• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçsiz insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
%80i hayvanlar, bilinçsiz sahipleri, hayvanlar üzerine yasalar ve sürekli yasaları çiğneyen ısrarcı uç tiplerle karşılaşması, en bilinçli hayvanseverin kendisi olduğu üzerine, evet.
Değişik.. Sanki bu konuyu takıntı haline getirmiş.. İlk okuyunca konuyu kadının çalışana hakaret etmesi deyip kızmıştım ama takıntılı biri olduğu belli ki sürekli yazmış babam yazmış..
İyi de hayvanlar var köpek olöasa kuş var biri beslemese sokak hayvanları var
Hepsi ekosistemin bi parçası insan gibi
Ne yapalım soylarını mı kurutalım
Bilemedim anlayamadım ben bu kişiyi
Kimse kimseyi rahatsız etmesin ama bu da tek taraflı fazla

Ben hayvanlara neden bu kadar takik oldugunu da anlamadim bu arkadasin
Yani nasil bir sosyopat olmalisin ki surekli hayvana takik olmalisin. İLginc. Uzmanlar incelemeli kesinlikle. Sapkinligin bir turu herhalde

Ben hayvanlara neden bu kadar takik oldugunu da anlamadim bu arkadasin
Yani nasil bir sosyopat olmalisin ki surekli hayvana takik olmalisin. İLginc. Uzmanlar incelemeli kesinlikle. Sapkinligin bir turu herhalde
Allah yardımcısı olsun
Yani mekana girdin baktın köpek var
Rqhatsız oldun gözünü dikip bakaacağına çık
Neden insanları kovdurana kadar uğraşıyosn
Ben cüssesinden korktuklarımdan uzak duruyorum hatta yolumu değişttiriyorum inadına üstüne gidersem ısırırsa bu hayvanın suçu olmaz ki

Disarda birine gidip "cocugunuzun sesinden rahatsiz oluyorum" desem ne tepki alirim?
Apartmanda cocuk kosturmasi, gurultusu, sesi diye bin tane konu açıldi herkes rahatsiz olurken bazilari da cocuk bu baglayalim mi, kulaklariniza tipaç takin demiyor mu? Diyor.

Cocuksa bana dogurmadi kimse herkesin cocugu kendine kiymetli.

Al işte zihniyete bak.Apartmanlar ve evler insanlar için var hanfendi şartlarına uyum sağlamak istemiyosanız kedi köpeğinizle sokakta takılabilirsiniz

Al işte zihniyete bak.Apartmanlar ve evler insanlar için var hanfendi şartlarına uyum sağlamak istemiyosanız kedi köpeğinizle sokakta takılabilirsiniz

Parasini bastirip aldigim yer benimdir sana soracak degilim nerede yasayacagimi, baska kimse de size sormuyor zaten belli ki siz de kendinizi yediginizle kaliyorsunuz boyle. :))))
Oyle bir yasak yok. :) Yasak olan yerde zaten olmuyorlar. :)
Apartmana ayak uyduramayan yetiskinleri ve veletlerini dinleyecegime kedi kopek dinlerim en azindan hayvan diyorsun anlamaz. :)))

Parasini bastirip aldigim yer benimdir sana soracak degilim nerede yasayacagimi, kimse de size sormuyor zaten belli ki siz de kendinizi yediginizle kaliyorsunuz boyle. :))))
Oyle bir yasak yok. :) Yasak olan yerde zaten olmuyorlar. :)

İşte saygı derken bundan bahsediyorum biz hayvanlara sokağa atılır barınağa gönderilir diye düşünüp acıyıp şikayet etmezken sizin gibi ruh hastaları kendileri ve egolarından başka bişi düşünmüyolar söylediklerime güzel bi örnek oldunuz...ama demek ki acımamak lazım teşekkürler

İşte saygı derken bundan bahsediyorum biz hayvanlara sokağa atılır barınağa gönderilir diye düşünüp acıyıp şikayet etmezken sizin gibi ruh hastaları kendileri ve egolarından başka bişi düşünmüyolar söylediklerime güzel bi örnek oldunuz...ama demek ki acımamak lazım teşekkürler

Sen kimi barinaga yolluyorsun kendini ne saniyorsun? Bir yonetmelik varsa ki bunun bastan bildirilmesi gerekir diye biliyorum ve bu yonetmelikte yasak varsa o zaman sikayet edebilirsin ama yine de kimse kimsenin elinden direk gelip alamaz hayvani.

