Ben de bundan korkuyorum çünkü farklı numaralar. Sevmeyen değilde acaba hattı daha önce kullanılan sahibi'den dolayı falan mı diyeBi sevmeyeniniz numaranızı sitelerde , sosyal medyada yaymış olabilir .
Biraz takıntılı bu konularda aklı bulanır diye korkuyorum bide birkaç aydır başka kişiler de aradı verdim o haketti gittikçe rahatsız olduğunu görüyorumNeden korkuyorsunuz ki söyleyin eşinize beni sürekli arıyorlar diye o halletsin
Başka isimler söylüyor yaprak sin dimi sen yasemin mı yoksa falan kanyak ama tanıdık değil sanırım.Numarayı savcılığa şikayet edin
Eşiniz de sizinle alakalı olmadığını anlar bu davranışınızla
Genel de tanıdık çıkıyor böyle telefon manyakları
Numarayı şikayet edin hiç takmayın. Haddini bildirirler
Eğer eşinden korkuyorsan aramız bozulur inanmaz diyorsan. Ufak bir yalanla hattını değiştir. Komşunun telefonu bozulmuş hattını takmak isterken kırdı sonra bana hat almış ben istemedim yenisini çıkarırım dedim ama almış falan gibi Şeyler söylersen inanır mı??
Siz de merak uyandırarak sohbete çekmeye çalışıyor bellikiBaşka isimler söylüyor yaprak sin dimi sen yasemin mı yoksa falan kanyak ama tanıdık değil sanırım.
Dersin sende ben eşimle gider aynı hattı çıkarırım dedim ama o gitmiş almış falan desen inanır mi bilmiyorum bir de tabi hattı kırdığını üstlenen bir arkadaş, komşu lazım daha inandırıcı olsun.Kırılan hattın yerine aynı numarayı alabiliyorsunuz neden öyle yapmadın der
Sizden önceki kişinin kullandığı hat olabilirKızlar yaklaşık bir aydır tanimadigim insanlar ariyot hattımı. Birkac gündür birisi sarmış durumda. Evliyim dedim basın fena halde derde girer haberin olsun dedim engelledim yok yine arıyor. Engellediğim için telefon çalmıyor ama sonuçta ekrana düşüyor eşim denk gelir diye stres yapıyorum ne zamandır hep bilinmeyen numaraya denk geldiği için hep seni buluyor nedense demeye başladı. Aramız ciddi bozulacak diye korkuyorum gerçekten neden beni buluyor ne olabilir sizce?
Numaranızı birisi dağıtıyor muhtemelenBir numara değil benim merak ettiğim şey neden bana denk geliyor olabilir rutine bindi bu iş. Yine de sagolun tavsiyeniz için
Siz de merak uyandırarak sohbete çekmeye çalışıyor belliki
Hiç cevap vermeyin, olumsuz bile olsa cevap verdiniz mi yüz bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?