Merhaba arkadaşlar, bugün başıma gelen ve canımı sıkan bir durumu paylaşmak istiyorum. Aslında bu daha çok genel bir durum. Arkadaşlar biliyorsunuz hayvanları sevmek bu dünya üzerindeki en güzel şeylerden biri. Fakat görüyorum ki bizim ülkemizde hayvanseverlik çok yanlış anlaşılıyor. Özellikle bilinçli hayvansever sayısı çok az. Rahatsız olduğum bir konu, hayvanları her yere sokmaya çalışmaları. Ben bu güne kadar evcil hayvanla restauranta, markete, bankaya; eczaneye ve sağlık merkezlerine dahi girmeye çalışan kişilere şahit oldum. Engel olunmaya çalışılınca da, "Onlar da canlı ama" diyorlar yanıt olarak. Tabii ki onlar da canlı, ama onların da canlı olması her yere girebilmeleri anlamına gelmez ki. Her yerin bir kuralı var. Bizim insanlarımız kurallara uymak istemiyor maalesef. Bu sadece bu konuda değil her konuda böyle. Bugün bir markete gittiğimde de böyle bir duruma tanık oldum. Bir hanımefendi markete evcil hayvanı ile girmişti. Görevli yanına giderek evcil hayvanla girmenin yasak olduğunu söyledi. Hanımefendi ise görevliye son derece saygısızca yanıtlar verdi. Hatta hakaret dahi etti.