Bilinçli olarak mı yapılıyor bu bayanlara?

O zaman benimle birlikte diğer şoförler de yanlış uyguluyorlar. Çünkü ben göbekten dönecekken sağıma bakıyorum anayoldan dümdüz geçen araçlar bittikten sonra karşıya geçeceksem geçiyorum döneceksem dönüyorum. O göbekteki tüm araçlar kontrol edip geçiyorlar. Öyleyse ben göbekteyken hiç sağıma bakmadan düz gideyim ya da döneyim olması gereken bu mu?
Kavşaktaki bekler diye biliyorm,ışık yoksa kontrollü geçmesi lazım.. yani ben öyle yapıyorm

Duramayacak hızda geçemezsiniz. Kavşaklarda yavaşlamak zorundasınız. Işık olsaydı ve size yeşil ona kırmızı yansaydı bile ve durmayıp çarpışsaydınız 8/2 kusurlusunuz.. maalesef..
Zaten illa ki fren yapıyorum ama karşıdaki kişinin hiç sağa bakmadan direkt yola atlatacağına bilemediğim için duramayacak durumdaydım. Normaldi hızım frenle geçiyordum ama hiç sağı kontrol etmeden yola girdi. Yarın aynı yoldan tekrar geçeceğim ve bakacağım yine. İşaretlendirmeleri buraya yazarım. Ona göre ben de dikkat etmiş olurum yanlışım varsa.

Kavşaktaki bekler diye biliyorm,ışık yoksa kontrollü geçmesi lazım.. yani ben öyle yapıyorm
İşte ben de öyle yapıyordum. Yani gördüğüm herkes öyle yapıyordu ama karşımdaki kişi hiç kontrol etmeden birden dönmeye çalıştı yola girip.

Bende böyle biriyle karşılaşıp kornaya bastım sonra ne oldu peki ben hızla giderken yolda önüme geçti ve birden frene basıp durdu o an şok oldum az daha ona çarpıyordum

İş çıkışı arabamla eve gidiyordum, ışıkların olmadığı bir ana yoldaydım. Hızım da çok yüksek değildi ama yine vardı 60-70. Dümdüz gidiyorum ileride de göbek var, ben göbeğe yaklaşmadan arabaların bazıları geçti ama tam göbeğe yaklaştım düz gideceğim bir araba dönmek için basıyor gidiyor. Ben durmasam o durmasa mutlaka çarpışacağız yani. O kadar sinirlendim ki kornaya sonuna kadar bastım iki kere uzun uzun bastım adam durdu ama bana o kadar kızgın bakıyor ki anlatamam size. Sanki suç benimmiş gibi tepki gösteriyor arabanın içinde. Ben mi kuralları bilmiyorum yoksa gerçekten kendini şoför zannedenlerle mi karşılaşıyorum anlamıyorum. Hata bende mi? Allah aşkına birisi söylesin burada hatalı olan ben miyim? Böyleleriyle karşılaşan var mı? Tepkiniz Nasıl oluyor sizin?
İş çıkışı arabamla eve gidiyordum, ışıkların olmadığı bir ana yoldaydım. Hızım da çok yüksek değildi ama yine vardı 60-70. Dümdüz gidiyorum ileride de göbek var, ben göbeğe yaklaşmadan arabaların bazıları geçti ama tam göbeğe yaklaştım düz gideceğim bir araba dönmek için basıyor gidiyor. Ben durmasam o durmasa mutlaka çarpışacağız yani. O kadar sinirlendim ki kornaya sonuna kadar bastım iki kere uzun uzun bastım adam durdu ama bana o kadar kızgın bakıyor ki anlatamam size. Sanki suç benimmiş gibi tepki gösteriyor arabanın içinde. Ben mi kuralları bilmiyorum yoksa gerçekten kendini şoför zannedenlerle mi karşılaşıyorum anlamıyorum. Hata bende mi? Allah aşkına birisi söylesin burada hatalı olan ben miyim? Böyleleriyle karşılaşan var mı? Tepkiniz Nasıl oluyor sizin?
Kavşak resimdekine benzer arkadaşlar.

