• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçsiz insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Merhaba.Daha çok genel bir sorunumdan bahsedeceğim bugün.Ben tek çocuğum,ebeveynerim çok geç yaşta çocuk sahibi olmuşlar.Bu yüzden sağolsunlar küçüklüğümde üzerime titrediler"

İki lafından biri yalan ablacığım. Diğer konularındaki davranışlarını gözlemlediğim üzere, bir konuda haklı çıkmak için söylemeyeceğin yalan, kıvırmayacağın köşe, üzerine duygu sömürüsü yapmayacağın şey yok. Git anana babana söyle psikolojik destek neyim al, ergenliğin berbat geçiyor çünkü.
Ablam dediğim kişi kuzenim. Lütfen yapmayın canım çok acıyor gerçekten söylüyorum lütfen. İnanmıyorsanız yazmayın ne olur.

Eveeeeet, bir konu daha kapandı ama siz 18 sayfa yazmışsınız bir yorumcuk da ben yapayım rutinimiz bozulmasın:)))
Doğaseverim, bakın hayvanseverim demiyorum zira öyle deyince hayvansever yalnızca kedi-köpek sever sanılıyor, doğaseverim, ağacından çalısına, kedi köpeğinden tırtılına her bitkiyi canlıyı seviyorum, bu dünya yalnızca insanlara ait değil, diğer canlılara da ait, önce bu herşey insanlar için, herşey insanların yaşam hakkı için düşüncesinden sıyrılalım, doğanın dengesi için tüm canlılara ihtiyacımız var, biraz araştırsanız kara sinek deyip geçtiğiniz hayvanın bile ekosisteme nasıl fayda sağladığını görürsünüz, tavuğun yumurtasından, arının balından faydalanıyorsunuz ama arı sokunca kıyameti koparıp tavuğun dışkısından tiksiniyorsunuz.

Evlerde beslenen canlılara gelirsek hepsi aşılı, emin olun bir insandan kapacağınız virüs riski kadar riski yok bu canlıların, riski olsaydı çoğunuzdan yaşça büyük biri olarak benim şimdiye kadar ölmüş olmam gerekirdi, ki yalnızca evdekiyle değil sokaktaki kirpiler, kedi köpekler, kurbağalarla haşır neşirim, ezilmesin diye taşıdığım sümüklü böceklerle örümcekleri yarasa ve akrepleri saymıyorum bile :))

Evcillerle ilgili kuralları çok da mantıklı bulmasam dahi uyarım ama sizlerinde şunu anlamasını isterim, hayatta en büyük kötülüğü kendi türünüzden görürsünüz, kedi köpeğin böcek ve bilimum canlılar size bile isteye fenalık yapmaz, onların tek derdi bir lokma yemek bir tas su.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back