- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
İş çıkışı arabamla eve gidiyordum, ışıkların olmadığı bir ana yoldaydım. Hızım da çok yüksek değildi ama yine vardı 60-70. Dümdüz gidiyorum ileride de göbek var, ben göbeğe yaklaşmadan arabaların bazıları geçti ama tam göbeğe yaklaştım düz gideceğim bir araba dönmek için basıyor gidiyor. Ben durmasam o durmasa mutlaka çarpışacağız yani. O kadar sinirlendim ki kornaya sonuna kadar bastım iki kere uzun uzun bastım adam durdu ama bana o kadar kızgın bakıyor ki anlatamam size. Sanki suç benimmiş gibi tepki gösteriyor arabanın içinde. Ben mi kuralları bilmiyorum yoksa gerçekten kendini şoför zannedenlerle mi karşılaşıyorum anlamıyorum. Hata bende mi? Allah aşkına birisi söylesin burada hatalı olan ben miyim? Böyleleriyle karşılaşan var mı? Tepkiniz Nasıl oluyor sizin?
Kavşak fotoğraftakine benzer arkadaşlar.
Trafigin istanbuldan da beter anlayissiz öküz heriflerle sağa sola bakmadan yola atlayan kadinlarla kufurlerin havada ucuştugu bir şehirde araba kullaniyorum.
Malesef ki düzen delisiyim kurallara uyulmadigi zaman cildirip kornaya basıyordumm... Birçok erkekten küfür yedim hatalı olduklarına eminim! Sola dönüşün yasak olduğu kavsaklarda dönüp karşıma çıktılar mesela... ama kimse hataliyim demiyor kardeşim hele de kadinsan daha da üstüne üstüne araba surerler özellikle de trafik kurallarindan bir haber suriye plakalı araçlar!!!
Bir defasında kardeşim trafikte yeşil ışık yanmasına rağmen yolun ortasında bekleyen araca korna çalıyor aradan bir iki saniye geçmeden ne görsün adam elinde silah.... ateş ede ede kardeşimin olduğu yere doğru geliyor kimsin ulan senn diye de bağırıyor bir taraftan şans eseri sağa dönüş boşmuş da ara sokaklardan birine kaçıp kurtuluyor... yani kimin ne yapacağı belli değil ülke texas olmuş herkesin aracinda bir baseball sopasi ya da bir silah
Velhasıl duyduktan sonra bıraktım kim ne hali varsa görsün ben dururum ben sağa geçerim beklerim hep temkinliyim