Bende böyle biriyle karşılaşıp kornaya bastım sonra ne oldu peki ben hızla giderken yolda önüme geçti ve birden frene basıp durdu o an şok oldum az daha ona çarpıyordum
Geçmiş olsun. İşte ben de kendimi frenlemeye çalışacağım bından sonra. Gerçekten hiç belli olmuyor dengesizler.

Valla başıma geldi de ondan söylüyorm,tali yoldan önümüze çıktı birisi,ona çarpmamak için orta refüje girdik,durmadı bi de yandan geldi çarptı bize. Araba perte çıktı,bende ciddi hasar kaldı. Buna rağmen 8de 2 kusurlu sayıldık,şaka gibi.. bu arada traji komik kısım;kadın arayıp özür bile dilenedi

Ana yolda düz giden araç, göbekten dönecek aracı beklemeli mi diyorsunuz yani?

siz düz giderken göbeğe yakınmıydınız..
eğer öyleyse sağdan gitmeniz gerekirdi göbeğe yakın şekilde düz giderseniz adam küfürde etmiştir yani..

Bende bugün Çamlıca gişelerin çıkışında iki tırın arasında kaldım. Ben durdum onlar geçti. Kesinlikle muhatap olmamak lazım. El kol hareketleri, küfürler vs. Nede olsa hep bayanlar kusurlu onların nazarında.

Sizin durumunuzda ışıktı tabelaydı hızınızdı vesaire bilemem.Ama sırf kadın sürücü görünce "aha bağğyann!" tiplemeleri hemen sıkıştırıyor,kornaya basıyor.
Çenem düşmüşken anlatayım :)) İlk trafiğe çıktığım zamanlar evime gidiyorum,otobandayım.Sol şeritten arada hızla geçen oluyor,orta şeritte ortalama bir hızla ben varım sağ bomboş.Bir tır geldi arabamın kıçına yapıştı.Allahım nasıl ürküyorum,sağa geçiyorum sağa geçiyor,sola geçiyorum sola geçiyor.Diyorum ki iyice sağa çekip dursam acaba önümü mü keser tırla?Tam korkumdan birini arayacağım bluethoottan aramaya çalışırken birden Allah bir kuvvet verdi.kornaya basıyorum,dörtlüleri yaktım,Sol kolu komple çıkardım camdan :KK70:
Bu da el kol yapıyor kornaydı selektördü derkeeen bir viraj döndük iki tane polis arabası.yavaşladım.Memura elimle işaret ettim.bana "geç geç" yaptı.O hayvanı uyuşturucu kaçakçısı gibi arabadan indirişlerini dikiz aynamdan izledim.
Her zaman bu kadar şanslı olmuyoruz ama hiç korkmuyorum artık aynen cevabı veriyorum hatalı olmadığım sürece

Valla başıma geldi de ondan söylüyorm,tali yoldan önümüze çıktı birisi,ona çarpmamak için orta refüje girdik,durmadı bi de yandan geldi çarptı bize. Araba perte çıktı,bende ciddi hasar kaldı. Buna rağmen 8de 2 kusurlu sayıldık,şaka gibi.. bu arada traji komik kısım;kadın arayıp özür bile dilenedi
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın, beterinden korusun. Haklısınız gerçekten. Yaşadığınız için biliyorsunuz. Yani size de hata payı çıkardılar bu olayda demek ki. Halbuki bildiğimizi sandığımız şeyler demek ki yanlışmış daha doğrusu yanlış öğretilmiş Ben de dikkat edeceğim bundan sonra. Sağ şerit boş olsaydı sağdan gidecektim ama boş da değildi. Ne olursa olsun dikkat etmek gerekiyor gerçekten. Tepkimi yanlış buldum ben de sonradan. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Bende bugün Çamlıca gişelerin çıkışında iki tırın arasında kaldım. Ben durdum onlar geçti. Kesinlikle muhatap olmamak lazım. El kol hareketleri, küfürler vs. Nede olsa hep bayanlar kusurlu onların nazarında.
Çok haklısınız. Bundan sonra sakin olmaya çalışacağım. Kornayla hatasını anlayacak kişiler çıkmıyor her zaman.

