Sizin durumunuzda ışıktı tabelaydı hızınızdı vesaire bilemem.Ama sırf kadın sürücü görünce "aha bağğyann!" tiplemeleri hemen sıkıştırıyor,kornaya basıyor.
Çenem düşmüşken anlatayım :)) İlk trafiğe çıktığım zamanlar evime gidiyorum,otobandayım.Sol şeritten arada hızla geçen oluyor,orta şeritte ortalama bir hızla ben varım sağ bomboş.Bir tır geldi arabamın kıçına yapıştı.Allahım nasıl ürküyorum,sağa geçiyorum sağa geçiyor,sola geçiyorum sola geçiyor.Diyorum ki iyice sağa çekip dursam acaba önümü mü keser tırla?Tam korkumdan birini arayacağım bluethoottan aramaya çalışırken birden Allah bir kuvvet verdi.kornaya basıyorum,dörtlüleri yaktım,Sol kolu komple çıkardım camdan

Bu da el kol yapıyor kornaydı selektördü derkeeen bir viraj döndük iki tane polis arabası.yavaşladım.Memura elimle işaret ettim.bana "geç geç" yaptı.O hayvanı uyuşturucu kaçakçısı gibi arabadan indirişlerini dikiz aynamdan izledim.
Her zaman bu kadar şanslı olmuyoruz ama hiç korkmuyorum artık aynen cevabı veriyorum hatalı olmadığım sürece