Ortada bir yonetmelik ve kural yoksa aşili kimlikli hayvana hickimse dokunamaz 100 kişi de sikayet etseniz. Aciyormus yerim senin acimani

Sen kimi barinaga yolluyorsun kendini ne saniyorsun? Bir yonetmelik varsa ve bu yonetmelikte yasak varsa o zaman sikayet edebilirsin ama yine de kimse kimsenin elinden direk gelip alamaz hayvani.

Ortada bir yonetmelik ve kural yoksa aşili kimlikli hayvana hickimse dokunamaz 100 kişi de sikayet etseniz. Aciyirmus yerim senin acimani

Tatlım sen burayı avrupa abd falan sanıyosun heralde sizin gibilere yüz verdikçe insanların tepesine çıkmayı ne çok seviyosunuz sen kendi işine bak gerisi seni ilgilendirmez

seni öldürmez hiçbir hayvan rahat ol
sen onlara zarar verme de
Keşke hayvanlara yaptığınız empatinin 10 da 1 ini insanları anlamak için kullansaydınız herkese bukadar çemkirmeye gerek kalmazdı.heçenlerde bir çocuk ölmüştü köpek saldırısında.İnsanlar havyanlardan nefret ediyoruz ölsünler toplumdan soyutlansınlar demiyor. Sadece köpeklerden korkuyoruz diyor kızcağız. Bu korku köpeklere zarar verdiği anlamına gelmiyor. Bende dokunamam ama apartmanımızın bahçesinde birsürü kedilerimiz var besleriz. Uzaktan da olsa severim. Korktuğum ondan nefret ettğm anlamına gelmez. Gidin kininizi hayvanlara eziyet eden insanlara akıtın.Nedir bu içinizdeki nefret yahu.

Aslinda burdaki konunun gidişatını izlesek neden bazı konularda ilerlemedigimiz ortada. İnsanların birbirine ve hayatlarına saygı sıfır Mune Mune abla konu sahibi zaten gitmiş durumda. Acaba konuyu kapatabilirmisin? Kavga çıkmak üzere

Tatlım sen burayı avrupa abd falan sanıyosun heralde sizin gibilere yüz verdikçe insanların tepesine çıkmayı ne çok seviyosunuz sen kendi işine bak gerisi seni ilgilendirmez

Yoo gayet Turkiye. Dene istersen :) kim senin lafinla kimlikli hayvana el koyabilir hele yasak yoksa...
Ornegini gordum biliyoruz. :)

Ellerim titriyor. Ben ailemden birini köpek saldırısı sonucu kaybettim anlıyor musunuz? Sahibi tarafından başıboş bırakılan bir köpek tarafından. Öğrendiniz rahatladiniz mi şimdi? Kimse geri getiremez ablamı.. ..

Mune Mune bu konu artık inandırıcılığını kaybetti benim için

Konu sahibi gittikçe daha da polemik açacak, daha da başkalarını üzmeye çalışacak yorumlar yaparak haklı çıkmaya çalışıyor

Mune Mune bu konu artık inandırıcılığını kaybetti benim için

Konu sahibi gittikçe daha da polemik açacak, daha da başkalarını üzmeye çalışacak yorumlar yaparak haklı çıkmaya çalışıyor
Keşke gerçek olmasaydı. Bunu bu sitede ilk defa yazıyorum. Ve şu anda bunu buraya yazdığım için ellerim titriyor.

Ellerim titriyor. Ben ailemden birini köpek saldırısı sonucu kaybettim anlıyor musunuz? Sahibi tarafından başıboş bırakılan bir köpek tarafından. Öğrendiniz rahatladiniz mi şimdi? Kimse geri getiremez ablamı.. ..

"Merhaba.Daha çok genel bir sorunumdan bahsedeceğim bugün.Ben tek çocuğum,ebeveynerim çok geç yaşta çocuk sahibi olmuşlar.Bu yüzden sağolsunlar küçüklüğümde üzerime titrediler"

İki lafından biri yalan ablacığım. Diğer konularındaki davranışlarını gözlemlediğim üzere, bir konuda haklı çıkmak için söylemeyeceğin yalan, kıvırmayacağın köşe, üzerine duygu sömürüsü yapmayacağın şey yok. Git anana babana söyle psikolojik destek neyim al, ergenliğin berbat geçiyor çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X