çok sağolun ben bi köpük tabanları biliyorum birçok model var acaba hangiisi sizin dediğinizA..das marka sporlara bakın, ortada sünger bi taban var yürürken tabiri caizse o kısım yaylı gibi görev görüyor.
Tabi denetmeden almayın. Geçmiş olsun.
Sünger demişim dimi çok pardon köpük evet. Uyku mahmurluğuçok sağolun ben bi köpük tabanları biliyorum birçok model var acaba hangiisi sizin dediğiniz
onada baktım ama onunda farklı serileri varmış çok sağolunBu air serisine de bakmalısınız . Koşu ayakkabılarının da tabanı rahat olur genelde
çok sağolun uyuyun dinlenin mis gibi Allah rahatlık versinSünger demişim dimi çok pardon köpük evet. Uyku mahmurluğu
questar dediğim model. Yürüyüşü giymesi çıkarması çok rahat.
Çok teşekkürler.çok sağolun uyuyun dinlenin mis gibi Allah rahatlık versin
geçmiş olsun sizdede mi var bu rahatsızlıkÇok teşekkürler.
Topuk dikeni ayakkabıyla çok rahatlıyor umarım çözüm olur :)
Hayırlı geceler yada sabahlar :)
Bir kere çok beğenerek sert taban ucuz bi ayakkabı aldım. Dümdüzdü ama.geçmiş olsun sizdede mi var bu rahatsızlık
çok geçmiş olsun ayak sağlığı önemli inşallah bir daha yaşamazınızBir kere çok beğenerek sert taban ucuz bi ayakkabı aldım. Dümdüzdü ama.
O zaman çıktı hemen ayakkabıyı değiştirdim o zaman questara ve bir kaç modele baktım bunu aldım.
Sonra olduğunu hatırlamıyorum demek ki iyi gelmiş :)
1 hafta 10gün falan sürdü benimki hemen müdahale ettiğim için, ama topallamaya başlamıştım gerçekten çok acı veriyor.
Allah razı olsun.çok geçmiş olsun ayak sağlığı önemli inşallah bir daha yaşamazınız
amin inşallah çok teşekkür ederimAllah razı olsun.
Darısı anneciğinize inşallah Allah şifa versin.
sağolun teşekkür ederimSketchers
Kesinlikle, konuyu okur okumaz aklıma tek gelen ayakkabı bu. Ama alırken dikkat edin her modeli köpük gibi değil. Basınca yumuşacık, ayağın şeklini alan modelleri var, süngerde yürüyorsun gidi. Denesin anneniz, hatta çevrende bu ayakkabıyı kullandıktan sonra asla başkasını kullanmayanlar var. Ben diğer ayakkabıları da kullandım yukarıda bahsedilen ayakkabılardan da çok memnunum. Ama sizin aradığınız(tarif ettiğiniz) skechers M MdnacrayzSketchers
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?