçiyorum.karşıdan gelen hayvanda en ufak sağa kayma yok, ben kayabikeceğim kadar kaymışım zaten kör müsün sağda park etmiş koca servis aracının üstüne mi çıkıyım, velhasıl hem yol veriyorum ayıya hem de geçerken hayvsn gibi kornaya basıyor
Hah aynı duruma benzer bir şey daha yaşadım. Ama gerçekten bayan olduğum için yapıldığını düşündüm o zaman. Gerçi bu sanırım karşımdakinin dikkatsizliği ve aceleciliğinden oldu ama ben kornaya basınca bayan olduğumu görünce bir değişti. Sinirlendi söylenmeye başladı filan.

Erkeklerin trafikte verdiği rahatsızlık ayrı bi konu. Ama burda karşı taraf haklıymış bence
O zaman benimle birlikte diğer şoförler de yanlış uyguluyorlar. Çünkü ben göbekten dönecekken sağıma bakıyorum anayoldan dümdüz geçen araçlar bittikten sonra karşıya geçeceksem geçiyorum döneceksem dönüyorum. O göbekteki tüm araçlar kontrol edip geçiyorlar. Öyleyse ben göbekteyken hiç sağıma bakmadan düz gideyim ya da döneyim olması gereken bu mu?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 82
Göbekte yol hakkı göbeği dönenindir. Diğer sürücüler doğru veya yanlış yapıyor onu bilmem. Kural bu. Maalesef trafikte genelde uygulanan ilk kim girdiyse yol onun oluyo. Her iki tarafta yolu bırakmamak adına gaza basıyo. Doğru yanlış onlar ayrı konu ama kurallara göre göbekte dönen öncelikli

Back
X