Bilinmeyen numaralar

Benim bir arkadaşımın da başına gelmişti bu olay.
Hattını aldığı yer ona kullanılmış numara vermiş.Başedemeyip yeni hat almıştı.

operatörleri arayıp şu numaranın bana ulaşmasını istemiyorum dediğinizde karşı taraf sizi arıyor telefon çalıyor gibi geliyor karşı tarafa ama size hiçbir bilgi de düşmüyor, telefonunuz çalmıyor. mesaj felan da gelmiyor yani. ben seneler önce bir sapığımdan böyle kurtulmuştum. açmadığımı düşündüğü için başka numaradan da aramamıştı.

sosyal medyada sohbet muhabbet edip is numara vrmeye gelince kafadan numara sallayan pek sevgili vatansaslarimiz yapmis sanirim yapacagini

Bana böyle birşey olsa eşime söylerim neden korkayım ki beni rahatsız ediyorlar bilmiyorum kim sen aç derim eşime açtırırım bir güzel sıvar bakı bir daha arayabiliyor mu? ayrıca engellemişsiniz o zaman karşı tarafı meşgule atar sürekli ve engellendiğini anlar neden daha arıyor ki. En iyisi eşinize söylemek yani

Bende yeni numara aldım, daha 1 hafta olmuştu alalı avukatlar vs. aramaya başladı.
Benden önce bir adam kullanıyormus, masallah ucan kusa borcu varmıs adamın. En son dayanamadım saydım sövdüm engelledim numaraların hepsini, daha ses yok

İçiniz rahatsa neden korkup, çekinesiniz?
Kendiniz verin hatta “al, sende kalsın ben rahatsız oluyorum, sen hallet” diye
Eşinizin imaları da irite edici.
Sanki siz istiyorsunuz rahatsız etmelerini

eşinde yani. ne biçim söz o açsın konuşsun sız muhattap bıle olmayın.

Şöyle esine aradiklarinda da esin açsın tlfnu bir güzel bassın kalayi bak bidaha cesaret edip ariyolarmi
Bilmediğim numaraları genelde acmam napayim huyum bu eğer esim evdeysde ona actiririm

kendi telefon numaranızı hiç google da arattınızmı ? bi aratın bence belki durumu anlarsınız.
en basit yöntem numaranızı değiştirmek olur artık bir telefon açıp hattınızı değiştirin bence yada alın telefonu verin eşinizde kalsın arayana yağdırsın en azından ne olduğu ortaya çıkar.

Beni de son haftalarda sürekli ısrarla arıyorlar birini rehbere ekledim whatsaptan baktim hic tanimadigim bir adam 10 kere aradi. Ben yabancı numaralara açmıyorum. Israrla arayani engelliyorum. Ayrıca eşine söyle haberi olsun sonra da engelleyin bunda korkacak bir durum yok

Numarayı savcılığa şikayet edin, hattınızı da değiştirin. Kötüniyetli birileri tarafından telefon numaranız yayılmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…