bilindik model tabanı yumuşak olan ayakkabı önerir misiniz

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
benim annemde topuk dikeni var (topuk dikeni için eczaneye baktık olmadı) parmak ucunda yürüyor rahat ve tabanı yumuşak olan ayakkabı önerirseniz sevinirim

A..das marka sporlara bakın, ortada sünger bi taban var yürürken tabiri caizse o kısım yaylı gibi görev görüyor.

Tabi denetmeden almayın. Geçmiş olsun.

A..das marka sporlara bakın, ortada sünger bi taban var yürürken tabiri caizse o kısım yaylı gibi görev görüyor.

Tabi denetmeden almayın. Geçmiş olsun.
çok sağolun ben bi köpük tabanları biliyorum birçok model var acaba hangiisi sizin dediğiniz

geçmiş olsun sizdede mi var bu rahatsızlık
Bir kere çok beğenerek sert taban ucuz bi ayakkabı aldım. Dümdüzdü ama.
O zaman çıktı hemen ayakkabıyı değiştirdim o zaman questara ve bir kaç modele baktım bunu aldım.
Sonra olduğunu hatırlamıyorum demek ki iyi gelmiş :)
1 hafta 10gün falan sürdü benimki hemen müdahale ettiğim için, ama topallamaya başlamıştım gerçekten çok acı veriyor.

çok geçmiş olsun ayak sağlığı önemli inşallah bir daha yaşamazınız

M Mdnacrayz birsey onermek istiyorum cok rahatlatan..Pamugu guzel saf zeytinyagina batirip tabanimiza koyuyoruz. Uzerine strech film sariyoruz ve onuda bir tulbentle sabitliyoruz. 3-4 gunluk uygulama sonunda oyle rahatlik veriyor ki. Bende cok ise yaramisti insallah sizede sifa olur.

Kesinlikle, konuyu okur okumaz aklıma tek gelen ayakkabı bu. Ama alırken dikkat edin her modeli köpük gibi değil. Basınca yumuşacık, ayağın şeklini alan modelleri var, süngerde yürüyorsun gidi. Denesin anneniz, hatta çevrende bu ayakkabıyı kullandıktan sonra asla başkasını kullanmayanlar var. Ben diğer ayakkabıları da kullandım yukarıda bahsedilen ayakkabılardan da çok memnunum. Ama sizin aradığınız(tarif ettiğiniz) skechers M Mdnacrayz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…