Teşekkürler.. inş kimsenin başına gelmez. Burda bi konu açmıştım,kadının birisiyle karakolluk oldum. Psikopattı ama uğraşmamak lazımmış,karşımıza nasıl birisinin çıkacağını bilemiyorz,maalesef hayat o kadar ucuz ki. Artk çok daha sakinim trafikte,kaza olursa kim haklı kim haksız çok da önemli değil,olan bize de oluyor

Sizin durumunuzda ışıktı tabelaydı hızınızdı vesaire bilemem.Ama sırf kadın sürücü görünce "aha bağğyann!" tiplemeleri hemen sıkıştırıyor,kornaya basıyor.
Çenem düşmüşken anlatayım :)) İlk trafiğe çıktığım zamanlar evime gidiyorum,otobandayım.Sol şeritten arada hızla geçen oluyor,orta şeritte ortalama bir hızla ben varım sağ bomboş.Bir tır geldi arabamın kıçına yapıştı.Allahım nasıl ürküyorum,sağa geçiyorum sağa geçiyor,sola geçiyorum sola geçiyor.Diyorum ki iyice sağa çekip dursam acaba önümü mü keser tırla?Tam korkumdan birini arayacağım bluethoottan aramaya çalışırken birden Allah bir kuvvet verdi.kornaya basıyorum,dörtlüleri yaktım,Sol kolu komple çıkardım camdan :KK70:
Bu da el kol yapıyor kornaydı selektördü derkeeen bir viraj döndük iki tane polis arabası.yavaşladım.Memura elimle işaret ettim.bana "geç geç" yaptı.O hayvanı uyuşturucu kaçakçısı gibi arabadan indirişlerini dikiz aynamdan izledim.
Her zaman bu kadar şanslı olmuyoruz ama hiç korkmuyorum artık aynen cevabı veriyorum hatalı olmadığım sürece
anlatımınıza bayıldım :)) Ama çok geçmiş olsun. İyi ki polisle karşılaşmışsınız. Yoksa iyice yoldan çıkmış dengesizmiş tırın şoförü. Allah korumuş sizi.

Teşekkürler.. inş kimsenin başına gelmez. Burda bi konu açmıştım,kadının birisiyle karakolluk oldum. Psikopattı ama uğraşmamak lazımmış,karşımıza nasıl birisinin çıkacağını bilemiyorz,maalesef hayat o kadar ucuz ki. Artk çok daha sakinim trafikte,kaza olursa kim haklı kim haksız çok da önemli değil,olan bize de oluyor
Çok haklısınız. Ben pişman oldum açıkçası. Belki bilmiyorum bir anlık boşluğuna gelmiştir o kişinin de ama o an kendime hakim olamadım.

siz düz giderken göbeğe yakınmıydınız..
eğer öyleyse sağdan gitmeniz gerekirdi göbeğe yakın şekilde düz giderseniz adam küfürde etmiştir yani..
Ben sol şeritten normal bir şekilde gidiyordum. O benim önüme fırlamaya çalıştı.

Vallahi kadınız bize bişey yapamazlar diyoruz ama öyle utanmazlar varki kadını yaka paça koltuktan alıp tokatlayan adamlar var.

Trafikte çok kalitesiz insan var. Dikkatli olmak lazm gözü açık olmak lazm. Tutuk olduğunda hele birde kadın görürlerse ezmeye kalkısıyorlar.

Trafik satranç gibi bulduğun boşluğu kurnazca dolduracaksın. Ay ne yapsam ne etsem diye ağırlarsan hem korna yiyorsun hem küfür malesef. Türkiye de kurallar böyle işliyor.

Haklı bile olsa eşime hep boşver diyorum..
Bagirdin çıktı arabadan çekti silahı ne olacak..
Kızdın el kol yaptın bicaklanirsan ne olacak..
Kızdik Bagirdik diye ay evet yanlış yaptım affet mi diyecek maganda..
5 yıldır beynini yikiyorum eskiye oranla haklı da olsa bosvermeye başladı..

Bende bir olay anlatmak istiyorum gecenlerde iki araba birbirne giriyordu kimin hakkiydi yol bilemem umrumda da degil ama erkek şofor birden arabadan firlayarak diger bayan olan ve bayanin bebegi arkada oto koltugunda iken kadina baya bagirdi uzerine yurudu ve kufur etti. Kadinin ne kadar korktugunu ve nasil arabaya binip hizla uzaklastigini gormeliydiniz ben korkrim sahsen... Bunlar beni trafikten sogutuyor..!

Back
X